28 / 04 / 2024

Eser Yenenler nerede yaşıyor

Eser Yenenler nerede yaşıyor

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çitti, koronavirüs nedeniyle doğaya taşınmaya karar vermişti. İkili İstanbul'dan uzak orman içinde bir ev kiraladı.

Berfu ve Eser Yenenler’in “Çift Terapisi” gösterisini izlemek isteyenler ne kadar ödeyecek? İşte bilet fiyatları

Berfu Yenenler ve  Eser Yenenler, “Çift Terapisi” adlı gösterileri ile seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Peki eğlence dolu bir sohbetin, kahkaha dolu anların, sinir krizlerinin gülme krizine döndüğü dakikaların yaşandığı bu gösteriyi izlemenin bedeli ne?  İşte  Çift Terapisi'nin bilet fiyatları...

Eser-Berfu Yenenler çifti Alaçatı'da villa kiraladı!

Tatil için Alaçatı'ya giden Eser Yenenler Berfu Yıldı çifti burada villa kiraladı. 3 ay kalacak olan çift villa için 250 bin TL ödedi. 

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler orman içinde ev kiraladı!

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çitti, koronavirüs nedeniyle doğaya taşınmaya karar vermişti. İkili İstanbul'dan uzak orman içinde bir ev kiraladı.

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler'in bebeğinin odası hazır!

Geçen haftalarda doğacak oğullarının adını 'Kuzey' koyduklarını açıklayan Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti bebek odasını da hazırladı.

Berfu Yıldız ve Eser Yenenler bebek odası hazırladı!

Haziran ayında dünya evine giren Berfu Yıldız ile Eser Yenenler'in bir oğlu olacak. Çocukları olacağı için kirası 15 bin TL olan bir eve taşınan Yenenler çifti, bebek odasını hazırladı.

Eser Yenenler yeni ev arıyor!

Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler Levent'te oturduğu villasında verdiği partilerle gündeme gelirdi. Eşi Berfu Yıldız bu lüks evde oturmak istemedi. Yenenler şimdi Göktürk ve Kemerburgaz'da villa arıyor.

Eser Yenenler, Levent'te lüks rezidansa taşındı!

Yılmaz Erdoğan'ın yönetttiği BKM'de tv-tiyatro programı Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ünlü olduktan sonra Yetenek Sizsiniz'de jüri üyesi olan ve TV8'de Üç Adam programına başlayan Eser Yenenler, işadamı olarak Levent’te bir rezidansa taşındı.

Eser Oteller Grubu, 7 otel ile zincir olmak istiyor!

Bünyesinde iki beş yıldızlı, bir dört yıldızlı ve bir de butik otel bulunduran Eser Oteller Grubu, 5 yıl içerisinde Türkiye genelinde otel sayısını 7'ye çıkararak, zincir olmayı hedefliyor.

Eser-Onur Ortak Girişimi Cidde projesini 99 günde bitirdi!

Türk inşaat firmaları Eser-Onur Ortak Girişimi tarafından Suudi Arabistanda gerçekleştirilen "Cidde Şehri Acil Taşkın Önleme Projesinin", 4 bin işçi ve bin 100 inşaat makinesinin çalışmasıyla 99 gün gibi rekor bir sürede tamamlandığı bildirildi

Hatay Arkeoloji Müzesi'nde binlerce eser sergilenecek!

Hatayda yapımı devam eden yeni Arkeoloji Müzesi sayesinde, daha önceden yer darlığı nedeniyle depoda bekletilen mozaikler ve binlerce yeni eser sergilenebilecek

Evora nerede Teknik Yapı projesi Evora İstanbul'a nasıl gidilir

Evora İstanbul, Teknik Yapı'nın Samandıra'da Fenerbahçe Samandıra Spor Tesisleri'ne komşu projesi... İşte Evora İstanbul nerede sorusunun cevabı ve Teknik Yapı Evora İstanbul projesine ulaşım haritasıyla iletişim bilgileri...

İnsanı tanımlayan nerede yaşadığıdır!

Ferhan İstanbullu, Milliyet Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde "NEREDE YAŞIYORSAN SEN OSUN!" başlıklı yazıyı kaleme aldı. Artık insanı tanımlayan ne yediği değil nerede yaşadığıymış!

Suudi Arabistan'ı selden Eser ve Onur İnşaat koruyacak!

Arabistan'ın Cidde şehrini aşırı yağışlar sonucu oluşan sel felaketine karşı koruyacak projenin yapımını üstlenen Eser İnşaat ve Onur inşaat yapacak. Şirketler, 141 milyon dolarlık işin yapımını 110 gün içinde 4 bin işçi ve 600 makine çalıştırarak gerçekl

Eser Yenenler nerede yaşıyor Haberi

Eser Yenenler nerede yaşıyor

Şehir merkezinde iki katlı villada yaşayan çift yeni ev almaya karar verdi. Ünlü çift çok geçmeden hayallerindeki evin sahibi oldu.

İSTANBUL'DAN UZAK 

Hürriyet'te yer alan habere göre; İstanbul'dan uzak orman içinde bir ev kiralayan çiftten Berfu Yenenler, taşınma sürecini anlatan ve evi tanıtan bir video yayınladı.

'EV BİZİ BULDU' 

Eski evlerinden taşınmalarında komşularının da etkisi olduğunu anlatan Berfu Yenenler "4 aydır evden dışarı çıkmıyorduk. Bari gidelim de kendimizi dağa taşa vuralım dedik. Bu evi internetten bulmadık, ev bizi buldu. Eve bir şekilde kavuştuk" dedi.

'SİTE İÇİNDE' 

Yenenler, konuşmasında şu ifadelere de yer verdi: ''İstanbul'dan uzaktayız. Bayağı dağlık, ormanlı bahçeli bir yer. Burası bir site gibi, etrafta komşularımız var.

'KÜMES DE VAR' 

- Bizden önceki ev sahibimiz buraya kümes yapmış. Tavukları varmış. Biz de alacağız. Yakında 'organik...