08 / 05 / 2024

Esenyurt delta projeleri

Esenyurt delta projeleri

Delta İnşaat tarafından hayat geçen Dubai Rezidans Konutları'nda daireler 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Dubai Rezidans ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Khan ve Taj Muhammad ortaklığında kuruldu.

Esenyurt'ta yarım kalan inşaatlar ile ilgili karar çıktı!

İstanbul Esenyurt'ta müteahhitler tarafından yarım bırakılan projeleri tamamlamak isteyen Esenyurt Belediyesi geçtiğimiz günlerde inşaatların tamamlanması için meclise teklif götürmüştü. Teklif ile ilgili komisyondan ret kararı çıktı. 

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Yakut tarafından kuruldu.

Radisson Hotel Apartments Delta İstanbul Esenyurt için imzalar atıldı!

Radisson Hotel Group, İstanbul'daki 15. tesisi olacak Radisson Hotel Apartments Delta İstanbul Esenyurt yatırımı için imzaların atıldığını duyurdu... 

Esenyurt'taki yeni konut projeleri mağdurlara çare olacak mı?

Esenyurt'ta devam eden konut mağduriyetinin yeni projelerle çözülmesi bekleniyor. İnşaat firmaları yaklaşık 2 bin konut mağduru ile yeniden anlaşmak istiyor.

Esenyurt konut mağdurları dikkat!

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un müjdelediği irtibat ofisi açıldı.

Esenyurt konut mağdurlarına müjde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya geldi. Bakan Kurum "Vatandaşımızın mağduriyetini giderecek olan çalışmayı yine vatandaşımızla omuz omuza yapmak istiyoruz.'' dedi.

Delta Zemin Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta Zemin Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Tonka tarafından kuruldu.

Esenyurt ve Beylikdüzü Metro hatlarıyla daha da değerleniyor!

İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgeler şüphesiz ki ulaşımın geliştiği desteklendiği bölgeler olacak. Özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesine yönelik metro projeleri somutlaştıkça daha da değerleniyor. 

Ucuz konutun adresi Esenyurt'taki 10 konut projesi!

İstanbul'da konut üreticileri Esenyurt'ta yatırım atağına geçti. Konut satışlarının hızla arttığı Esenyurt bölgesinde lüks konut projeleri hızla yükseliyor. 

Esenyurt Delta Dubai fiyat listesi!

1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Delta Dubai Tower projesi Delta İnşaat imzasıyla İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta Dubai Tower 2017 güncel fiyatları!

Delta İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Delta Dubai Tower projesinde 1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt delta projeleri Haberi

Esenyurt delta projeleri

Delta tarafından hayat geçirilen Dubai Rezidans projesinde 1+0, 1+1, 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki dailer 3 blok halinde yükseliyor.


Dubai Rezidans Evleri Esenyurt'ta hayata geçiyor. Projede 1.153 daire, 11 adet  villa ve 38 adet ofis bulunuyor. 20 bin 510 metrekare alanda yükselen Dubai Rezidans Evleri'nde çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, buhar odası, spor alanları gibi imkanlar yer alıyor.


Esenyurt Dubai Rezidans Konutları fiyat listesi henüz belirlenmedi.


Delta İnşaat Dubai Konutları ödeme planı:

- Daire bedelinin yüzde 25'i peşin,

- Kalan kısım banka kredisiyle ödeniyor.


Dubai Rezidans nerede?

Yakuplu Merkez Mahallesi Hürriyet Bulvarı E-5 Skyport K:31-32 Beylikdüzü-Esenyurt/İstanbul


Dubai Rezidans İletişim bilgileri

Tel: 4444342

Web: http://www.deltada.com/

Merve...