02 / 05 / 2024

Esenyurt Mustafa Akboğa Yüzme Havuzu

Esenyurt Mustafa Akboğa Yüzme Havuzu

Esenyurt Belediyesi tarafından kısa süre önce yapımı tamamlanan Mustafa Akboğa Kapalı Yüzme Havuzu Kültür ve Spor Merkezi’nin kapıları halka açılıyor.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İzmir Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı 35 yıllığına kiralanacak!

İzmir'in önemli ilçelerinden Konak'ta  Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı olarak adlandırılan alanın 35 yıllığına kiralanmasına karar verildi.  

Zarifi Mustafa Paşa Yalısı'nın rekonstrüksiyon projesi tamamlandı!

Anadoluhisarı’nda bulunan Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyon ve iç mimari proje tasarımı ile uygulama çalışmalarını Beysun Mert Mimarlık üstlendi. Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyonunda 18. ve 19. yüzyıl sahilhane yapılarıyla doku bütünlüğünün korunması amaçlandı.

 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank açıkladı: KOBİ'lere müjde!

 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "KOBİGEL'in 3. çağrısına toplam 1075 firma başvurdu. Bu başvurulardan 278'i desteklenmeye hak kazandı. İşletmelerimize yaklaşık 116 milyon lira katkı sunacağız" dedi.

İzmir Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları meclis gündeminde!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak Katılım Esenyurt şubesi açıldı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, Esenyurt şubesini hizmete açtı.

Konak'ta Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları TBMMde!

CHP İzmir MilŞletvekili Murat Bakan, İzmir'in Konak lçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ekrem İmamoğlu'ndan Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı ile ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı.

İbrahim Benter: Kapalı Maraş Lala Mustafa Paşa'nın mirası!

Yeniden açılması gündeme gelen Kapalı Maraş hakkında konuşan KKTC Vakıflar İdaresi Genel Müdürü İbrahim Benter, ''Kapalı Maraş, Lala Mustafa Paşa'nın mirası'' dedi.

Esenyurt'ta 2019 Ağustos'ta 2 bin 440 konut satıldı!

TÜİK tarafından açık açıklanan 2019 Ağustos Konut Satış İstatistikleri'ne göre, Esenyurt'ta 2019 Ağustos'ta 2 bin 440 konut satıldı...

Esenyurt Evim Yüksekdağ tam fiyat listesi!

Esenyurt Evim Yüksekdağ tam fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.imzasını taşıyan proje Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ediliyor. 

Nidya Tower Esenyurt satışta 2017!

Toplam 229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana gelen Nidya Tower projesi Güray İnşaat imzasıyla Esenyurt'ta inşa ediliyor. İşte Nidya Tower Esenyurt satışta 2017...

Meydan Ardıçlı Esenyurt Projesi ödemeler!

Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığı tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Meydan Ardıçlı Evleri konut, rezidans ve alışveriş merkezi olarak planlandı...

Esenyurt Mustafa Akboğa Yüzme Havuzu Haberi

Esenyurt Mustafa Akboğa Yüzme Havuzu

2004 yılında göreve gelen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu hizmetin her alanında olduğu gibi spor alanında çığır açmaya devam ediyor. ‘’Siz istediniz biz yapıyoruz’’ hizmet anlayışı ile ilçede her ne ihtiyaç varsa sırasıyla yerine getiren Başkan Kadıoğlu, 7’den 77’ye tüm vatandaşların sosyal ve sportif etkinlikleri yapabileceği Mustafa Akboğa Kapalı Yüzme Havuzu Kültür ve Spor Merkezi’ni vatandaşın hizmetine sunuyor.

Yüzme severlere müjde, İkinci kapalı olimpik havuz… 

Devasa yeni tesis içinde en fazla dikkat çeken Esenyurt Belediyesi’nin ikinci yarı olimpik yüzme havuzu vatandaşların ilgisini şimdiden çekmeye başladı. Tesis içinde 20 metre uzunluğunda yarı olimpik havuz, çocuk oyun alanı, futbol sahası, Fin Hamamı, Türk Hamamı, Sauna, Fıtness salonu, soyunma odaları, Çok amaçlı salon(ritim eğitimi, dans, plates, halk oyunları) dinlenme ve bekleme alanları, bay ve...