19 / 05 / 2024

Eşka İnşaat adres

Eşka İnşaat adres

Eşka İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermye bedeli ile İsmail Keleş tarafından kuruldu. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Çelik tarafından kuruldu.

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Alper Meşe tarafından kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Apple'da sular durulmuyor! Şimdi de eski çalışanı teknoloji çalmaya çalışmak ve Çin'e kaçmakla suçladı

ABD Adalet Bakanlığı Salı günü yaptığı açıklamada, eski bir Apple Inc mühendisini şirketin sürücüsüz arabalar da dahil olmak üzere otonom sistemlerle ilgili teknolojisini çalmaya çalışmak ve ardından Çin'e kaçmakla suçladığını söyledi.

Viçe Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viçe Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şafak Viçe tarafından kuruldu.

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Fazlıoğlu ve Necdet Günay ortaklığında kuruldu.

A101'den iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı! Çabuk koşun treni kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olarak bilinen milyonlarca A101'e müjde. A101, Apple'ın en yeni akıllı telefonlarından biri olan iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı. İşte 11 Nisan 2023 iPhone 13 fiyat listesi ve özellikleri...

İslam Memiş gram altın için kaçınılmaz son dedi! Peş peşe rakam verdi! Bakmayan bin pişman olacak!

Altın ve piyasa analisti İslam Memiş, gram altın için kaçınılmaz son dediği rakamı açıkladı. Bakmayan çok pişman olacak! 

Arkabahçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkabahçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Güney ve Doğa Aydın ortaklığında kuruldu.

14 ayar kelepçe altın bilezik ne kadar? Altın kelepçe bilezik kaç TL? 9 Mart 2023 Altınçizgi fiyat listesi

Altın Kelepçe bilezikler düğünlerin geleneksel takısı haline geldi. Hemen hemen her geline takıla bu altın kelepçe bilezikler binlerce kadının hayalini süslüyor. 14 ayar kelepçe altın bilezik ne kadar? Altınçizgi 9 Mart 2023 fiyat listesi.

7.6'lık İstanbul depreminde neler olacak? Hangi ilçe kaç şiddetinde sarsılacak? İşte 10 şiddetinin hissedileceği ilçeler

Türkiye'nin 11 ilinde yaşanan büyük yıkımın ardından, deprem riski yeniden gündem oldu. Peki 7.6'lık İstanbul depreminde neler olacak? Hangi ilçe kaç şiddetinde sarsılacak? İşte 10 şiddetinin hissedileceği ilçeler

Aybar E Ticaret İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aybar E Ticaret İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aybar tarafından kuruldu.

Eşka İnşaat adres Haberi

Eşka İnşaat adres

Eşka İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermye bedeli ile İsmail Keleş tarafından kuruldu. 

Eşka İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yurt içinde ve yurt dısında insaat, taahhüt isleri yapmak, devlet, özel sektör ve kamu iktisadi tesebbüsleri ve benzeri kuruluslara ait ihalelere katılmak, taseronluk yapmak, konusu ile ilgili özel ve kamu kesiminde gerçek ve tüzel kisilerin ve bunlara ait isletmelere her türlü resmi ve özel yapıların temelden çatıya insaatını yapmak yaptırmak. Toplu ve münferit konut,is hanı,çarsı isyerleri, fabrika binaları, sosyal tesisler, tatil köyleri, villa, motel yapımı, dekorasyon ve tadilatlarının yapılması ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Eşka İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Maden Mah.Kuğu Sok.No.8 C/1...