07 / 05 / 2024

esertepe parkı seyir tepesi

esertepe parkı seyir tepesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’e dev bir park daha kazandırıyor. Keçiören’in Esertepe Mahallesi’nde 174 bin metrekare alan üzerinde yapımı devam eden park, bitme aşamasına geldi.

Trabzon'da seyir kuleli park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince inşa edilen proje kapsamında, yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerine "Ekopark" tarzında, seyir kuleli, ahşap yürüyüş platformu ile kafe tarzında ünitelerin bulunacağı park hayata geçirilecek.

Evla Park Seyir Evleri'nde yaşam başladı!

Föy İnşaat ile Kiptaş tarafından hayata geçirilen Evla Park Seyir Evleri'nde yaşam başladı. Projedeki dairelerin büyüklükleri 111 metrekare ile 192 metrekare arasında değişiyor...

Avcılar Sahil Parkı cazibe merkezine dönüştü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar Sahil Parkı'na parkta, oturma alanları, deniz kıyısında yürüyüş parkuru, koşu, bisiklet için özel yollar, go kart pisti, seyir terasları, spor sahaları inşa etti. İBB, alanı cazibe merkezine dönüştürdü.

Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Ahmet Taner Kışlalı mahallesinde lavanta, kekik, yasemin ile defne yaprağı kokularının yayılacağı 19 bin metrekarelik yeni bir park kuruyor. 350 ağacın dikileceği park, aynı zamanda seyir teraslarıyla kentlilerin yeni buluşma noktası olacak.

Malatya Yeşilyurt'a kent park, kültür evi ve seyir kulesi yapılıyor!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Gedik Mahallesinde devam eden Gedik Kent Park, Kültür Evi ve Seyir Kulesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Ankara Esertepe Parkı'nın adı Muhammed Ali Esertepe Parkı oldu!

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle hizmete açılan Esertepe Parkı'nın adı, "Muhammed Ali Esertepe Parkı" olarak değiştirildi.

Artvin Hatila Vadisi Milli Parkı'nın cam terası 2016'da açılacak!

Artvin ilindeki Hatila Vadisi Milli Parkı'nda inşa edilen Türkiye'nin en yüksek cam seyir terasının 2016 başında hizmete alınması planlanıyor.

Ordu'ya Çikolata Park inşa edilecek!

Çikolata Park Projesi için geri sayım başladı. Ordu-Giresun Havalimanı'nın hemen kenarına inşa edilecek. 3 ana bölümden oluşacak projede; gezinti yerleri, butik mağazalar, seyir tepesi, anfi tiyatro ve eğlence mekanları yer alacak.

Altındağ Çamlık Mahallesi'nde 40 dönümlük park geliyor!

Altındağ Belediyesi, seyir keyfi yaşanacak, gül bahçeleri ile donatılacak 40 dönümlük parkı Çamlık Mahallesi'ne kazandıracak. Tiryaki, park alanı içindeki caminin de yıkılacağını ve taş ile ahşaptan yeniden yapılacağını söyledi.

Ankara Esertepe Rekreasyon Alanı açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Keçiören’de yapımı tamamlanan Esertepe Rekreasyon Alanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle açıldı. Park alanı, 187 bin metrekarelik bir alanı kaplıyor.

Esertepe Parkı bugün açılıyor!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinin ardından bugün Etlik ile Esertepe mahalleleri arasında yer alan 187 bin metrekarelik parkın açılışı için saat 18.00’da Keçiören Esertepe’de tören düzenlenecek...

Mamak Saklı Bahçe Parkı ne zaman açılacak?

Ankara Büyükşehir Belediyesi yapılan Mamak Saklı Bahçe Parkı’nda, 7 seyir terası ile farklı bir tepeden, farklı bir açı ile Ankara izlenecek.

Mamak Saklı Bahçe Parkı açılış için gün sayıyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan ve açılışı için gün sayılan 28 bin 500 metrekare büyüklüğündeki Mamak Saklı Bahçe Parkı’nda, 7 seyir terası ile farklı bir tepeden, farklı bir açı ile Ankara izlenecek.

esertepe parkı seyir tepesi Haberi

esertepe parkı seyir tepesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent manzarasına hakim olan ve vadi şeklinde tasarlanan parkın tamamlanmasıyla Keçiörenli vatandaşların yanı sıra tüm Ankaralıların nefes alacağı bir alana daha kavuşacaklarını söyledi. Başkan Gökçek,“Vatandaşlarımız, bu parka diktiğimiz 7 bin ağacın gölgesinde dinlenirken, Başkentimizin muhteşem manzarasının tadına da varacaklar” dedi. 

Uzun yıllardır Başkent güzelliğini yine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 50. Yıl Parkı’ndan seyreden Ankaralılar artık Esertepe Parkı’ndan da farklı bir noktadan bu görsel ziyafete tanıklık edecek.


-“ESERTEPE PARKI’NDA İLKLER OLACAK”-

Büyükşehir Belediyesi olarak, teknolojiyi ve yenilikleri yakından takip ettiklerini, çalışmalarında da bunları kullandıklarını kaydeden Başkan Gökçek, yakın zamanda açılması planlanan parkta da birçok ilklerin yer aldığını söyledi. Başkan Gökçek, Esertepe Parkı ile ilgili bilgi verirken, şu bilgileri verdi:

“Parkın zemini ile Ankara’nın hemen hemen tamamını gören...