30 / 04 / 2024

Esila Premium teslim tarihi

Esila Premium teslim tarihi

Esila Premium projesinde çalışmalar devam ediyor. Resmi satışların ve teslimlerin Eylül'de başlayacağı Esila Premium projesinde fiyatlar 180 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında henüz krediye uygunluk söz konusu değil.

Athena Premium Residence'ta yüzde 20 peşinatla! 1 ay sonra teslim!

Athena Premium Residence projesinde yer alan konutların teslimlerinin 1 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. Athena Premium Residence'tan yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Erguvan Premium Residence'ta hemen teslim 1+1'ler 3 milyon 850 bin TL'ye!

Erguvan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Erguvan Premium Residence'ta yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatlar 3 milyon 850 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimleri hemen yapılıyor.

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

Erguvan Premium Residence ile kira garantili yatırım!

4 ay sonra teslim edilecek Erguvan Premium Residence projesinde 2 bin 250 TL'ye varan kira garantisi veriliyor. 

Aryom Koru’da teslim için geri sayım başladı!

Aryom İnşaat imzası ile hayata geçirilen Aryom Koru projesinde teslim için geri sayım başladı. Proje 2017 Sign of the City’de premium projeler içinde ‘En İyi Konut’ kategorisinde birinci seçildi.

Babacan Premium fiyatları ne kadar?

2018 yılında teslim edilecek olan Babacan Premium projesi 1.009 konut ve 56 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Babacan Premium fiyatları ne kadar?

Erguvan İnşaat Erguvan Premium ödemeleri!

Erguvan İnşaat Erguvan Premium ödemeleri yüzde 5 peşinatla yapılabiliyor. Erguvan Premium Residence projesinde daireler 2018 yılında teslim edilecek...

SeaPearl Ataköy’de teslim heyecanı!

İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi SeaPearl Ataköy’de teslim heyecanı yaşanıyor. Projede yaşam Eylül sonu itibariyle başlayacak.

Erguvan Premium Residence fiyat listesi Ağustos 2017!

Erguvan Premium Residence fiyat listesi 295 bin TL'den başlıyor. Erguvan Premium Residence projesi 1 Şubat 2018 tarihinde teslim ediliyor...

Kurtköy Erguvan Premium satış fiyatları!

Erguvan İnşaat imzası taşıyan Kurtköy Erguvan Premium satış fiyatları 315 bin TL'den başlıyor. Projenin Nisan 2018'de teslim edilmesi planlanıyor...

Kurtköy Erguvan Premium Residence açık adres!

Nisan 2018 yılında teslim edilmesi hedeflenen Kurtköy Erguvan Premium Residence İstanbul'un Anadolu yakasında Kurtköy'de yükseliyor. Projede ev fiyatları 315 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Erguvan Premium Residence ne zaman teslim?

Toplam 284 daire ve 10 ticari üniteden meydana gelen Erguvan Premium Residence projesinde daire taksitleri 1.910 TL'den başlıyor. Peki Erguvan Premium Residence ne zaman teslim?

Erguvan Premium Residence Kurtköy fiyatları!

Erguvan Premium Residence Kurtköy fiyatları 295 bin TL'den başlayarak değişiyor. Erguvan Premium Residence projesi yıl sonu teslim ediliyor...

Esila Premium teslim tarihi Haberi

Esila Premium teslim tarihi

Esila Kent'in karşısında inşa edilecek olan Esila Premium projesi; Avrupa Yakası'nda Esenyurt'ta yükseliyor. Projede toplam 327 konut yer alacak. 


Turgutreis Group projesi olan Esila Premium projesinde henüz kredi çıkmadı. Ancak nakit satışlar yapılsa da resmi satışların Eylül'de başlaması hedefleniyor. 


Projede satışlar başlarken teslimler de yapılacak. Projedeki daire seçenekleri 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Esenyurt Devlet Hastanesi'ne oldukça yakın alanda yükselen projede yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 180 bin TL'den başlıyor. 


Esila Premium projesinde sauna, buhar odası, spor alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları,  fitness center ve yürüyüş yolları gibi sosyal alanlar bulunacak. 


Esila Premium iletişim

Tel: 0212 620 36 36

Web: http://www.turgutreis.com.tr/

Kübra...