28 / 04 / 2024

Eskdji Gayrimenkul ödül

Eskdji Gayrimenkul ödül

Eskidji Gayrimenkul 2014 yılının en başarılı ofislerini ödüllendirdi. Geçmiş yıllarda 8 gayrimenkul ödülüne layık görülen Ankara Bölge Ortağı Köksal Ünal, bu yıl da ödülleri topladı.

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Alpago Mimarlık Gayrimenkul Yatçılık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpago Mimarlık Gayrimenkul Yatçılık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Abbasioğlu tarafından kuruldu.

Uymer İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uymer İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şencer ve Onur Şencer ortaklığında kuruldu.

Mozaik34 Gayrimenkul Sağlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mozaik34 Gayrimenkul Sağlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Jana Fleyfel ve Muhittin Cemil Dağıstanlı ortaklığında kuruldu.

Akiş GYO’ya 'Gayrimenkul Yatırımı Artış Lideri' ödülü!

Akiş GYO, Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde Yatırım Ortaklığı kategorisinde "GYO Gayrimenkul Yatırımı Artış Lideri 2018" dalında ödülünü kazandı.

PRYM Gayrimenkul Yatırım , En İyi Rezidans ödülünü aldı!

Modern yaşam alanları uzmanı PRYM Gayrimenkul Yatırım A.Ş., gayrimenkul sektörünün gurur gecesinde “En İyi Rezidans” ödülüne layık görüldü.

Akiş GYO 2017 Gayrimenkul Yatırım Artışı Lideri ödülünü aldı!

TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gayrimenkul Yatırım Artışı Lideri-2017’ ödülü, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın oldu.

ERA Gayrimenkul Türkiye’ye ABD’den 2 ödül birden!

ERA Gayrimenkul Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ IBC ’de 2 ödül aldı.

EVA Gayrimenkul Değerleme’ye 17. Uluslararası ödül!

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme, alanında Avrupa'nın en prestijli ödülü olarak kabul edilen European Property Awards danışmanlık kategorisinde 17. ödülünü aldı.

Eskdji Gayrimenkul ödül Haberi

Eskdji Gayrimenkul ödül

Eskidji Gayrimenkul 2014 ödülleri sahiplerini buldu. İstanbul’da düzenlenen Bölge Ortaklığı Toplantısında, 2014 yılının en başarılı ofisleri ödüllendirildi. 28 ildeki 77 Bölge ortaklığının katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde 4 ödül ve 2 plaket ile en çok ödül Ankara’ya geldi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Bölge Ortağı Köksal Ünal, 2014 Yılı “Kiralamada Ciro Birincisi”, “Kiralama Gelir İkincisi”, “Satışta Ciro İkincisi” ve “Satışta Adet Üçüncüsü” ödüllerine layık görüldü. Ödüllerin yanı sıra “Gayrimenkul Müzayedelerinde Müşteri Yönlendirme Oranı En Yüksek Ofis” ve “Gayrimenkul Müzayedelerinde Satışa Katkı Oranı En Yüksek Ofis” plaketleri de takdim edildi. 

Ödül ve plaketlerini Eskidji Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Dikran Masis’ten alan Köksal Ünal, “Bu ödüllere Eskidji Ankara Merkez Bölge Ortaklığı olarak layık görüldük. Ama bu başarılar benim ve ekibimin olduğu kadar “Eskidji” markasının başarısıdır”...