30 / 04 / 2024

esenyurt nlogo 2. etap

esenyurt nlogo 2. etap

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Nlogo İstanbul'da 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Proje 310 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. İşte Nlogo 2. Etap fiyatları...

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Taşdemir tarafından kuruldu.

Florya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirket kuruldu!

Florya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirket Esenyurt'ta 2 milyon 83 bin 525 TL sermaye bedeli ile Mehmduh Öztürk ve Aynur Öztürk ortaklığında kuruldu.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nden Esenyurt'a 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi, Esenyurt'ta 2 bin 500 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Altınsoy tarafından kuruldu.

Uzunköprü Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Uzunköprü Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirket Esenyurt'ta 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu.

Hka Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hka Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Kaptan tarafından kuruldu.

Arnas Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arnas Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Işık tarafından kuruldu.

Federal Cem Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Federal Cem Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Deniz Şahin tarafından kuruldu.

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhyeddin Sadık Saraçoğlu tarafından kuruldu.

Nisart Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Nisart Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Uğur Bal tarafından kuruldu.

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Nexus Dynamıcs Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Dynamıcs Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hassan Waqar Azım tarafından kuruldu.

Icc Bilen İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Icc Bilen İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Bilici ve İsmail Bilici ortaklığında kuruldu.

esenyurt nlogo 2. etap Haberi

esenyurt nlogo 2. etap

Özyurtlar İnşaat imzası ile inşa edilen Nlogo İstanbul Evleri 2 bin 550 adet daire ve 59 adet dükkandan meydana geliyor. Proje Tem Bahçeşehir bağlantısının hemen yanında bulunuyor.


Nlogo 2. Etap fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanan dairelere yer veriliyor.


Nlogo Esenyurt Konutları'nın ortak kullanım alanları içersinide rekreasyon alanları, sinema salonu, süs havuzları, spor alanları, çocuk oyun alanları, sauna, fitness,  kafe, Türk hamamı, yürüyüş yolları, yüzme havuzu,butik alışveriş dükkanları mevcut.


Nlogo 2. Etap fiyatları!

1+0 evler 139 bin TL,

1+1 evler 199 bin TL,

2+1 evler 279 bin TL,

3+1 evler 379 bin TL'den başlıyor. 


Esenyurt Nlogo İstanbul iletişim

Tel: 444 40 27

Web: www.ozyurtlar.com

Özge...