06 / 05 / 2024

Esenyurt doğalgaz patlaması

Esenyurt doğalgaz patlaması

Esenyurt’ta bir süredir birçok kurumun altyapı çalışması yürüttüğü sokakta yaşanan doğalgaz patlamasında zarar gören evleri belediye onaracak...

Esenyurt'taki patlamada zarar gören evleri belediye onaracak!

Esenyurt’ta bir süredir birçok kurumun altyapı çalışması yürüttüğü sokakta yaşanan doğalgaz patlamasında zarar gören evleri belediye onaracak...

Belçika'da doğalgaz patlaması: 3 bina çöktü! 

Belçika'da meydana gelen doğalgaz patlamasında 3 bina çöktü. Çöken binaların altında insanların olduğu belirtildi. 

Ufuk Doğalgaz Mühendislik Makina Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Doğalgaz Mühendislik Makina Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Yeşil tarafından 215 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Yeşilırmak Doğalgaz Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilırmak Doğalgaz Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Açarı ve Hatice Açarı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Esenyurt, Battalgazi Mahallesi, Duygu Sokak'ta kuruldu.

Polatlı'da doğalgaz patlaması!

Polatlı’da Selçuk Caddesi’nde bir vatandaşın ikamet ettiği konutta doğalgaz patlaması meydana geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Grubu İtfaiye ekipleri, patlama sonucu meydana gelen yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü.

1988 yılında İstanbul Doğalgaz Dağıtım Projesi'nin temeli atılacakmış!

1988 yılında İstanbul Doğalgaz Dağıtım Projesi'nin temeli Esenyurt-Avcılar'da, Turgut Özal tarafından atılacakmış. Hava kirliliğine köklü çözüm getirecek proje tamamlandığında İstanbulluların çağdaş ısıtma yönteminden yararlanmaları sağlanacakmış.

Denizli'de doğalgaz patlaması meydana geldi!

Denizli'de Bayramyeri Meydanı'nda yer alan 5 katlı binanın birinci katında doğalgaz sıkışmasından olduğu tahmin edilen patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişinin öldüğü, 20 kişinin yaralandığı bildirildi.

Ankara'da doğalgaz borusunda patlama meydana geldi!

başkent Ankara'da yer alan yeni gar binasının inşaat çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı. Celal Bayar Bulvarı'ndaki inşaat çalışmasında yer altından geçen doğalgaz hattı zarar gördü.

Honaz'da doğalgaz çalışmaları devam ediyor!

Denizli’de ilçe olarak ilk kez Honaz’da başlatılan doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Kervan Yolu üzerinde ve bağlı sokaklarda başlayan çalışmaların ardından Honaz ilçesine gelecek yıl doğalgaz verilmeye başlanacağı belirtildi...

Kağıthane'de doğalgaz patlaması meydana geldi!

Kağıthane'de doğal gaz patlaması meydana geldi. Telsizler Mahallesi Dernek Caddesi'nde bulunan 2 katlı bir binanın bodrum katında meydana gelen patlamada bir kişi yaralandı. Patlamanın ardından binada yangın başladı.

Kağıthane Gültepe Dernek Sokak'da doğalgaz patlaması oldu!

Kağıthane Gültepe Mahallesi Dernek Sokak üzerinde bulunan bir binada doğalgaz patlaması meydana geldi. 1 kişi yaralanırken sokak üzerinde bulunan iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi...

Vergi mükellefiyeti olmayan vatandaşlar elektrik ve doğalgaz abonelik bilgileriyle tespit edilecek!

Maliye Bakanlığı, kayıtdışıyla mücadele amacıyla elektrik ve doğalgaz abonelik bilgilerini kullanmaya başladı. Bakan Şimşek, 30 bin 692 vatandaşa bilgilendirme mektubu gönderildiğini, bu mektuplar için 16 bin 73 TL ödeme yapıldığını belirtti.

Dorad Energy İsrail doğalgaz çevrim santrali için üretim lisansını aldı!

Zorlu Enerji Elektrik üretim A.Ş.'nin yüzde 25 oranında iştirak ettiği Dorad Energy Limited Şirketi, İsrail'de inşa edilen kombine çevrim doğalgaz santrali için üretim lisansını aldı. Santral önümüzdeki günlerde ticari faaliyete başlayacak...

Esenyurt doğalgaz patlaması Haberi

Esenyurt doğalgaz patlaması

Esenyurt’ta bir süredir birçok kurumun altyapı çalışması yürüttüğü sokakta doğalgaz patlaması yaşandı. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, can kaybının olmadığı olayda zarar gören evleri belediyenin onaracağını ve bu konutlardaki vatandaşları tadilat bitene kadar misafir edeceklerini söyledi.

Esenyurt Belediyesi'nde yer alan habere göre, olay saat 12.00 sıralarında Saadetdere Mahallesi, 7. sokakta yaşandı. İGDAŞ, İSKİ, BEDAŞ ve Türk Telekom ekiplerinin bir süredir altyapı çalışması yürüttüğü sokakta İSKİ ekipleri, tesisat çalışmasına sabah saatlerinde yeniden başladı. Bu sırada kazı yapan iş makinesi doğalgaz borusunu patlattı, sızan gaz önce patlamaya ardından yangına sebep oldu.

İLK MÜDAHALEYİ ESENYURT BELEDİYESİ YAPTI

Olaya ilk müdahaleyi, bölgede olan Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta ekipleri yaptı. Ekipler ilk olarak patlamanın yaşandığı noktadaki binayı güvenli bir şekilde tahliye etti. Hemen...