18 / 05 / 2024

Esenyurt Delta inşaat Dubai rezidans

Esenyurt Delta inşaat Dubai rezidans

1164 konutla Esenyurt'ta hayata geçmesi planlanan Dubai Rezidans projesi 20 bin 510 metrekare alan üzerine yayılıyor. Daire fiyatları 170 bin TL'den başlayan projenin ödeme planı şöyle;

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

My Delta İnşaat Elektrik Metal Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Delta İnşaat Elektrik Metal Proje Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Nazlı Karek tarafından kuruldu.

Alya Onist'te inşaat çalışmaları başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Esenyurt'ta hayata geçirecekleri 250 konutluk Alya Onist ile aynı lokasyondaki Alya Onist 2 ve Alya Dolunay projelerinin inşaat çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı.

Esenyurt'ta inşaatta 11 işçinin ölümüne ilişkin davada son durum!

Esenyurt'ta bir alışveriş merkezi inşaatı şantiyesindeki çadırlarda çıkan 11 işçinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili 14 sanığın yargılanmasına devam edildi. Bilirkişi raporunda, farklı şirketlerin yetkilisi 5 kişinin tali kusurlu, 5 kişi ve ölen işçilerin ise kusurunun bulunmadığı belirtildi...

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Ay Delta İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ay Delta İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Şahin tarafından kuruldu.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda inşaat başladı!

Yaklaşık 2 ay önce yer teslimi yapılan Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başladı. Metro hattı hizmete açıldığında saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek...

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunun inşaatı başlıyor!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının inşaatı başlıyor. Hat tamamlandığında Esenyurt ve Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi 25 dakikaya inecek.

Esenyurt Delta Dubai fiyat listesi!

1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Delta Dubai Tower projesi Delta İnşaat imzasıyla İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Esenyurt Belediyesi sosyal tesis inşaatı yaptıracak!

Esenyurt Belediyesi Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde sosyal tesis inşaatı yaptıracak. İhalesi 17 Nisan'da gerçekleşecek.

Delta İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Delta İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Gülbahar Kum imzasıyla kuruldu.

Özyurtlar İnşaat projeleri Esenyurt'ta yükseliyor!

Hali hazırda beş projenin çalışmalarını birlikte yürüten Özyurtlar İnşaat'ın, İstanbul'un yükselen bölgesi olan Esenyurt'ta üç, Büyükçekmece ve Bahçeşehir'de ise birer tane projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Esenyurt Delta inşaat Dubai rezidans Haberi

Esenyurt Delta inşaat Dubai rezidans

Delta İnşaat tarafından hayata geçirilen Dubai Rezidans'ta 1164 konut yer alıyor. Konutların yanı sıra 38 ticari birim bulunan projenin ödeme planında yüzde 25 peşinat yer alıyor.


Esenyurt'ta hayata geçen Delta Dubai Rezidans 20 bin 510 metrekare alan üzerine konumlandırılacak. Projedeki dairelerin ücreti banka kredisiyle ödenebiliyor.


Esenyurt Delta Dubai Rezidans konut fiyatları;


Stüdyo daireler için 170 bin TL,

1 oda 1 salon daireler için 235 bin TL,

2 oda 1 salon daireler için 400 bin TL olarak satışa sunuluyor.


3 bloktan oluşan Dubai Rezidans projesinin temelleri 2 ay sonra atılacak. Projede buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, sauna gibi alanlar yer alıyor.


Dubai Rezidans Satış Ofisi adres:

Yakuplu Merkez Mahallesi Hürriyet Bulvarı E-5 Skyport K:31-32 Beylikdüzü-Esenyurt/İstanbul


Esenyurt Dubai Rezidans İletişim bilgileri

Tel: 4444342

Web: