05 / 05 / 2024

eski garaj yeni proje ne zaman tamamlanacak

eski garaj yeni proje ne zaman tamamlanacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından eski garajın yerine yapılacak olan 'Manisa Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası Kültür ve Yaşam Merkezi Projesi', 'Eski Garaj Yeni Proje' adlı toplantıyla tanıtıldı.

Tapuda yeni dönem başladı! Eski kimlik ile tapu işlemi geçerli olacak mı?

Tapu dairelerinde sil baştan değişiklikler yapılırken tapuda yeni döneminde başladığı kaydedildi. Buan göre, yeni kimlik ve eski kimlik ile işlem konusunda merak edilen detaylar belirtildi. 

Konut almak isteyenlerin yeni trendi: Eski ve metruk evler! Fiyatları 600 bin liradan başlıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi ve faiz oranlarının artmasıyla ev alamayan vatandaşların yeni trendi eski ve metruk binalardan yana oldu. Bu evlerin fiyatları 600 bin liradan başlıyor. 

Eski ve yeni kiralar arasındaki fark neredeyse 4 kata yükseldi! Eski kiracı 35 bin, yeni kiracı 135 bin TL ödüyor!

Kiralık konut piyasasında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanırken, şimdi de eski ve yeni kiralar arasındaki fark gündem oldu. Uzmanlar, alıcıların kiracılar ile sorun yaşamamak için boş konutlara yöneldiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle Medrese Mahallesi'ne 142 yeni konut geliyor...

TOKİ'den Eskişehirlilere yeni konut müjdesi! Beklenen proje bu tarihte ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir projesiyle İnönü ilçesine yeni konutlar inşa edilecek. Söz konusu proje 12 Ekim'de ihaleye çıkacak.

Fındık üreticileri dikkat! TMO fındık mı satacak? Yetkili isimden şoke edecek açıklama!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin fındık satacağı iddialarına yönelik, " Toprak Mahsulleri Ofisi, 'deposunda bulunan eski ve yeni aldığı fındığı piyasaya sürecek ve fındık satışı yapacak' deniliyor. Bunların hiçbirine itibar etmeyelim” ifa

TOKİ'den Eskişehirlilere son dakika müjdesi! 142 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir projesiyle 142 yeni konut inşa edilecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 6 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Ekmek, süt, yoğurt, peynirden sonra bir büyük zam daha. Eski ve yeni fiyat arasındaki fark şok etti

Benzin ve motorine gelen zamlar gıda ürünlerine de aynı şekilde yansıdı. Ancak vatandaşlar gıda ürünleri haricinde diğer alanlara gelen zamlar nedeniyle de büyük bir şok yaşıyor.

TOKİ Eskişehir Temmuz 2023 projesinde son dakika! 126 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ Eskişehir Temmuz 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Eskişehirlilerin merakla beklediği 126 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor...

WhatsApp duyurdu: Yepyeni özellik geliyor!

WhatsApp yeni özelliğini kullanıcıları ile paylaştı. Bu kapsamda eski mesajları taşımak çok kolay olacak. Peki, WhatsApp mesajları eski telefondan yeni telefona nasıl taşınacak? İşte detaylar... 

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın...

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

Yeni ev sahibi eski kiracıyı artık çıkarabiliyor! Yargıtay kesin kararı açıkladı!

Yeni ev sahibi eski kiracıyı evden çıkarabilecek! Yargıtay, ev sahiplerini memnun edecek bir karar aldı. Bilindiği üzere, ev sahipleri kiracıları mahkemeye vererek evlerini tahliye ettirebiliyorlar.

eski garaj yeni proje ne zaman tamamlanacak Haberi

eski garaj yeni proje ne zaman tamamlanacak


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından eski garajın yerine yapılacak olan 'Manisa Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası Kültür ve Yaşam Merkezi Projesi', 'Eski Garaj Yeni Proje' adlı toplantıyla tanıtıldı. 


"Bu projenin içinde yok, yok" diyen Başkan Cengiz Ergün, şöyle devam etti: "Sosyal yaşam, kültür, esnaf kısacası Manisalılar için her şey var. Hepsi insan odaklı. Böylesine tam donanımlı muazzam bir projeyi Manisa'mıza kazandıracağız. Süre itibariyle en az 2.5 seneyi alabilecek bir proje." Yerel yönetimlere örnek Mimar Emre Arolat ise Manisa için önemli bir projeye imza attıklarını ifade etti. Dünyadaki pek çok yerel yönetime örnek olacak bir proje hazırladıklarını söyleyen Arolat, "Projeyi hazırlarken Manisa'nın demografik yapısı, ekonomisi, tarihi ve kültürel zenginliği ile gelişme durumu gibi kriterleri göz önünde bulundurduk. Detaylı bir araştırma yaptık. Manisa...