04 / 05 / 2024

esenyurt bölgesinin havadan görüntüleri

esenyurt bölgesinin havadan görüntüleri

Esenyurt Bölgesi'nde yer alan konut projelerinin havadan görüntülerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Kapalı Maraş bölgesinin bir kısmı halkın kullanımına açıldı!

Kuzey Kıbrıs sınırları içerisinde bulunan ve 46 yıldır kapalı olan Maraş bölgesinin bir bölümü bugün itibarıyla halkın kullanımına açıldı.

Çeşme koruma ve gelişim bölgesinin sınırları genişletildi!

Çeşme koruma ve gelişim bölgesinin sınırları genişletildi. Urla Zeytineli’ndeki karaya yakın bazı küçük adalar da bölge içerisine alındı. Bazı parseller ise  çıkarıldı. 

Sani Şener, Körfez bölgesinde inşaat sektörünün en güçlü 5. lideri!

TAV Grubu CEO'su Sani Şener, Körfez bölgesinin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 5. sırada yer aldı

Antalya serbest bölgesinin sınırları değişti!

Antalya serbest bölgesinin sınırları değişti. Antalya Serbest Bölgesinin Sınırlarının Değiştirilmesine Dair Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Ucuz konutun adresi Esenyurt'taki 10 konut projesi!

İstanbul'da konut üreticileri Esenyurt'ta yatırım atağına geçti. Konut satışlarının hızla arttığı Esenyurt bölgesinde lüks konut projeleri hızla yükseliyor. 

Esenyurt'un 13 yıllık panoraması!

Necmi Kadıoğlu’nun istifasının ardından boşalan başkanlık seçimleri yarın yapılacak. Peki Kadıoğlu arkasında nasıl bir Esenyurt bıraktı? İşte, Esenyurt'un 13 yıllık panoraması..

Ebru Elmasdağ Aksu, Otis Güney Avrupa bölgesinin JDE Proje Müdürü oldu!

Ebru Elmasdağ Aksu, Otis Güney Avrupa ve Türkiye Bölgesi'nin JDE Proje Müdürü oldu. Aksu, sorumlu olduğu bölgedeki tüm JDE faaliyetlerini koordine edecek..

Çukurova'da teknoloji geliştirme bölgesinin sınırı değişti!

Çukurova'da teknoloji geliştirme bölgesi sınırının değiştirilmesine ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

En çok ofis Levent, Maslak, Gayrettepe, Zincirlikuyu ve Esenyurt'ta kiralandı!

Cushman & Wakefield'in 2017 ikinci çeyreği için hazırladığı ‘Türkiye Pazar Analizleri’ raporunu yayınladı. Rapora göre, yılın ikinci çeyreğinde İstanbul’daki ofislerin yarısından fazlası Levent, Maslak, Gayrettepe, Zincirlikuyu ve Esenyurt Bölgesi'nde kiralandı.

Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesi yeniden yapılandırılmalı!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının rant kaygısı olmadan yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi. Türkoğlu “Ankara'da özellikle Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesinin yeniden yapılandırılması gerekiyor” dedi.

Bursa Cephanelik bölgesi imara açılmadı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer’in Beşevler mahallesinde yer alan ve 1. derece doğal koruma alanında bulunan Cephanelik bölgesinin imara açılmasının söz konusu olmadığını dile getirdi.

EMS Butik Residence'ta kampanya!

Beylikdüzü – Esenyurt bölgesinin en yenilikçi firması EMS YAPI, yeni projesi ''EMS Butik Residence'' ile yine bölgeye getirdiği ilklerin yanında konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Hatip Buluttekin: Göktürk bölgesi dev projelerle değerleniyor!

Sur inşaat kurucu başkanı Hatip Buluttekin, Avrupa Yakası’ndaki Göktürk bölgesinin İstanbul’un rahat, keyifli ve ulaşımı en kolay noktalarından birinde yer aldığını söyleyerek Göktürk'ün değerinin her geçen gün arttığını belirtti.

esenyurt bölgesinin havadan görüntüleri Haberi

esenyurt bölgesinin havadan görüntüleri
Esenyurt konut projelerinin genel görüntüleri için...