03 / 05 / 2024

Esenyurt kriz masası

Esenyurt kriz masası

İstanbul Esenyurt'ta iki sokakta ve bazı yapılarda çökme ve çatlaklar oluştu. Olay sonucunda 25 bina tahliye edildi. Olayla ilgili kriz masası da oluşturuldu.

Volkswagen’de kırmızı alarm! Sebebi bilinmeyen bir arıza nedeniyle araç üretimi durduruldu!

Alman otomotiv devi Volkswagen, sebebi bilinmeyen sistem arızası nedeniyle araç üretimini durdurdu. Aynı zamanda, Volkswagen Grubu'nun Porsche ve Audi markalarının da söz konusu arızadan etkilendiği, konunun araştırılması amacı ile kriz masası kurulduğu ifade edildi.

Ordu'da heyelandan etkilenen vatandaşların sorunları çözülüyor!

Kriz Masası Koordinatörü ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun, "Heyelandan etkilenen vatandaşlarımız rahat edene kadar buradayız" dedi...

Ordu'daki heyelan için kriz masası kuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan için kriz masası kurdu.

25 binanın boşaltıldığı Esenyurt'ta kriz masası kuruldu!

İstanbul Esenyurt'ta iki sokakta ve bazı yapılarda çökme ve çatlaklar oluştu. Olay sonucunda 25 bina tahliye edildi. Olayla ilgili kriz masası da oluşturuldu.

Riskli binaların tespiti için kriz masası kuruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kağıthane'de çöken binayla ilgili "Yahya Kemal Mahallesi'ndeki vatandaşlarımız, kurulan Kriz Masasına başvurarak binalarının risk tespitini yaptırabileceklerdir." açıklamasında bulundu.

Mardin Nusaybin'de terör mağdurlarına kira yardımı yapılacak!

Nusaybin Kaymakamı Murat Sarı, ilçedeki terör mağdurlarına kira yardımı yapılacağını açıkladı. Kaymakam Sarı, "Evleri yasaklı mahallelerde kalan vatandaşlarımızın, kriz masasına başvurarak kayıt yapmaları halinde ev kiralarını karşılayacağız." dedi.

Irak Parlamentosu kaçırılan Türk işçilerin durumunu ele alacak!

Irak Parlamentosu'ndaki ilgili komisyonlar olağanüstü toplanarak, Bağdat'ın Sadr bölgesinde kaçırılan Türk işçilerin durumunu ele alacak. Abbas el-Beyati, konuyu yakından takip etmek için kriz masası kurduğunu hatırlattı.

Odunpazarı Belediyesi'nden kar için kriz masası!

Odunpazarı Belediyesi, son günlerde hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı nedeniyle kurduğu kriz masası ile karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor...

İran'da 5,3 büyüklüğünde deprem!

Buşehr kriz masası Genel Müdürü Kazım Muradi, acil yardım ekiplerinin bölgede hazır bekletildiklerini fakat şu ana kadar can kaybı veya yaralanma olup olmadığı hakkında bir bilginin kendilerine ulaşmadığını söyledi.

Tunca ve Meriç köprüleri trafiğe açıldı!

İl Kriz Masası kararına göre kapatılan köprüler suyun yatağına çekilmesi üzerine trafiğe açıldı. Edirne Emniyet Müdürlüğünce köprü girişlerine çekilen bantlar kaldırıldı. Tunca ve Meriç köprüleri suyun yatağına çekilmesi üzerine trafiğe açıldı

İran'daki depremde 2 bin 700 ev hasar gördü!

İlam Eyaleti Kriz Masası Genel Direktörü Ahmed Keremi, resmi haber ajansı IRNA’ya yaptığı açıklamada can kaybına yol açmayan depremde yaralananların sayısının 250 ’ye yükseldiğini belirtti.

Mustafa Güler: Kütahya'da 135 noktada hasar tespiti gerçekleştirdik!

Tavşanlı Belediye Başkanı Güler: "Selin yaşandığı gün, 510 noktadan Kriz Masası'na ihbar geldi. Bu ihbarlardan 450 noktaya 30 saatlik zaman dilimi içinde ulaştık. Buralardan şimdiye kadar 135 noktada hasar tespitlerini gerçekleştirdik" dedi

İBB, köprüde sıkışan vatandaşı rahatlattı!

İstanbul’un çıldırtan trafiği için kriz masasının aldığı önlemler devreye girdi. Trafik kabusu önlemleri arasında yer alan mobil büfe ve seyyar tuvaletler köprüdeki vatandaşları rahatlattı

Esenyurt kriz masası Haberi

Esenyurt kriz masası

İstanbul Esenyurt'ta iki sokakta ve bazı yapılarda çökme ve meydana geldi. Olay sonucunda 25 bina tahliye edilirken olayla ilgili kriz masası da oluşturuldu.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Güzelyurt Mahallesi’nde yer alan Orhangazi Caddesi’nde yer alan bir binada var ve yollarda çatlakların oluşması nedeniyle tedbir amaçlı cadde üzerinde bulunan binalarda ve iş yerlerindeki vatandaşlar tahliye edildi. Tahliye işlemi sonrasında vatandaşların bir kısmı çevrede bulunan otellere yerleştirildi.

Gece boyunca ekiplerin çalışmalarının sürmesiyle yakında yer alan bir okulda da konuyla ilgili kriz masası oluşturuldu. Meydana gelen çatlakların kesin nedeni henüz bilinmiyor. Günün ilk ışıklarında olay yeri ve çevresi havadan drone ile de görüntülendi.

KAĞITHANE’DE 1 BİNA ÇÖKTÜ, 24 BİNA BOŞALTILDI

Geçtiğimiz günlerde, İstanbul Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Akıcı Sokak'ta 4 katlı bir bina...