05 / 05 / 2024

eski Kağıthane

eski Kağıthane

1942 yılında Belediye, Prost planı çerçevesinde Kağıthane'de yeşil bir alan tesis edecekmiş. Bu alanda bulunan İmrahor Köşkü belediye tarafından satın alınacakmış ve aynı bölgedeki Çağlayan Köşkü'de yıktırılacakmış.

DKY On Kağıthane satış ofisi telefon!

Eski Beşler Fabrikası arazisinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de bulunuyor. DKY On Kağıthane satış ofisi telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

DKY On Kağıthane'de 10 bin TL peşinatla!

Kağıthane DKY On, Kağıthane'de eski Beşler Sucuk Fabrikası arsasında hayata geçecek. Projede ödeme koşulları arasında 10 bin TL peşinat, peşinde yüzde 15 indirim. 36 ay 0 faiz ve kişiye özel esnek olmak üzere dort ayn seçenek bulunuyor.

Kağıthane DKY On teslimleri ne zaman?

Toplam 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan proje Eski Beşler Fabrikası arazisinde yükseliyor. Projede 4 bin 750 metrekaresi ofis alanına ayrılıyor. Peki Kağıthane DKY On teslimleri ne zaman?

DKY On Kağıthane ödeme planı!

Toplam 205 konut, ticari alan ve ofislerin yer aldığı proje Eski Beşler Fabrikası arazisinde inşa ediliyor. DKY On Kağıthane ödeme planı kapsamında peşinde yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Kağıthane 7000 Ramazan kampanyası 2015!

Genyap İnşaat tarafından Kağıthane’ nin merkezinde konumlanan Kağıthane 7000 projesi ramazan kampayası ile eski satış fiyatları üzerinden yatırım fırsatı sunmaya devam ediyor.

Kağıthane 7000'de Ramazan kampanyası!

Genyap İnşaat tarafından Kağıthane’ nin merkezinde konumlanan Kağıthane 7000 projesi ramazan kampayası ile eski satış fiyatları üzerinden yatırım fırsatı sunmaya devam ediyor.

Kağıthane 7000'de Ramazan kampanyası!

Genyap İnşaat tarafından Kağıthane’ nin merkezinde konumlanan Kağıthane 7000 projesi ramazan kampayası ile eski satış fiyatları üzerinden yatırım fırsatı sunmaya devam ediyor.

Kağıthane 7000'de fiyatlar 435 bin TL'den başlıyor!

Genyap İnşaat tarafından Kağıthane’nin merkezinde konumlanan Kağıthane 7000 projesi Ramazan kampayası ile eski satış fiyatları üzerinden yatırım fırsatı sunmaya devam ediyor.

Kağıthane 7000'de Ramazan fırsatı!

CENYAP İnşaat tarafından Kağıthane'nin merkezinde konumlanan Kağıthane 7000 projesi Ramazan kampayası ile eski satış fiyatları üzerinden yatırım fırsatı sunmaya devam ediyor. İşte ramazan kampanyasının ayrıntıları...

DKY İnşaat Kağıthane projesi Sucuk Fabrikası'nın yerinde yükselecek!

İstanbul'un Anadolu yakasında kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veren DKY İnşaat, Kağıthane'de eski Beşler Sucuk Fabrikası yerine konut yapacak. DKY Kağıthane projesi 2015 yılının ikinci çeyreğinde satışa açılacak...

Kağıthane'de yıkılan binadan kopan molozlar, yan binanın üzerine düştü!

Kağıthane’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan eski bir binadan kopan büyük moloz parçaları, yanında bulunan apartmanın üzerine düştü. Şans eseri olayda yaralanan olmazken, binada ciddi hasar meydana geldi...

Kağıthane kentsel dönüşüm 2013!

Dönüşümün en hızlı yaşandığı ilçeler arasında yer alan Kağıthane, hızla sanayi kimliğinden sıyrılarak 7/24 yaşayan kent kimliğine kavuşuyor. Eski fabrikaların yerinde rezidansların yükseldiği bölgede şu ana kadar 180 bin yapı stoğunun yüzde 28’i yenilendi

Milli Emlak, Kağıthane'deki 7 arsayı satışa çıkardı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul Kağıthane'de bulunan 7 adet arsayı satmak üzere ihale düzenledi. İhale; 2 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak

eski Kağıthane Haberi

eski Kağıthane



Kağıthane'de yeşil saha kuruluyor


Çağlayan ve İmrahor köşkleri Heyeti Vekile kararıyla Belediye'ye verilecek


    Kağıthane'deki Çağlayan ve İmrahor köşkleriyle diğer eserlerin bulunduğu saha, şehir planına göre yeşil sahaya dahildir. Belediye, yeşil sahayı tesis etmek için hükümete müracaatta bulunmuştu.

    Belediye'nin müracaatını tetkik eden Vekiller Heyeti kararı belediyeye bildirilmiştir. Bu karara göre İmrahor Köşkü kararlaştırılacak bedel mukabilinde ve tamiri mümkün olmadığı anlaşıldığından yıktırılacak olan Çağlayan Köşkü de parasız olarak Milli Emlak'tan belediyeye devredilecektir.

    Ancak Çağlayan Köşkü'nde bulunan ve Lale Devri'nden kalma tarihi eserlerden (Cedveli sim) ile şelale ve havuzun belediye tarafından ihya edilmesi Vekiller Heyeti'nin kararları cümlesindendir. 

    Malumdur...