14 / 05 / 2024

eski ali samiyen stadı

eski ali samiyen stadı

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, eski Ali Sami Yen Stadı ' nın yanındaki arazide yapımı süren dev plazayı 150 milyon dolara satabileceklerini söyledi...

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

İnşaat maliyetleri katlandı, konut fiyatları yükselir mi? TCMB eski başekonomisti 'Tekrar değerlendirin' dedi! 

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği yatırımcılar ve ev alacaklar tarafından merak ediliyor. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İstanbul'da konut fiyat artışı durdu! TCMB eski başekonomistinden flaş tahmin! 

Ocak 2024'te kredili satış yıllık yüzde 63.5 düşüşle 5 bin 915 oldu. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara, X sosyal medya hesabından İstanbul'da konut fiyat artışının durduğuna dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

ASKON Başkanı Ali Semih Ünlü: Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!

ASKON Eskişehir Başkanı Ali Semih Ünlü yaptığı açıklamada "Biz Eskişehir'in iş adamları olarak, yaklaşan seçimlerde konuşulması gereken en önemli konunun deprem ve depreme hazırlık olduğunu düşünüyoruz." diyerek, "Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!" dedi.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen oğluna otel arazisi hediye etti!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ali Şen'in oğluna hediye ettiği otel arazisini ve detaylarını  kaleme aldı.

Samsun'da arazi kavgası! Eski eşini tüfekle öldürdü!

Samsun'da A.P. (51) isimli bir kadın, arazi anlaşmazlığı yaşadığı eski eşi Ali D.'yi (49) tüfekle vurup öldürdü.

Afyonkarahisar'da arazi kavgası: Eski muhtar kayınbiraderini öldürdü!

Afyonkarahisar Ali İhsan Paşa Mahallesi'nde eski mahalle muhtarı, arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartıştığı kayınbiraderini silahla vurarak öldürdü.

Ali Ağaoğlu hakkında hapis istemi!

Eski CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer'in kadınları ve kendisini aşağıladığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu iş insanı Ali Ağaoğlu hakkında savcılık 'hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Ohrid Ali Paşa Camisi 14 milyon TL'ye yenilendi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün Kuzey Makedonya’nın Ohrid kentinde hayata geçirdiği restorasyon çalışmalarıyla 1573 yılında hizmete açılan tarihi Ali Paşa Camisi eski ihtişamıyla açıldı.

Eski bakanlardan Ali Topuz son yolculuğuna uğurlanıyor!

Eski İmar ve İskan Bakanlarından, eski CHP milletvekili ve eski İstanbul İl Başkanı Ali Topuz'u son yolculuğuna uğurlamak üzere tören düzenledi.

Eski bakanlardan Ali Topuz vefat etti!

37. Hükümet'te İmar ve İskan, 40. Hükümet'te Köyişleri, 42. Hükümet'te ise Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığı görevlerini yürüten Ali Topuz, 87 yaşında hayatını kaybetti...

Hazal Kaya ve Ali Atay Datça'dan taş ev aldı!

Hazal Kaya ve Ali Atay çifti Eski Datça'dan taş ev satın aldı. Ünlü çift taş ev için 1 milyon TL ödedi. 

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

eski ali samiyen stadı Haberi

eski ali samiyen stadı

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, eski Ali Sami Yen Stadı'nın yanındaki arazide yapımı süren dev plazayı 150 milyon dolara satabileceklerini söyledi. 


Bina kiralanması durumunda ise kulübe yıllık 3 milyon dolar kazandıracak Sarı-kırmızılı kulübün genç ve başarılı yöneticisi Emir Sarıgül'den camiayı umutlandıracak açıklamalar geldi. Kulübün imar ve projelerden sorumlu idarecisi Sarıgül, Galatasaray'ı takip eden muhabirlerle bir araya gelirken, önemli değerlendirmelerde bulundu. 


Eski Ali Sami Yen Stadı'nın yanındaki arazide inşaatı süren dev plazanın, Galatasaray'ın gelecekteki en büyük gelir kaynaklarından biri olacağını belirten p Sarıgül, kira bedeli olarak K yıllık 3 milyon dolar gibi önemli bir rakam kazanabileceklerini söyledi. Emir B Sarıgül, buradaki binanın satılması halinde ise kasalarına 150 milyon dolar koyabileceklerini açıkladı. 

Plazanın yakın zamanda tamamlanacağını açıklayan Sarıgül, projenin maddi öneminden bahsetti. 


M Emir...