15 / 05 / 2024

Esenyurt-Hadımköy deki su kesintileri kaç saat sürecek

Esenyurt-Hadımköy deki su kesintileri kaç saat sürecek

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Hoşdere Projesi İçme Suyu İnşaatı işi kapsamında Esenyurt-Hadımköy isale hatlarında 9 adet branşman bağlantısı yapılacağı için bölgeye bugün ve yarın su verilmeyecek.

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhlis Geçen tarafından kuruldu.

Hadımköy'deki tarihi hastane binası restore edilecek!

Hadımköy'deki tarihi hastane binası restore edilerek yeniden şifa dağıtacak. Çalışmaların yakın zamanda başlaması öngörülüyor. 

TCDD, Hadımköy'deki 2 arsasını satışa çıkardı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Arnavutköy İlçesi Hadımköy Mahallesi'nde bulunan arsaları satışa çıkardı. Konut+ Ticaret alanı imarlı arsaların ihalesi 24 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Hadımköy ve Arnavutköy'e köprü dopingi!

Eski siyasetçi ve Türkiye Belediye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Fuat Yılmaz ile Hadımköy'deki iş yerinde yeni hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılışından sonra Hadımköy ve Arnavutköy bölgesini nasıl etkilediğini ve bölgedeki gelişmeleri anlattı.

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi açılış ve temel atma töreni yapıldı!

Bakan Özlü, Hadımköy'deki Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nin açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada, bölgede yapılacak 400 civarındaki sanayi tesisinin bir an önce tamamlanması ve üretime başlaması temennisinde bulundu.

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı!

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı. Hadımköy’deki evinden taşındığını açıklayan şarkıcı Akalın, esprili bir dille “Arkadaşlar oradan taşındım. Köyden indim şehre vallahi” dedi.

Demet Akalın Hadımköy'den taşınacak!

Eşi Okan Kurt’un işleri nedeniyle yaklaşık 6 ay önce Hadımköy’e taşınan Demet Akalın sonunda pes etti. Okan Kurt ve Demet Akalın çifti Hadımköy’deki villaya aylık 20 bin TL ödüyordu.

Hadımköy-Büyükçekmece'deki altyapı çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi'nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi.

İşte Demet Akalın'ın Hadımköy'deki evi!

Geçtiğimiz günlerde eşi Okan Kurt'un işleri nedeniyle Hadımköy'e taşınan Demet Akalın, yeni evinden ilk fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı.

Demet Akalın Hadımköy'deki yeni evinin fotoğrafını paylaştı!

Geçtiğimiz günlerde eşi Okan Kurt'un işleri nedeniyle Hadımköy'e taşınan Demet Akalın, yeni evinden ilk fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileriyle paylaştı.

Demet Akalın Hadımköy'deki evinin ilk fotoğrafını paylaştı!

Hadımköy’e taşınan ve bir yıllık kirası peşin olarak ödenen evine taşınan Demet Akalın, havuzlu manzaralı evinden ilk kareyi takipçileriyle sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

İşte Demet Akalın'ın Hadımköy'deki evi!

Her sabah Beykoz’dan Hadımköy’e işe giden eşi Okan Kurt, trafik çilesinden bıkınca ünlü şarkıcıyı Hadımköy’e taşınmaya ikna etmişti. Akalın eşini kırmamak için yeni evine taşındı.

Hadımköy Atatürk OSB'ye imar düzenlemesi!

Hadımköy Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde elektirik, yol, su ve altyapı eksikliği sorunu yetmezmiş gibi şimdi de imar düzenleme olayı çıktı… Hadımköy sanayicisi isyanlarda..! Çünkü Hadımköy sanayicisi üretim yapamaz durumda, huzur istiyor.

Esenyurt-Hadımköy deki su kesintileri kaç saat sürecek Haberi

Esenyurt-Hadımköy deki su kesintileri kaç saat sürecek

Esenyurt-Hadımköy isale hatlarında Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Hoşdere Projesi İçme Suyu İnşaatı işi kapsamında 9 adet branşman bağlantısı yapılacağı için bölgeye bugün ve yarın su verilmeyecek. 


Bugün Saat 13.00 ila yarın 05.00 saatleri arasında 16 saat süreyle Başakşehir, Hoşdere Mahallesi, Kelebek Vadisi, Almine Evlerine, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy' ün tamamı, Bahşayiş, Karaağaç, Yeşilbayır, Deliklikaya, Nakkaş, Ömerli ve Dursunköy Mahallelerine ve Esenyurt Sanayi Mahallesi'ne su...