02 / 05 / 2024

eşinroyal villaları

eşinroyal villaları

Eşin Royal Villaları'nda yüzde 50 peşinatla şirket bünyesinde 24 ay sıfır faizle vade yapılabiliyor...

Eşin Royal Villaları'nda 400 bin Euro'ya satılık!

Didim Eşin Royal Villaları'nda satışta olan son iki villanın fiyatı 400 bin Euro ve 500 bin Euro.

Sümer Holding'in Hatay'daki villaları için Sayıştay'dan 'satın ya da devredin' önerisi!

2016'da Sümer Holding’e devredilen Hatay’da bulunan villalar metruk hale geldi. Sayıştay villalarla ilgili olarak "Ya satın, ya da devredin" ifadelerini kullandı. 

Swissotel Residences Çeşme'nin yüzde 95'i tamam!

Çeşme Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi olan Swissotel Residences Çeşme, geniş yüz ölçüme sahip bağımsız villalarıyla özel bir hayat vadediyor. Swissotel Residences Çeşme projesinin inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Conatus Villaları Existence satışta! Yeni Proje!

Ekol Sağlık Grubu, Çeşme'de hayata geçirilen Conatus Villaları Existence projesinde yer alan villalar satışa çıktı. Projedeki villaların teslimi Haziran 2022'de gerçekleşecek. 

Çeşme’de sit alanında usulsüz yapılan yapılar için yıkım kararı!

Acun Ilıcalı ve futbolcu Mesut Özil’in ultra lüks villalarının da bulunduğu Çeşme Alaçatı’da Veryeriler İnşaat tarafından inşa edilen gayrimenkul projesine ilişkin İzmir 1 Numaralı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan dikkat çeken bir karar çıktı.

Bartın İl Özel İdaresi İnkumu'ndaki lüks villaları satışa çıkardı!

Bartın İl Özel İdaresi tarafından, turizm için ayrılan fakat senelerdir bir çivi bile çakılmayan alanda, 3 sene önce, mülkiyeti kendine ait olan lüks villalar inşa etti. Şimdi, bütçe yetersizliği sebebiyle o villalar satışa sunuldu. Villaların fiyatları 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu oldular!

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

Çeşme'de ikiz villaların tadilat krizi!

İzmir Çeşme'de N.D.Ö  isimli vatandaş ikiz villaların  kendisine ait kısmını yeniden yaptı. Yıkım sırasında evi zarar gören  Cengiz Sunsal, hukuk mücadelesi veriyor. 

Ünlülerin milyonluk villaları!

Futbolcusundan oyuncusuna, sunucusundan sanatçısına birçok ünlü isim Çeşme'den ev aldı. Son dönemlerde popülerleşen Çeşme'deki milyonluk villalar ünlülere gitti...

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Bodrum'daki 6 milyon TL'lik villalarını yeniledi!

Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen, oğulları Karan ile birlikte Bodrum Gümüşlük'te 6 milyon TL'ye aldıkları villalarına tatile gitti. Evcen, evi 200 bin TL'ye yeniletti.

Mesut Özil Çeşme'deki villasını 700 bin TL'ye yeniletti!

Mesut Özil, eşi Amine Gülşe’nin bir dediğini iki etmiyor. Çeşme'deki villalarını 700 bin TL'ye yenileten Özil, Amine Gülşe'nin istediği dekorasyonu yaptırdı.

Yılmaz Özdil'in komşularının villaları da mühürlendi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villada, eklentilerin yıkılması amacıyla verilen süre doldu. Belediye ekipleri bu villaları mühürledi.

Unutulmuş lüks villalar!

Fotoğrafçı Eleonora Costi İtalya'nın çeşitli yerlerindeki terk edilmiş vilalları fotoğaflıyor. Villalar arasında 14 yüzyıla ait olanlar bile var. 

eşinroyal villaları Haberi

eşinroyal villaları

Eşin Group tarafından 1.200 metrekare alan üzerinde Didim Akbük'te hayata geçirilen Royal Villaları projesinde toplam 4 adet villa yer alıyor. Yüzde 50 satış oranına ulaşılan projede son iki adet villanın satışları devam ediyor. 


Her villanın kendine ait 200 metrekare bahçe alanının yer aldığı Didim Royal Villaları projesinde ortak kullanım için yüzme havuzu mevcut durumda. 



Deniz ve doğa manzaralı olarak hayata geçirilen Akbük Royal Evleri projesinde yer alan villalar, 400 bin Euro ilâ 500 bin Euro arasında değişen fiyatlarla sahiplerini bekliyor. 


Eşin Royal Villaları, Ddim Devlet Hastanesi'ne 15 kilometre uzaklıkta inşa edilmiş durumda.


Projede yüzde 50 peşinat ödendiği takdirde konut bedelinin kalan kısmı 24 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


(256) 811 02 02

www.esingroup.com.tr


Yağmur Başak...