12 / 05 / 2024

Esertepe Parkı adı

Esertepe Parkı adı

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle hizmete açılan Esertepe Parkı'nın adı, "Muhammed Ali Esertepe Parkı" olarak değiştirildi.

Park Çadır Buluşmaları’nda Ayşe Arman rüzgarı!

Park Residences Cadde’de gerçekleştirilen ‘Park Çadır Buluşmaları’, katılımcıları ünlü isimlerle buluşturmak adına programlarına devam ediyor. 

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal Park Çadır Buluşmaları'na katıldı!

Park Residences Cadde’de düzenlenen ‘Park Çadır Buluşmaları’ Kadıköylüleri bu sefer tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay ile eşi gazeteci-yazar Kerimcan Kamal'la buluşturdu. 

Park Residences Cadde'de ünlü yağmuru!

Park Residences Cadde'de gerçekleştirilen Park Çadır Buluşmaları ile Kadıköylüleri ünlü isimlerle sohbete bekliyor...

Praktiker Adıyaman Park AVM'de açıldı!

Praktiker Türkiye, Adıyaman’daki ilk mağazasını Adıyaman Park AVM’de açtı. Praktiker yıl içinde 20 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

İşte Apple Park'tan son kareler!

Apple'ın 5 milyar dolara yaptırdığı ve Apple Park adını taşıyan yeni kampüsünün görüntüleri herkesi kıskandırıyor.

Güneşli Palmiye Bahçeleri: Güneşli Palmiye Park projesinin adı değişti!

Demir Group imzasıyla hayata geçirilen Güneşli Palmiye Park projesinin adı "Güneşli Palmiye Bahçeleri" oldu. Proje 112 daire ve 19 ticari üniteden meydana geliyor.

Adıyaman Park AVM 2017'de açılıyor!

Toplam 72 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adıyaman Park’ın 30 bin metrekare kiralanabilir alanı ile ulusal tekstil markalarından teraslı yeme-içme alanlarına, eğlence ünitelerinden yüksek teknolojili sinema salonlarına kadar birçok ilki Adıyaman’a 2017 sonbaharında getiriyor.

Muratpaşa'daki su parkı yepyeni bir yaşam merkezi olacak!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Lara Caddesi’ndeki su parkının yepyeni bir yaşam merkezi olarak hizmete açılacağını söyledi. Uysal, parkın Erdal İnönü Kent Parkı adını taşıyacağını belirtti.

Bursa Ata Park açılış için gün sayıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi Konak Mahallesi’nde bulunan eski adı Eker Park olan parkı yeniden düzenleyerek ATA Park adıyla hizmete sokmaya hazırlanıyor. Çalışmalarda parkın fonksiyonları artırılırken, dinlenme alanları da çoğaltıldı.

Çorlu Alipaşa Parkı'nın yapımı tamamlandı!

Alipaşa Mahallesi Yükselen Caddesi'nde yapımı tamamlanan parka 'Alipaşa Parkı' adı verildi. Yapımı tamamlanan ve halkımızın hizmetine sunulan Alipaşa Parkı, 2.571 metrekare toplam ve 742,50 metrekare yeşil alana sahip.

Gaziantep'e Büyükşehir İstasyon Parkı yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal yaşam ile park alanı olarak yapımına başladığı ve “Büyükşehir İstasyon Parkı” adı verilen İstasyon Meydanı’ndaki çalışmalar devam ediyor.

Büyükşehir İstasyon Parkı, Şehitkamil'in kalbi olacak!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal yaşam ile park alanı olarak yapımına başladığı ve 'Büyükşehir İstasyon Parkı' adı verilen İstasyon Meydanı'ndaki çalışmalar devam ediyor.

Ankara Esertepe Parkı'nın adı Muhammed Ali Esertepe Parkı oldu!

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle hizmete açılan Esertepe Parkı'nın adı, "Muhammed Ali Esertepe Parkı" olarak değiştirildi.

Esertepe Parkı adı Haberi

Esertepe Parkı adı

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin bugün yapılan toplantısında, geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle hizmete açılan Esertepe Parkı'nın adı, "Muhammed Ali Esertepe Parkı" olarak değiştirildi. 


Geçtiğimiz günlerde vefat eden Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük boksörlerinden olan Muhammed Ali'nin adı artık Keçiören Esertepe'deki dev parkta yaşayacak. 

Bugün yapılan Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin olağan toplantısında, AK Parti grubunun önerisi üzerine, geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılan Esertepe'deki 180 dönüm alan üzerine kurulu Esertepe Parkı'nın adının "Muhammed Ali Esertepe Parkı" olması meclis üyelerinin oybirliği ile kabul edildi.


-MUHAMMED ALİ ESERTEPE PARKI-


Muhammed Ali Esertepe Parkı, Etlik ile Esertepe mahalleleri arasında yer alıyor. 180 bin metrekarelik bir alanı kaplayan dev park içerisinde, vatandaşların hoşça vakit geçirmeleri için birbirinden farklı aktivite alanları bulunurken, 4...