05 / 05 / 2024

esenyurt okul temel atma töreni

esenyurt okul temel atma töreni

Eğitime verdiği desteği aralıksız sürdüren Esenyurt Belediyesi, aynı gün içerisinde 4 okulun birden temelini attı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçeye eğitim kurumu kazandırmaya devam edeceklerinin müjdesini verdi.

Torunoğlu Kuyu Temel İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunoğlu Kuyu Temel İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cazır tarafından kuruldu.

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hasan Ay ve Murat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

İlknur Temel Temizlik Gıda Elektrik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İlknur Temel Temizlik Gıda Elektrik Ve İnşaat Limited Şirketi  Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli  ile  İlknur Temel tarafından kuruldu.

Temel Bulut'a 316 yıl 3 ay hapis cezası!

Konut mağdurlarıyla sık sık gündeme gelen Esenyurt’ta maket üzerinden daire satışı yaptıkları gerekçesiyle "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 6 sanığın yargılandığı davada mahkeme, şirket sahibi sanık Temel Bulut'a 316 yıl 3 ay hapis ile bir milyon 275 bin lira adli para cezası verdi.

Sakarya'ya 24 derslikli 2 yeni okul inşa edilecek!

Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alana hayata geçirilecek 24 derslikli 2 yeni okul için temel atma işlemleri en kıza zamanda başlayacak.

Esenyurt’ta Necmi Kadıoğlu Vakfı’na tahsis edilen arsaya tepki geldi!

Eski belediye başkanı AKP'li Necmi Kadıoğlu’nun vakfına tahsis edilen 25 dönümlük arsada basın açıklaması yapan Esenyurt Alternatif Kültür Sanat Derneği üyeleri, arsa hakkında, “Bu arsa Esenyurtlu çocukların okul alanıdır!” dedi… 

Yıldırım hızıyla metroyu Sancaktepe'ye getireceğiz!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi'nde 72 derslikli okul temel atma törenine katılım gösterdi.

Esenyurt'taki tüm inşaatlar 1 Aralık’a kadar bitmiş olacak!

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ilçede şu anda belediye olarak 30-35 şantiyede inşaatların sürdürdüklerini söyleyerek. "2018 yılı 1 Aralık itibarıyla bir iki okul ve cami hariç devam eden tüm inşaatlar bitecek." dedi.

Esenyurt Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi'nin hayata geçirdiği Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

Esenyurt Seyithan İzsiz İlkokulu açıldı!

Esenyurt'taki okul yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda 24 derslikli Seyithan İzsiz İlkokulu açıldı. Açılışa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir'den Malkara'ya yeni okul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında 7. Okulun temeli Malkara İlçesinde törenle atıldı. Hacı Evhat Mahallesinde gerçekleşen temel atma törenine Malkara Kaymakamı Osman Altın da katıldı...

Gülten Özaydın Okul Öncesi Eğitim Birimi açıldı!

Esenyurt İbrahim Özaydın İlkokulu’na ek olarak yapılan Gülten Özaydın Okul Öncesi Eğitim Birimi düzenlenen törenle açılışı yapıldı, açılış törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci de katıldı...

Esenyurt Sebahattin Zaim İlkokulu'da engelli sınıfı açıldı!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 2015-2016 eğitim öğretim döneminde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi okul ziyaretlerine ve eğitim desteklerine devam ediyor.

esenyurt okul temel atma töreni Haberi

esenyurt okul temel atma töreni

Esenyurt Belediyesi eğitime verdiği desteği sürdürmeye devam ediyor. Esenyurt ’un çeşitli mahallelerinde düzenlenen temel atma töreninde 4 okulun  aynı gün içerinde ilk harcı döküldü. Esenyurt ‘un çeşitli mahallelerinde gerçekleşen törenlere AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Esenyurt İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal ve çok sayıda vatandaş katıldı.


ESENYURT’A 4 YENİ OKUL

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu göreve geldiği günden bu yana  çocukların geleceğine en güzel yatırım olarak gördüğü  eğitim kurumlarına hız kesmeden yenisini eklemeye devam ediyor. İstanbul’un en büyük ilçelerinden olan Esenyurt ’ta sınıfların yükünün azaltılması ve öğrencilerin daha kaliteli eğitim almaları adına 4 yeni okulun daha temeli atıldı. Coşkulu bir kalabalıkla dualar eşliğinde gerçekleşen törenlerde ilk harç öncesi kurbanlar...