03 / 05 / 2024

esenyurt palyatif bakım merkezi

esenyurt palyatif bakım merkezi

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi bünyesinde İstanbul'un ikinci en büyük palyatif bakım merkezi açıldı. Yeni açılan palyatif bakım merkezi 40 yatak kapasitesine sahip.

Esenyurt palyatif bakım merkezi açıldı!

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi bünyesinde İstanbul'un ikinci en büyük palyatif bakım merkezi açıldı. Yeni açılan palyatif bakım merkezi 40 yatak kapasitesine sahip.

Hendek Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi açıldı!

Hendek Devlet Hastanesi birinci basamak yoğun bakım ve Palyatif Bakım Servisinin açılışı yapıldı. Açılış törenine Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş da katıldı...

Şanlıurfa Viranşehir Palyatif Bakım Merkezi açıldı!

Viranşehir Devlet Hastanesi bünyesinde Palyatif Bakım Merkezi açıldı.Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, açılan merkezde kanser, felç, alzaymır ve kalp hastalarına hizmet verilecek.

Muğla’da Palyatif Bakım Merkezi açıldı!

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Palyatif Bakım Merkezi açıldı. Merkez, Köyceğiz Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet verecek. Muğla’nın ilk Palyatif Bakım Merkezi, Köyceğiz Devlet Hastanesinde düzenlenen törenle açıldı.

Esenyurt'ta düşen asansörün bakımı yapılmış mıydı?

İstanbul’daki asansör faciasında 3 işçi hayatını kaybetti. Ölen işçilerden Yasin Bakır’ın ağabeyi Adem Bakır, ‘Asansörün bakımı yoktu. Uyarmıştım. Asansör daha önce de birkaç kez düştü’ diye konuştu.

Avcılar'da deniz manzaralı bakım merkezi kuruldu!

Sağlık Bakanlığının, bakıma muhtaç ağır hastalar için başlattığı "Manevi Destek Projesi" çerçevesinde, Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesinde, deniz manzaralı ve konforlu Palyatif Bakım Merkezi kuruldu.

Kandıra Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi'nde sona gelindi!

Sağlık Bakanlığı’nın Palyatif Bakım Yönergesi'ne uygun olarak ilimizde kurulması planlanan, 5 Palyatif Merkezi çalışmalarında sona gelindi.İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hastanelerde Palyatif Bakım Merkezi tescil işlemleri başlatıldı.

Selçuk Devlet Hastanesi'nde Palyatif Bakım Merkezi açıldı!

İzmir’de özellikle kanser hastalarına yönelik olarak kurulan Palyatif Bakım Merkezleri’nin sayıları hızla artıyor. Selçuk Devlet Hastanesi’nde “Palyatif Bakım Merkezi” hizmete açıldı...

İbrahim Mart: İş yeri asansörlerine günlük bakım yapılmalı!

İbrahim Mart "Vinç tipi dediğimiz, asansörler, konutta kullandığımızdan farklı makinalar. İnşaattaki makina, ekipmanların çok daha sıklıkla kontrol edilmesi ve bakımının mutlaka düzenli olarak yapılması gerekiyor" dedi.

Hatay Havalimanı bina bakım onarım işi ihalesi iptal edildi!

Hatay Havalimanı Müdürlüğü bina bakım onarım işi Devlet Hava Meydanları işletmesi Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkmıştı. İhale için 29 Ağustos 2014 tarihinde iptal kararı alındı.

Airfel, indirimli bakım kampanyası başlattı!

Airfel, "Kombi Bakım Kampanyası"na imza attı. Airfel, Auer, C&M ve Weili markalı kombi ürünlerine sahip kullanıcılar, kampanya süresince indirimli bakım hizmetinin yanı sıra indirimli yedek parça avantajından da yararlanabilecek.

Elektrikte bakım kesintisi sona erecek!

TEİAŞ Ekipleri Ankara'da elektriği kesmeden bakım yapmayı başardı. Elektrik iletim hattı canlı bakım ekibi 380 kV iletim hattında ilk defa potansiyele girme ve iletkene dokunma çalışması yaptı.

TEİAŞ Ekipleri elektriği kesmeden ilk bakımı Ankara'da yaptı!

TEİAŞ Ekipleri Ankara'da elektriği kesmeden bakım yapmayı başardı. Elektrik iletim hattı canlı bakım ekibi 380 kV iletim hattında ilk defa potansiyele girme ve iletkene dokunma çalışması yaptı.

esenyurt palyatif bakım merkezi Haberi

esenyurt palyatif bakım merkezi

İstanbul Avrupa Yakası'nın ikinci en büyük 'Palyatif Bakım Merkezi' olma özelliğini taşıyan birim, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi bünyesinde açıldı. 40 yatak kapasitesine sahip merkezde 1'i sorumlu uzman olmak üzere 3 hekim, 11 hemşire, diyetisyen, sosyal çalışmacı, psikolog ve diğer yardımcı sağlık personeli görev alacak. 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; birimin açılışında konuşan İstanbul İl Sağlık Müdürü Dr. Kemal Memişoğlu, sağlıkta 2002'den bu yana gerçekleştirilen dönüşümle dünyanın belki de gelişmiş ülkelerinin 50-60 yılda yaptıklarını 15 seneye sığdırdıklarını anlattı. 

Memişoğlu, "İstanbul'da şu an kamu hastanelerinde 448 palyatif yatağımız var. Özel sektörle beraber bu yaklaşık 600'e tekabül ediyor. Biz bunu kamuda 2019 sonu itibarıyla 600'un üzerine çıkaracağız, hedefimiz bu. Özel sektörle beraber bu sayı 800-900 arası bir şey olacak" ifadelerini...