30 / 04 / 2024

Eser Köken İşleyici

Eser Köken İşleyici

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Eser Köken İşleyici kimdir? Eser Köken İşleyici hangi işlere imza attı?

EYT’de artık nefesler tutulmuşken, patronlardan hükümete uyarı geldi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda hükümetin yaptığı düzenlemeyle ilgili son açıklama için nefesler tutulmuşken, bu konuda, İstanbul Sanayi Odası’ndan da bir uyarı geldi.

Çocuğu olanlar 2 bin 337 liralık yardım parasını kaçırmasın! Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken…

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okulların 12 Eylül'de açılacağını bildirdi. Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken çocuklu ailelere devlet eli ile ne gibi yardımların yapıldığı büyük merak konusu. İşte detaylar…

Eyüpsultan Çiftalan Plajı açıldı! Çiftalan Plajı giriş ücreti ne kadar? 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, göreve geldiği günden bugüne sporda, eğitimde, sağlıkta, sanatta ve sosyal yaşamda birbirinden güzel projeler hayata geçirdi.

Yrs Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Çelik Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yrs Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Çelik Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te Cemil Köken tarafından tarafından kuruldu.

Yrs Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Çelik Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yrs Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Çelik Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Cemil Köken taarfından kuruldu.

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Canay Köçken ve Gökay Köçken ortaklığında kuruldu.

Bendevi Palandöken: Zamlarda dövizin gerçekten bahane olduğunu gördük!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken son zamanlarda sık sık gündeme gelen zamlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Zamlarda dövizin gerçekten bahane olduğunu gördük" dedi.

Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı bina yıkıldı!

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı binanın tamamı kontrollü bir şekilde yıkıldı. 

Eyüpsultan Pirinççi Mahallesi'nin imar planında son durum!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken sosyal medya üzerinden Pirinççi Mahallesi'nin imar durumuna ilişkin açıklamada bulundu. 

Eyüpsultan’a yeni spor salonu geliyor!

Daha önce Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in müjdesini verdiği Eyüp Stadı arkasında bulunan alanda spor salonu yapımı için start verildi.

Küçükçekmece’de istinat duvarı çöken apartman boşaltıldı!

Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Leylak Sokak’ta istinat duvarı çöken apartman tedbir amacıyla boşaltıldı.

Eyüpsultan Nişanca sakinlerinin tapu sevinci!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Nişanca Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlara tapu sorununun çözümüyle ilgili verdiği sözü yerine getirdi. 

Eyüpsultan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında ölçümler başladı!

Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından, Başkan Deniz Köken’in de katıldığı 20 Şubat 2020 tarihinde yapılan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantısına istinaden tespit ve ölçüm çalışmaları yapılıyor. 

Eser Köken İşleyici Haberi

Eser Köken İşleyici

Eser Köken İşleyici kimdir?

Eser Köken İşleyici, 1983 yılında Lefkoşa'da doğdu. 2000 yılında Türk Maarif Kolejinden mezun oldu. 


2005 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümünden lisans derecesini aldı. 


2007-2008 yılları arası Bauhaus Üniversitesi-Weimar'da değişim öğrencisi olarak European Urban Studies bölümünden çeşitli kuramsal ve tasarım dersleri aldı. 


2008 yılında ODTU Fen Bilimleri Enstitüsü Kentsel Tasarım Bölümünden "Yeni Merkezi İş Alanı Gelişmesinin Süreç Ve Stratejileri ile Kamusal Alan Dokusu: Levent- Büyükdere Caddesi" başlıklı tezi ile yüksek lisans derecesini aldı. 2006-2007 yılları arası Uygur Mimarlık Ofisinde tasarım ve uygulama projelerinde görev aldı. 


2005 yılından beri Yücel Köken ile birlikte ÖZKÖK Mimarlık ofisinde çeşitli ölçeklerdeki konut, ofis ve otel projelerinde çalışmakta ve 2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmektedir. 


2005 yılından beri Sevda Özkan...