06 / 05 / 2024

Esenyurt Gülpark nerede

Esenyurt Gülpark nerede

Esenyurt Gülpark projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 852 04 04 olarak belirlendi. Teslimlerin 2016’da gerçekleşeceği Gülpark Yaşam projesi Esenyurt ‘ta inşa ediliyor. Proje 6 blok halinde yükseliyor.

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları!

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları 145 bin liradan başlayarak değişiyor. Gül Yapı'nın inşa ettiği Gülpark Yaşam Evleri Esenyurt'ta dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Gülpark Suits nerede?

Toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketi bulunan proje ulaşım bilgisine göre TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Peki Gülpark Suits nerede?

Gülpark Suits Sefaköy nerede?

Toplam 45 adet daire ve 11 adet dükkanın yer aldığı Gülpark Suits projesi Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Gülpark Suits Sefaköy nerede?

Küçükçekmece Gülpark Suits lokasyon bilgileri!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede 11 adet dükkan bulunuyor. Küçükçekmece Gülpark Suits lokasyon bilgileri kapsamında proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Küçükçekmece Gülpark Suits Evleri adres bilgileri!

Gül Yapı, Liv Yapı ve Çebi Yapı ortaklığında hayata geçirilen Gülpark Suits Evleri İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de yükseliyor. İşte Küçükçekmece Gülpark Suits Evleri adres bilgileri...

Sefaköy Gülpark Suits satış ofisi telefon!

Lokasyon bilgisi kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunan projede toplam 45 adet daire bulunuyor. Sefaköy Gülpark Suits satış ofisi telefon numarası 0212 471 0 420 olarak belirlendi.

Gülpark Suits Küçükçekmece fiyat!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede 45 adet daire yer alıyor. Gülpark Suits Küçükçekmece fiyat listesi kapsamında daireler 351 bin TL'den başlıyor.

Gülpark Suits Sefaköy lokasyon!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Gülpark Suits Sefaköy lokasyon bilgisi kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Gülpark Suits Küçükçekmece adres!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Gülpark Suits Küçükçekmece adres bilgileri kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Sefaköy Gülpark Suits teslimleri ne zaman?

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyor. Peki Sefaköy Gülpark Suits teslimleri ne zaman?

Gülpark Suits güncel satış fiyatları!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 45 adet daire yer alıyor. Gülpark Suits güncel satış fiyatları 3+1 dairelerde 351 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Gülpark Suits Konutları nerede?

Gülpark Suits Konutları Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında yükselen projede teslimler 1 yıl sonra yapılacak. Gülpark Suits konutları nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy gösterilebilir.

Gülpark Suits Sefaköy iletişim!

Gülpark Suits Konutları Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında İstanbul Sefaköy'de yükseliyor.Kampanyalar ve ödeme seçenekleri hakkında bilgi almak için Gülpark Suits Sefaköy iletişim 0 212 471 04 20 no'lu telefon numarasını arayabilirsiniz

Esenyurt Gülpark nerede Haberi

Esenyurt Gülpark nerede

Toplam 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Gül Park Yaşam projesi Gül Yapı imzası taşıyor.


Daire tiplerinin stüdyo,1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Gül Park Yaşam projesi 564 adet konuttan meydana geliyor.


Gülpark Evleri ’nde 2+1 dairelerin fiyatları 274 bin TL’den başlıyor. Projede 60 ay 0 faiz avantajı sunuyor.

Esenyurt Gülpark projesinin 2016 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. Proje İstanbul Büyükçekmece'ye bağlı Esenyurt'ta yükseliyor. Esenyurt Gülpark projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 852 04 04 olarak belirlendi.


Proje, AVM, Tem ve okula 1 dakika, metrobüse ve hastaneye 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.



Gül Park Yaşam’da açık yüzme havuzları,kapalı yüzme havuzu,süs havuzları, su ve bitki duvarları, basketbol sahası ve valeybol sahası,fitness merkezi,spa,plates-yoga alanı,çocuk oyun...