10 / 05 / 2024

Esenyurt tapu teslimleri

Esenyurt tapu teslimleri

Esenyurt'ta 555 tapu teslim edildi. Esenyurt Belediyesi, Ardıçlı ve Yenikent Mahallesindeki 555 müstakil tapular, düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu konu ile ilgili çaıklama yaptı.

Rams Garden'da tapusu hazır daireler! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimle!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de yükselen Rams Garden projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 43 bin 300 metrekarelik koru alanıyla dikkat çeken projede tapu teslimleri de hemen yapılıyor.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta teslimler Ocak'ta! 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa satışları ve tapu teslimleri başladı. Peki Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Gaziosmanpaşa'da 796 konutun tapusu teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan Sarıgöl Mahallesi 12B Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine tapu teslimleri yapıldı. 

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen "Meydan Ardıçlı" projesinde 2. Etap teslimleri Haziran ayı itibariyle başlıyor.

Web Tapu ile Esenyurt'ta 150 bin işlem gerçekleşti!

Web Tapu sistemini kullanan ilk ilçelerden biri olan Esenyurt'ta son 10 ay içerisinde  150 bin tapu işlemi gerçekleştirildi. 

Meydan Ardıçlı'da hemen tapu, hemen teslim!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinde hemen tapu ve hemen teslim fırsatı sunuluyor...

Ev alacaklar dikkat! Evinizin üzerinde icra olabilir!

İstanbul Esenyurt’ta ev sahiplerini ilgilendiren emsal bir olay yaşandı. Gazi Ramazan ve eşi Ayşegül Bozkurt beş yıl önce aldıkları evin tapusunun çeşitli bahanelerle kendilerine verilmemesi üzerine gittikleri Esenyurt Tapu Müdürlüğü’nde evlerinin üzerinde 9 milyon liralık icra olduğunu öğrendi.

Esenyurt’ta yarım asrı geride bırakan tapu sorunu çözüldü!

Kara Süleyman’ın mirasçılarına güzel haber geldi. Esenyurt’ta yarım asrı geride bırakan tapu sorunu çözüldü ve 16 mahalleyi ve en az 50 bin kişiyi ilgilendiren karar Yargıtay’dan çıktı...

MİNT Çağlayan'da tapu teslimleri başladı!

131 konut ve 9 ofisin yer aldığı MİNT, MİNT Çağlayan projesinin tapularını sözleşme tarihinden önce teslim etmenin mutluluğunu yaşıyor. 

Aris Grand Tower konut teslimleri!

Aris Grand Tower projesi İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta yükseliyor. Aris Grand Tower konut teslimleri ne zaman?

Nef Çekmeköy fiyat listesi!

Nef Çekmeköy Evleri için yüzde 1 peşinat fırsatı sunuluyor. Tapu teslimleri 2020 yılında yapılacak olan Nef Çekmeköy projesinde fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt tapu teslimleri Haberi

Esenyurt tapu teslimleri

Esenyurt 'ta 10 yılda 40 binin üzerinde tapu verildiğini belirten Başkan Kadıoğlu, "Bizden önceki dönemde açılmış ve raflarda bekletilen dava dosyaları mahkemeye getirilmek suretiyle davaları yeniden gündeme aldık "dedi. 


Tapu sorunlarıyla ilgili konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Davalar bitmediği, Yargıtay'dan onaylanmadığı sürece bizim bu arsalar üzerinde tapu vermemiz mümkün değil" dedi. 


Esenyurt 'ta Ardıçlı Mahallesi'nde 30 yıldır devam eden tapu sorununun çözülmesinin ardından Cuma namazı sonrası Osmanlı Cami bahçesinde tören düzenlendi. Bir önceki ay Yenikent Mahallesi 1690 ve 1697 parsellerde hak sahibi olan ve Kadastro Mahkemesi'nde 30 yıldır davaları süren toplam 175 vatandaşın tapularının verilmesinin ardından bugün, aynı mahallede bulunan 1704 ve 8858 parsellerde davaları tamamlanan ve imar uygulamaları yapılan toplam 555 müstakil tapuları hak sahiplerine teslim edildi. 


KADIOĞLU,"TAPU DAĞITMI DEVAM...