12 / 05 / 2024

esenyurt projelerinin toki ye devri

esenyurt projelerinin toki ye devri

Esenyurt'ta bulunan Babil Kuleleri, Samsun Towers, Future Park İstanbul, Life in Vera, Vera Vizyon, Vera Prestij projelerinin TOKİ'ye devri konuşuluyor...

TOKİ Aksaray projelerinin ihalesi yarın! 301 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projelerinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projelerde toplam 301 konut yer alacak.

TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı TOKİ projelerinin kura çekiminin ne zaman yapılacağı ve TOKi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İşte detaylar…

2022 TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihi belli oldu mu? İşte TOKİ sosyal konut proje şartları!

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde yer almaya devam ediyor. Vatandaşlar 2022 TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihini araştırıyor. İşte merak edilenler!

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ projelerinin oluşturduğu mağduriyet TBMM'de!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, TOKİ'nin yaptığı konut projelerinin oluşturduğu mağduriyeti TBMM gündemine taşıdı.

TOKİ Esenyurt Hoşdere kura sonuçları isim isim sıralı liste!

TOKİ Esenyurt Hoşdere kura sonuçları isim isim sıralı liste haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Esenyurt markalı konut projelerinin adresi oldu!

İstanbul’da konuta yatırım yapanların rağbet ettiği bölgelerin başında gelen Esenyurt’ta her keseye göre konut bulmak mümkün. Beylikdüzü sınırında değer artışı ortalamanın üzerinde.

Esenyurt Saylan İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Vera Vizyon, Tac Mahal ve Tac Mahal Prestij projelerinin mağdurları bugün saat 13:00'te Haramidere Carrefour'un altındaki arsada eylem yaptı.

Özyurtlar, 25 yılda Esenyurt’ta 39 bin kişiyi ev sahibi yaptı!

Özyurtlar İnşaat, gelişen altyapısı ve konumu nedeniyle markalı konut projelerinin üssü haline gelen Esenyurt’ta herkese ve her keseye uygun proje geliştiriyor.

TOKİ Elazığ Stadyum Projelerinin hizmet alım işi ihalesi 18 Haziran'da!

TOKİ Elazığ 20.000 kişilik seyirci kapasiteli Stadyum Uygulama Projelerinin hazırlanması hizmet alım işi yapım ihalesi 18 Haziran 2015 tarihinde saat 11:00 'de gerçekleşecek.

Esenyurt markalı konut projelerinin üssü haline geldi!

Bu yıl Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerini satışa sunan ve büyük ilgi gören kuruluş, diğer taraftan da yapımını tamamladığı dört büyük projesi Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown’u teslim etmeye hazırlanıyor.

TOKİ'nin 6 ildeki projelerinin hizmet alımı ihalesi bugün yapılıyor!

TOKİ Erzincan, Isparta, Adana, Afyon, Eskişehir ve Giresun İllerinde Yapılacak Olan Yapım İşlerine Ait Zemin Etüd Raporları ve Revize İmar Planına Esas Etüd Raporu Projelerinin Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi hizmet alımı ihalesi bugün yapılacak.

Toki Ispartakule evleri projelerinin son durumu 2014!

Toki Ispartakule evleri konut projeleri hangi aşamada? Toki tarafından Ispartakule bölgesinde hayata geçirilen konut projelerinden hangileri tamamlandı? Toki Ispartakule evleri projelerinin son durumu 2014! İşte bu soruların cevapları haberimizde...

esenyurt projelerinin toki ye devri Haberi

esenyurt projelerinin toki ye devri

İmar sorunlarıyla boğuşan Esenyurt’ta 6 projenin TOKİ’ye devri gündemde. Arsa sahiplerini ağırlıklı olarak kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlarının oluşturduğu projelerin devri için çalışmalar sürüyor.

TOKİ’ye devredilmesi gündemde olan projeler şunlar:

1)      Babil Kuleleri

2)