05 / 05 / 2024

Eski Beyrut Turizm adresi

Eski Beyrut Turizm adresi

Eski Beyrut Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Deniz Özcan tarafından 15 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Beşiktaş, Sinan Paşa Mahallesi, Leşger Sokak' ta kuruldu.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Yeni ve eski CSO binaları 'kültür kampüsü' haline gelecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) inşaatına devam eden yeni binasıyla ilgili konuştu. Ersoy, "Yeni ve eski CSO binası ile orayı kültür kampüsü haline getiriyoruz'' dedi.

Özbek Turizm'den icra açıklaması!

Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek'in sahibi olduğu Özbek Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, sarı-kırmızılı takıma haciz gönderdiği şeklindeki haberlere karşın bir açıklama yaparak verilen 10 günlük söze rağmen herhangi bir işlem başlatmadıklarını duyurdu...

Bursa'nın turizm master planı çıkarılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA ) ile kentin turizm master planı için önemli bir karar aldıklarını ifade etti.

Eski Van Şehri Kentsel Tasarım Projesi'nde sona gelindi!

Van'da DAP, DAKA ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Eski Van Şehri Kentsel Tasarım Projesi'nde sona gelindi...

Eskişehir Vadisi'nde imar planları tamamlandı!

Malatya’nın önemli turizm alanlarından biri olan Arapgir ilçesindeki Eskişehir Vadisi ile ilgili olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen planlama çalışmalarında son aşamaya doğru gelindi.

Malatya'daki Eskişehir Vadisi turizme kazandırılıyor!

Malatya’nın önemli turizm alanları arasında yer alan Arapgir İlçesindeki Eskişehir Vadisi ile ilgili olarak yapılan planlama çalışmalarında son aşamaya gelindi.

2018'de turizm sektörü hareketlenecek!

Türkiye turizmi eski günlerine geri dönmeye hazırlanıyor. Turizm acentesi TUI, Türkiye'ye yönelik talebin arttığını açıkladı. 

Zeytinburnu eski tank fabrikası alanına yapılacak konut projesine iptal!

Zeytinburnu'da eski tank bakım fabrikasının arsasına yapılması planlanan ticaret, konut, turizm fonksiyonlarının yer alacağı proje için imar planı İstanbul 5 İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

7 ilde 13 gayrimenkul, turizm yatırımcılarına verilecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Eskişehir, İzmir, Kayseri ve Muğla'daki 13 gayrimenkulü turizm yatırımcılarına tahsis edecek..

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı 30 Kasım'da bitecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, yapımı devam eden Eskişehir Şehir Hastanesi'ni inceledi. Hastane hakkında bilgi veren Avcı, inşaatın 30 Kasım'da biteceği müjdesini verdi.

Eskişehir'de yeni stadın parasını TDV bütçesi karşıladı!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı: Türk Dünyası Vakfı 2016 Yıllık Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Eskişehir'de Türk Dünyası Vakfı Anadolu Üniversitesi işbirliğiyle eski stat alanının yapılaşmaya açılmaması için yeni stadın parasını Türk Dünyası Vakfı bütçesinden karşıladık." diye kon

Eskişehirspor'un stadını Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'e yapılan yeni stata ilişkin, "Stadın resmi açılışını Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle daha görkemli ve inşallah şampiyonluk yolunda biraz daha mesafe almış olarak yapacağız" dedi.

Eski Beyrut Turizm adresi Haberi

Eski Beyrut Turizm adresi

Eski Beyrut Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Deniz Özcan tarafından 15 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Beşiktaş, Sinan Paşa Mahallesi, Leşger Sokak'ta kuruldu.


Eski Beyrut Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket, kanuni istisnalar hariç olmak kaydıyla, Türk Medeni Kanununun 48. Maddesi çerçevesinde bütün haklardan yararlanabilir ve borçları üstlenebilir. Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır: 1. Turizm faaliyetleri yürütmek bu amaçla turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri, spor tesisleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek   2. Her türlü restoran, kafe, lokanta gibi gıda ve alkol satışının yapılabileceği tesisleri kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini...