05 / 05 / 2024

esenyurt termal yatırımlar

esenyurt termal yatırımlar

İstanbul'un yıldızı parlayan ilçelerinden Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme gelecek. Üç yıl önce şans eseri bulunan termal suyla, belediye kısa süre içinde ilçede bir termal tesisi faaliyete soktu, ikinci tesis için ise hazırlıkları tamamladı.

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Bilgin tarafından kuruldu.

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Aouatıf Aıssaouı, Cumhur Alparslan ve Yasin Özgür Akkoç ortaklığında kuruldu.

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdul Haı Feraıdoon ve A. Abdulrahim Mohammad ortaklığıyla kuruldu.

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Camal Hassan Derviş tarafından kuruldu.

Altais Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altais Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Camal Ibrahım tarafından kuruldu.

4p Pazarlama Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

4p Pazarlama Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Tetik tarafından kuruldu.

Özer Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özer Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Özer Bulut tarafından kuruldu. 

Cigerciler Özel Yurt Yatırımları Eğitim İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cigerciler Özel Yurt Yatırımları Eğitim İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Samet Cigerci tarafından kuruldu.

Termal yatırımlar Taraklı'ya değer katacak!

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, ‘Taraklı doğal güzellikleri ile herkesin mutlaka görmesi gereken bir yer’ diyerek ilçede son dönemlerde önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini söyledi.

Perman Grup Ticari Yatırımlar ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Perman Grup Ticari Yatırımlar ve İnşaat Limited Şirketi, Bulut Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Afyon turizm ve sanayide yatırımların merkezi oldu!

Yolların buluşma noktası Afyon son dönemde turizm ve sanayi yatırımlarının da merkezi oldu. Şehri ayakta tutan sektörlere her geçen yenileri eklenirken şehir termal turizmde dünya markası olma yolunda.

esenyurt termal yatırımlar Haberi

esenyurt termal yatırımlar


İstanbul’un nüfus olarak en hızlı büyüyen ilçelerinden biri olan Esenyurt emlak yatırımcılarından sonra şimdi de otel yatırımcılarının radarına girdi. Özellikle ilçede bulunan termal su sayesinde çok sayıda otel projesine start verildi. Termal yatırımlar bununla da sınırlı kalmadı. Bazı konut firmaları otel+rezidans projeleri devreye soktular. Belediyenin tesislerine yakın yapılan bu projelerin de müşterilerine termal tesis imkanları sunması bekleniyor. 


KAPLICALAR DİYARI... 


Termik suyun bulunmasıyla birlikte Esenyurt Belediyesi tesis yapmak için hiç beklemeden harekete geçti. Saadetdere Mahallesi’nde temeli atılan ilk termal tesisin önümüzdeki günlerde hizmete açılması bekleniyor.  "Esenyurt kaplıcalar diyarı olacak" diyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ikinci tesis için harekete geçti. Atatürk Mahallesi'nde yapılan ikinci termal havuz projesini yerinde inceleyerek dakikalarca yüzen Kadıoğlu, "Türkiye’deki termal ve kaplıcalardan 15-20 kat daha yüksek kalitede seviyesi...