27 / 04 / 2024

Saadettin Saran'dan boşanan Emek Külür'e önce haciz sonra yıkım şoku!

Saadettin Saran'dan boşanan Emek Külür'e önce haciz sonra yıkım şoku!

Geçtiğimiz günlerde 77 bin TL olan aidat borcu nedeniyle hakkında dava açılan Emek Külür, ikinci şoku yaşıyor. Kültür, Levent'te bulunan yeni kliniği için kaçak inşaat yaptırdığı ortaya çıktı ve villası hakkında yıkım kararı verildi.



Saadettin Saran'dan olaylı bir şekilde ayrılan Emek Külür, zor zamanlardan geçiyor. Takvim'den Doğan Şahin'in haberine göre; 2012 yılında dünya evine girdiği Sadettin Saran'dan 2017'de ayrılan ünlü dişçinin, geçen günlerde Bomonti'deki ofisinin aidat borcunun ödemediği iddia edilmişti. 

3 yıl boyunca hiç bir aidatını ödemeyen 77 bin TL borcu olan Emek Külür, icralık olmuştu. Hakkında haciz işlemi başlatılan Külür, şimdi de yıkım şokuyla sarsıldı.

Saadettin Saran dan boşanan Emek Külür e önce haciz sonra yıkım şoku!

KARAR ÜZERİNE KARAR!

Levent'te yeni bir klinik açmayı planlayan Emek Külür'ün SİT alanında kaçak inşaat yaptıması nedeniyle başı derde girdi. Olayın ardından Beşiktaş Belediyesi villayı mühürleyerek, yıkılmasına karar verdi. 

Saadettin Saran dan boşanan Emek Külür e önce haciz sonra yıkım şoku!

Belediye sonrasında Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu da devreye alındı.. Kliniğin yapılması için villa kiralayan, villa da izinsiz inşaat yaptırmak isteyen Emek Külür, alınan karar sonrasında villayı eski haline getirdi. 
 


Geri Dön