01 / 05 / 2024

Eşin Life iletişim

Eşin Life iletişim

Kuşadası'nda Davutlar Beldesinde yapımı devam eden ve Eşin Grup tarafından hayata geçirilen Eşin Life projesinin yüzde 90'ının satışını tamamlayan Grup, yeni projesini de Kuşadası merkezde yapıyor.

18 maddede sitelerde iletişim felsefesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde iletişim felsefesi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası iletişim!

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bugün başlayan kampanya 31 Ekim'e kadar devam edecek. 

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Torkam İnşaat E-5 iletişim!

Torkam İnşaat E-5 iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nisan ayında satışa sunulacak projede 216 konut, 114 ofis ve 275 mağaza bulunuyor.

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim!

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 363 daireden meydana gelen proje Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur tarafından inşa ediliyor.

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim!

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadi Koru Ayazağa'da fiyatlar 401 bin TL'den başlıyor...

Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat iletişim!

Toplam 1.200 rezidans daire ve 98 adet ticari birimden meydana gelecek Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat projesi 42 bin 19 metrekare alanda yükseliyor. Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bahçeşehir Referans Evleri iletişim!

Bahçeşehir Referans Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 531 daire ve 36 dükkandan meydana gelen Referans Bahçeşehir için ön talepler toplanıyor...

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2016 yılının son çeyreğinde satışa çıkacak proje 398 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Luxist Bahçeşehir Rezidans iletişim!

Luxist Bahçeşehir Rezidans iletişim için 0212 663 25 75 telefon numarasını arayabilirsiniz. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede satışların bu yıl sonu itibariyle başlaması planlanıyor.

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 663 25 75 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 398 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Luxist Bahçeşehir Keleşoğlu iletişim!

Luxist Bahçeşehir Keleşoğlu iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 67 bin 300 metrekareden oluşan projede konutlar 42 katlı kule içerisinde yer alacak.

Pendik KorkmazKaya Life iletişim!

Pendik KorkmazKaya Life iletişim için 0216 506 18 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Anahtar teslimlerinin 2016 yılı sonunda yapılması planlanan projede fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor.

Eşin Life iletişim Haberi

Eşin Life iletişim

Aydın'ın Didim ve Akbük bölgesinde bine yakın yazlık yapan Eşin Grup, Kuşadası'ndaki konumunu güçlendiriyor. 


Kuşadası'nda Davutlar Beldesinde yapımı devam eden Eşin Life projesinin yüzde 90'nının satışını tamamlayan Grup, yeni projesini de Kuşadası merkezde yapıyor. 


Eşin Grup Başkanı Rıdvan Eşin, "Eşin Park ismini verdiğimiz yeni projemizin çalışmalarım tamamladık" dedi. Yazlık evlerin artık bir ihtiyaç haline geldiğini söyleyen Eşin, "Yazlık bir lüks olmaktan çıktı. Çünkü her yıl ailesi ile tatil yapan vatandaşımız 10 bin TL'ye yakın bir harcama ile eve dönüyor. Bunu düzenli olarak yaptığım varsayarsak, 100 bin TL tatil için harcanıyor. Bu nedenle yazlık almak artık bir ihtiyaç" diye konuştu. 


Takvim 


Telefon: +90 (256) 212 70 60

Web: