03 / 05 / 2024

Esenyurt Üniversitesi konferans

Esenyurt Üniversitesi konferans

Açılış programına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cuma Bayat, Üniversite yönetimi, Belediye başkan yardımcıları, akademisyenler ve eğitimciler katıldı...

Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru 20 Nisan 2023!

Esenyurt Üniversitesi akademik personel bünyesine yeni Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Son başvuru 20 Nisan 2023 olarak belirlendi.

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı başladı!

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi ortaklığında düzenlenen 2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı başladı. Konferansta sürdürülebilir kentsel gelişim konusunda farklı yaklaşımlar ele alınacak.

Esenyurt'ta arsa satışı polemiği!

Necmi Kadıoğlu başkanlığı döneminde Esenyurt Üniversitesi'ne tahsis edilen 25 dönümlük arsanın Esenyurt Üniversitesi'ne satışı gündeme geldi. 

Piri Reis Üniversitesi imar barışı konferansı yarın!

Piri Reis Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığı'nca düzenlenen imar barışı konferansı yarın saat 14:30-16:30 saatleri arasında Tuzla Deniz Kampüsü Konferans Salonu'nda yapılacak. 

3. Yeşil Binalar Ötesi Konferansı 8 Kasım'da!

3. Yeşil Binalar Ötesi Konferansı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve BEZE Group işbirliğiyle 8 Kasım Çarşamba günü gerçekleşecek. İngiliz mimar Peter Barber, konferansa konuşmacı olarak katılacak.

KSÜ'de Yalıtım Malzemeleri Konferansı gerçekleşti!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı ve KSÜ Yapı Öğrenci Topluluğu işbirliği ile Yalıtım Malzemeleri konferansı gerçekleşti.

AÜ Mimarlık Fakültesi'nde Evin Halleri konferansı düzenlendi!

Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü, "Evin Hâlleri" adlı bir konferans düzenledi. ODTÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Lale Özgenel'in konuşmacı olarak katıldığı etkinlik, Mühendislik Fakültesi Seminer Salonunda yapıldı.

Özyeğin ScOLa binası EKODesign Konferansı’nda!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen EKODesign Konferansı’nda, Türkiye’nin örnek enerji verimli binası olan Özyeğin Üniversitesi ScOLa binası anatomik olarak incelendi

Amasya Üniversitesi'nin külliye inşaatı başladı!

Prof. Dr. Şuayip Özdemir, "Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile birlikte tasarlanan Külliye içerisinde Üniversite Camisi, İlahiyat Fakültesi İhtisas Kütüphanesi, Konferans Salonu, Hat, Ebru, Tezhip ve Dini Musiki Salonları planlanmaktadır'' dedi.

Kahramanmaraş'ta 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konferansı yapıldı!

KAHRAMANMARAŞ Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü ve Öğrenci Konseyi tarafından 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konulu konferans düzenlendi. Sağlam, bir mühendisin doğanın kurallarını çok iyi bilmesinin gerekliliğini önemle vurguladı.

Viyana'da Geleneksel Kerkük Evleri Mimarisi konferansı verildi!

Fatih Sultan Mehmet Vakı Üniversitesi Mimarlık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Saatçi, Viyana'da "Geleneksel Kerkük Evleri Mimarisi" konulu konferans verdi.

AKÜ'de Tünel Açma Yöntemleri ve Galeri Açma Makinaları Konferansı yapıldı!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü tarafından “Tünel Açma Yöntemleri ve Galeri Açma Makinaları” konulu bir konferans düzenlendi.

Esenyurt Üniversitesi konferans Haberi

Esenyurt Üniversitesi konferans

Esenyurt Üniversitesine, ilçe protokolünün katılımı ile konferans ve toplantı salonunun açılışı gerçekleşti. Açılış programına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cuma Bayat, Üniversite yönetimi, Belediye başkan yardımcıları, akademisyenler ve eğitimciler katıldı.

Rektör Bayat, “ Emin adımlarla ilerliyoruz” 

Programda açılış öncesinde konuşma yapan Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cuma Bayat, hedeflerinin kaliteli ve iyi eğitim olduğunu söyledi. Bayat, “ Üniversitemiz yeni olmasına rağmen birçok alanda örnek bir üniversite olma yolunda hızlı adımlar ile devam ediyor. Bu dönem ek tercihler ile öğrenci kayıtlarımızı yaparak eğitime başladık. Öğretim görevlilerimiz, dekanımız ve üniversite yönetimi ile emin adımlarla eğitim hedefimiz kaliteli ve iyi eğitim vermektir. Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na üniversitemizin kuruluşundan bu güne kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı...