29 / 04 / 2024

Mozaik34 Gayrimenkul Sağlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Mozaik34 Gayrimenkul Sağlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Jana Fleyfel ve Muhittin Cemil Dağıstanlı ortaklığında kuruldu.



Mozaik34 Gayrimenkul Sağlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Jana Fleyfel ve Muhittin Cemil Dağıstanlı ortaklığında kuruldu.

Mozaik34 Gayrimenkul Sağlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 
Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak- 3359 sayılı Sağlık Hizmetleri Temel Kanunu hükümlerince, bu kanunla ilgili yönetmelikler çerçevesinde konu ile ilgili mevcut kanunlar çerçevesinde gerekli izinler alınarak, özel sağlık kuruluşları kurabilir, hastane, poliklinik, muayenehane, tıp merkezi, tıbbi laboratuvar, tahlil kurumları açabilir, sağlık hizmetleri verebilir. -İlgili kuruluşlardan izin alarak her türlü ilk yardım kursları, sağlık tesisleri, sağlık kabinleri, doğum evleri, protez tedavi merkezleri,hastaneler, sağlık klinikleri, muayenehaneler, özel sağlık yurtları, özel chek-up merkezleri, bunları destekleyici ve ilave tesis olarak tıbbi tahlil laboratuarları, röntgen ve kan merkezi gibi insan sağlığını ilgilendiren her çeşit yardımcı tesisi kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, devir etmek, satın almak ve satmak. İnsanların ve hastalıkların teşhis, tedavi ve tedavi sonrası bakımları ile rehabilitasyon sağlayıcı hizmetleri yapmak. İlk yardım ve koruyucu hekimlik amacına yönelik her türlü hizmeti vermek, bu amaçla muayenehaneler, klinikler açmak Her türlü tıbbi medikal ve koruyucu olarak kullanılan ekipmanların üretimini yapan makinaların ithal ve ihracı alım ve satımı. Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının , toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Bilumum elektrikli ve elektronik makine , toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak, tamir ve montajını yapmak. -Her türlü tekstil makinelerinin ,, bu makinelerin tüm malzemelerinin ve aksamlarının üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. Şirket her türlü araba kiralama işini yapabilir. Sirket konusu ile ilgili olmak kaydı ile her türlü nakil vasıtası alabilir. Yukarıda gösterilen konulardan baska ilerde sirket için faydalı ve lüzumlu görülecek baska islere girisilmek istendigi takdirde genel kurul karar aldıktan sonra sirket bu isleri de yapabilecektir. Ana sözlesme degisikliginde olan isbu karar tescil ve ilan ettirilerek uygulanacak


Geri Dön