01 / 05 / 2024

Eşin Life ulaşım

Eşin Life ulaşım

Kuşadası'nda Davutlar Beldesinde yapımı devam eden ve Eşin Grup tarafından hayata geçirilen Eşin Life projesinin yüzde 90'ının satışını tamamlayan Grup, yeni projesini de Kuşadası merkezde yapıyor.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Olası İstanbul depremi için tahliye planı hazır! Asıl sorun ''Acil Ulaşım Yolları'

Olası İstanbul depremi için, Kuzey Marmara Otoyolu aort damarı olarak görülüyor. İstanbul'un tahliye planı hayati öneme sahipken, 'Acil Ulaşım Yolları' endişe yaratıyor.

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Formdien Mimarlık Mühendislik İnşaat Ulaşım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Formdien Mimarlık Mühendislik İnşaat Ulaşım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Karayel tarafından kuruldu. 

Biçer Yapı İnşaat Ulaşım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçer Yapı İnşaat Ulaşım Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Biçer tarafından kuruldu. 

DFN Plan Proje İnşaat Ulaşım Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

DFN Plan Proje İnşaat Ulaşım Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Akyürek tarafından kuruldu. 

Yatırım için ulaşım planlarını takip edin!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya bugün köşesinde ''Yatırım için ulaşım planlarını takip edin'' başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazı...

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Bakırköy City Beyaz İnşaat ulaşım!

Bakırköy City Beyaz İnşaat ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe bölgesinde inşa ediliyor. 42 bin 310 metrekare inşaat alanından oluşan projede 120 aya varan vade yapılıyor.

Atmaca Bahçeşehir Evleri ulaşım!

Atmaca Bahçeşehir Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Bahçeşehir lokasyonunda yer alıyor. Toplam arsa alanı 48 bin metrekare olarak belirlenen projede 225 adet bağımsız birim bulunuyor.

Soyak Kuzey Bahçeşehir Evleri ulaşım!

Soyak Kuzey Bahçeşehir Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, 3. Köprü ve 3. Havalimanı'na yakın mesafede bulunuyor. Dairelerin 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje 5 bin adet konuttan oluşuyor.

Eşin Life ulaşım Haberi

Eşin Life ulaşım

Aydın'ın Didim ve Akbük bölgesinde bine yakın yazlık yapan Eşin Grup, Kuşadası'ndaki konumunu güçlendiriyor. 


Kuşadası'nda Davutlar Beldesinde yapımı devam eden Eşin Life projesinin yüzde 90'nının satışını tamamlayan Grup, yeni projesini de Kuşadası merkezde yapıyor. 


Eşin Grup Başkanı Rıdvan Eşin, "Eşin Park ismini verdiğimiz yeni projemizin çalışmalarım tamamladık" dedi. Yazlık evlerin artık bir ihtiyaç haline geldiğini söyleyen Eşin, "Yazlık bir lüks olmaktan çıktı. Çünkü her yıl ailesi ile tatil yapan vatandaşımız 10 bin TL'ye yakın bir harcama ile eve dönüyor. Bunu düzenli olarak yaptığım varsayarsak, 100 bin TL tatil için harcanıyor. Bu nedenle yazlık almak artık bir ihtiyaç" diye konuştu. 


Takvim 


Telefon: +90 (256) 212 70 60

Web: