25 / 08 / 2024

eski cihangir

eski cihangir

Akşam Gazetesi'nin haberinde yeni inşa edilen apartman ve iki katlı evin yanyana durduğunu bunun da nispet olmadığına dikkat çekmeye çalışılmış.Belediye imar kanuna madde ilavesiyle binaların yüksekliğini tayin edebilecekmiş.

Eski Sovyet binalarını Türk firmaları yenileyecek! 

DEİK Türkiye-Tacikistan İş Konseyi Başkanı Cihangir Fikri Saatçioğlu, Sovyet'te bulunan eski binaların yenileceğini ve bu yenilenmelerin Türk inşaat firmaları için büyük fırsat olacağını dile getirdi. 

Ata Demirer Cihangir’deki evini 12 bin TL'ye kiraya verdi!

Eski eşi Özge Borak’la 2.5 yıl yaşadığı evi kiraya vermeye çalışan Ata Demirer, sonunda muradına erdi. Cihangir’deki deniz manzaralı lüks apartman dairesine 1.5 yıldır kiracı arayan komedyen, sonunda 12 bin TL’ye oturacak birini buldu.

Bergüzar Korel Cihangir'de bina alacak!

Kafe açarak ticarete atılan Bergüzar Korel, şimdi de Cihangir’de bina aramaya başladı. Bergüzar Korel, eski binaları restore edip, ‘Airbnb’ yöntemiyle günlük olarak kiraya vermeye hazırlanıyor.

Bergüzar Korel Cihangir'de bina alıp kiraya verecek!

Kafe açarak ticarete atılan Bergüzar Korel, şimdi de Cihangir'de bina aramaya başladı. Güzel oyuncu, eski binaları restore edip, 'Airbnb' yöntemiyle günlük olarak kiraya vermeye hazırlanıyor.

Sinem Kobal Cihangir'e taşındı!

İki ay önce Serenay Sarıkaya'nın Rumelihisarı'ndaki eski evine taşınan Sinem Kobal'ın son adresi sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu'nun Cihangir'deki evi oldu.

Kenan İmirzalıoğlu Cihangir'de bina aldı!

KENAN İmirzalıoğlu, yıllardır eski binaları alıp tadilat yaptırıyor, Taksim ve Cihangir'de yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla tanınan Kenan İmirzalıoğlu, bu kez sanat merkezi yapmak için bina aldı.

Eskişehir'de icradan 2 milyon 500 bin TL'ye satılık fabrika sahası!

Eskişehir 4. İcra Müdürlüğü'nden, Eskişehir'de 11 bin metrekarelik fabrika sahasının tamamını satışa sunuyor

Eskişehir’e gar yapılacak mı?

Süleyman Karaman, Eskişehir’e ve hızlı trene yakışan, yolcuların çok daha kolay gidip geleceği bir garın yapımı konusunda anlaşacaklarını umduğunu söyledi

Eskişehir'de icradan 1 milyon 250 bin TL'ye arsa!

Eskişehir 6. İcra Müdürlüğü 1 milyon 250 bin TL arsa ve asma katlı işyeri satışa çıkardı

Ankara'da eski asfalt şantiyesi yeni adliye binası mı olacak?

Ankara'da eski asfalt şantiyesi alanını yeni adliye binası yeri olarak belirleyen Büyükşehir Belediyesi, belediye meclislerinin plan değişikliği kararlarını durduracak

İstanbul Vakıflar Sarıyer'de eski eser restore ettirecek!

İstanbul Vakıflar Sarıyer Kireçburnu Mahallesi´ndeki 295 metrekare arsası olan tescilli eski ahşap evi restore karşılığı kiraya verecek

Eskişehir'de Anadolu Öğretmen Lisesi'ne pansiyon binası yaptırılacak

Eskişehir İl Özel İdaresi tarafından Sivrihisar Fahri Keskin Anadolu Öğretmen Lisesi pansiyon binası yapımı işi ihale
edilliyor

Hatay Vakıflar'dan kiralık tescilli eski eser!

Hatay Vakıflar İskenderun’da toplam 559 metrekare büyüklükte eski eser niteliğinde bahçeli kagir ev ve mağazayı restore karşılığı kiraya verecek

eski cihangir Haberi

eski cihangir

Cihangir'de yeni inşa edilen 6 katlı apartmanların yanında 2 katlı ev

Binalar arasında nispetsizlik


Son zamanlarda şehrimizde yapılan binalar arasında nispet olmadığı, 6 katlı bşr apartmanın yanında iki katlı bina inşa edildiği yazılmıştı. Bu nispetsizlik göze çok çirkin göründüğünden belediye ebniye kanununa bir madde ilavesi için teşebbüste bulunmuştur. Bu maddeye istinaden belediye inşa edilecek binanın ne yükseklikte olacağını tayin edebilecektir.


Akşam Gazetesi 17 Teşrinievvel (Ekim) 1931

Abdullah Kutalmış...