06 / 05 / 2024

Esenyurt Bak Yapı İlköğretim Okulu temeli atıldımı

Esenyurt Bak Yapı İlköğretim Okulu temeli atıldımı

Esenyurt Kapadık Mahallesinde Bak Yapı İlköğretim Okulu’nun temeli dualarla atıldı. İş adamı Veysel Bakgör ardından söz alan İlçe Milli eğitim Müdürü Hasan Dal duygularını dile getirdi.

Bak Yapı'dan Bursa'ya 600 konutluk yeni proje geliyor!

Bak Yapı Bursa Veysel Karani Mahallesi projesi için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede 600 konut ve 50 dükkan yer alacak.

Kale Express Seyahat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kale Express Seyahat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kale Express Seyahat Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Prestij Koru Evleri resmen başlıyor! Bak Yapı'dan 2 bin 800 konutluk yeni proje geliyor!

Prestij Koru Evleri projesi resmen başlıyor. Yeni yatırımlar için düğmeye basan Bak Yapı imzası ile inşa edilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alana yer verilecek.

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

Bak Yapı Prestij Panora'da 2 milyon 550 bin TL'ye 3+1! 18 ay sonra teslim!

Bak Yapı imzası ile hayata geçirilen Prestij Panora'da yer alan konutların fiyatları 2 milyon 550 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor.

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Anda Global Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Anda Global Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Anda Global Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Erhak Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Erhak Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erhak Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Esenyurt Bak Yapı İlköğretim Okulu temeli atıldımı Haberi

Esenyurt Bak Yapı İlköğretim Okulu temeli atıldımı

Esenyurt Kapadık Mahallesinde Bak Yapı İlköğretim Okulu’nun temeli dualarla atıldı. Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Esenyurt İlçe Milli eğitim Müdürü Hasan Dal, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Levent Hasan Özen ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Kapadık Mahallesinde temeli atılan Bak Yapı İlkokulu’nun yüklenici firma sahibi Veysel Bakgör yaptığı okulla ilgili temennilerini iletti. Bakgör, “Belediye Başkanımız Sayın Başkan Necmi Kadıoğlu’nun kişisel çabaları sayesinde Esenyurt’a böyle güzel bir hizmet yapıyoruz. Kendisini kutluyorum ve yapmış olduğu hizmetlerinin devamını diliyorum. Tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi. 


İş adamı Veysel Bakgör ardından söz alan İlçe Milli eğitim Müdürü Hasan Dal duygularını dile getirdi.  Dal, “Esenyurt ’ta eğitim de çok yol aldık ve yeni yapılan okullar sayesinde sınıf öğrenci sayılarını daha da aşağı çekeceğiz....