03 / 05 / 2024

Esenyurt yüksek gerilim hattı çekiliyor

Esenyurt yüksek gerilim hattı çekiliyor

Esenyurt Belediyesi yeni bir hizmete adım atarak mahallelerdeki yüksek gerilim hatlarını en az 35 metre olmak üzere daha da yukarı çıkartacak.

İstanbul'da konutta en yüksek getiri Esenyurt'ta: İlçede kiralar 17 bin 11, ev fiyatı 4.2 milyon TL oldu! 

İstanbul'un konutta en yüksek getiriyi sağlayan ilçe Esenyurt oldu. İşte ilçe ilçe konutta getiri oranları...

Altın zincirlerini kırdı! Son bir ayın en yüksek seviyesinde! Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar koşun!

Gazze'de dün, hastanenin vurulmasıyla bölgesel gerilim ihtimali altın fiyatlarına yansıdı. Altın bugün adeta zincirlerini kırarak son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Peki altında yükseliş devam edecek mi?

Eser Yüksek Teknoloji Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Eser Yüksek Teknoloji Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Eser tarafından kuruldu.

İki apartman arasındaki yüksek gerilim hattı konut satışlarını engelliyor!

7’şer katlı ve 64’er daireli Altınbaş blokları arasında kalan yüksek gerilim hattı konut satışlarını engelliyor. Vatandaşlar bu bloklardan ev almaya korkuyor.

İzmir'de yüksek gerilim hattı altına yapılan parka tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bayraklı’da yüksek gerilim hattının altına park yapması tepki çekti. Uzmanlar, bu parkta çocuk sağlığının olumsuz etkileneceğini belirtirken, vatandaşlar ise “Çocuklarımızı burada oynatmak istemiyoruz” diye konuştu

Esenyurt yüksek binalarıyla Avrupai kent oldu!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Kadıoğlu, Esenyurt'a ciddi büyüme olduğunu ve ilçenin sağlık ve turizm merkezi haline geldiğini belirtti.

Emlak Konut Hoşdere 6. Etap'a en yüksek teklif Dağ Mimarlık'tan!

Emlak Konut Esenyurt Hoşdere 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklif Dağ Mimarlık ve Mühendislik'ten geldi.

Yüksek gerilim hatları kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'deki deprem riski taşıyan konutların yeniden inşasına yüksek gerilim hatlarının engel olduğu ortaya çıktı. Vatandaşlar, gerilim hatları nedeniyle yüksek kat izni alamıyor. Bu nedenle vatandaşlar dönüşüme sıcak bakmıyor.

Emlak Konut Hoşdere 5. Etap ihalesine en yüksek teklif Cihan İnşaat'tan!

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ikinci oturumu bugün gerçekleştirildi. İhaleye en yüksek teklif Cihan İnşaat'tan geldi.

Esenyurt'ta yüksek gerilim hattı yukarı taşınacak!

Esenyurt Belediyesi yeni bir hizmete adım atarak mahallelerdeki yüksek gerilim hatlarını en az 35 metre olmak üzere daha da yukarı çıkartacak.

5. Levent projesi yüksek gerilim hatlarından kurtulacak!

Torunlar GYO, inşaatı süren 5. Levent'te, 80 milyon TL'lik ek yatırımla 55 bin metrelik yüksek gerilim hattını yer altına alıyor.

5. Levent projesindeki yüksek gerilim hatları dönüştürülecek!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları dönüştürülecek. 2017de tamamlanacak olan 5. Levent projesinde yaklaşık 4 bin konut bulunacak.

5. Levent projesinden geçen yüksek gerilim hatları yer altına alınıyor!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle, İstanbul TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent konut projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları yer altına alınıyor.

Esenyurt yüksek gerilim hattı çekiliyor Haberi

Esenyurt yüksek gerilim hattı çekiliyor

Esenyurt Belediyesi yeni bir hizmete adım atarak mahallelerdeki yüksek gerilim hatlarını en az 35 metre olmak üzere daha da yukarı çıkartacak. Esenyurt Namık Kemal Mahallesi, Turgut Özal Mahallesi ve Saadetdere Mahallesi’nde bulunan 18 ayrı yüksek gerilim hattının vatandaşa zarar vermesini engellemek için çalışma başlatıldı. Uzun yıllardır yüksek gerilim korkusu yaşayan Esenyurt Namık Kemal Mahallesi, Turgut Özal Mahallesi ve Saadetdere Mahallesi sakinlerine müjdeli haberi sıcağı sıcağına ileten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu şunları söyledi;


“Bu çalışma 5 ayda bitecek”

Mahalle sakinlerinin sabırsızlıkla beklediği müjdeli haberi kendilerine bizzat ileten Başkan Kadıoğlu, “Bugünkü işi yarına bırakmak gibi bir gayemiz asla olmamıştır. Biz başladığımız işi bitirene kadar bırakmayız. Namık Kemal Mahallesi, Saadetdere Mahallesi ve Turgut Özal Mahallesinde bulunan toplamda 18 adet yüksek gerilim hattını 35...