15 / 05 / 2024

esenyurt yeni meydan

esenyurt yeni meydan

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenyurt ’ta, ilk defa uygulanacak iki katlı altgeçit-kavşak yapıyor. İnşaat çalışmaları tamamlandığında Esenyurt 20 bin metrekare yayalaştırılmış alana sahip olacak. İnşaat 29.08.2013 tarihinde başlayacak

Kapital Gayrimenkul'den Esenyurt'a 2 bin konutluk yeni proje geliyor! 

Kapital Gayrimenkul Esenyurt'ta 2 bin konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede konutların dışında ticari alanlara da yer verilecek.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi Esenyurt projesi resmen başlıyor! Tam 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nin Esenyurt'ta inşa edeceği 2 bin 500 yeni konutluk projenin inşaatı resmen başlıyor. Konutların yanı sıra 17 adet dükkanın da yer alacağı proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nden Esenyurt'a 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi, Esenyurt'ta 2 bin 500 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje! 

Eşbah Yapı tarafından Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'nde yeni proje hayata geçiriliyor. Yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri olarak hayata geçirilen projenin detayları merak ediliyor...

Euro, Sterlin, Japon Yeni, Çin Yuanı, Türk Lirası... Dolar resmen meydan okuyor

Dolar endeksi 20 yıl aradan sonra zirveye yükselirken gelişmiş ülkelerin para birimlerine karşı hızlıca yükseldi. Euro, Sterlin, Japon Yeni, Çin Yuanı, Türk Lirası'na dolar resmen meydan okuyor...

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

Ankara Yenimahalleye'ye yeni meydan müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi Meydan AVM önündeki etkinlik alanını yeniden projelendirdi.

Meydan Ardıçlı, Esenyurt’u dünyanın en büyük meydanlarıyla yarıştıracak!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding işbirliğinde Esenyurt’ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin, alışveriş ve yeme- içme mekânlarını içine alan cadde ve sokaklardan oluşan ticari alanları, uluslar arası yabancı markalar için cazibe yarattı...

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

esenyurt yeni meydan Haberi

esenyurt yeni meydan


Cumhuriyet Meydanı trafikten arındırılacak, vatandaşlara yeni bir meydan kazandırılırken, ilk defa uygulanacak yöntemle iki katlı alt geçit yapılacak. İnşaat çalışmaları tamamlandığında Esenyurt 20 bin metrekare yayalaştırılmış alana sahip olacak. Yer altına alınan trafikte ise hiçbir aracın yolu kesişmeyecek.


Esenyurt Cumhuriyet Meydanı Altgeçit ve Ortak Altyapı İnşaatı 29.08.2013 günü saat 00.00 başlayacak. Altgeçit inşaatı süresince trafik akışı için yeni düzenleme yapıldı.


Fen İşleri Daire Başkanlığı, Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar kapsamında 1. Etap kavşak düzenlemesi ile birlikte Doğan Araslı Bulvarında Bahçeşehir yönünde 3 şerit olan araç trafiğinin 2 şeridi ve Balıklı Yolu Caddesi 120 gün süre ile araç trafiğine kapatılacak.


Doğan Araslı Bulvarında Avcılar yönünde ise 3 şerit olan araç trafiğinin 1 şeridi Bahçeşehir istikametine yönlendirilerek gidiş-geliş 3 şerit olan araç trafiği gidiş-geliş...