03 / 05 / 2024

Eski Mudanya Yolu asfalt çalışması

Eski Mudanya Yolu asfalt çalışması

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Ayrıca 4.5 metrelik yol genişliği yeni çalışmada 8 metreye çıkartıldı. Her şey Bursalıların rahat ve kolay ulaşımı için” dedi.

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

Eski Mudanya Yolu’na 4 milyonluk yatırım!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Ayrıca 4.5 metrelik yol genişliği yeni çalışmada 8 metreye çıkartıldı. Her şey Bursalıların rahat ve kolay ulaşımı için” dedi.

Ankara Eskişehir Yolu'nda yapılaşma hız kazandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Çağrı Erkut Şen, Eskişehir Yolu üzerinde yaşanan hareketliliğin konut ihtiyacını da beraberinde getirdiğini belirterek bölgede yapılaşmanın hız kazandığını söyledi.

Hicaz Demir Yolu restore ediliyor!

Ürdün Hicaz Demir Yolu Genel Müdürü Luzi,"Hicaz, Orta Doğu'daki en eski demir yolu. Hala kullanılıyor. Suriye'ye yapılan seferler ise son olaylar nedeniyle durduruldu" dedi.

Ankara Samsun Yolu cazibe merkezine dönüşecek!

Gecekondu siluetinden kurtulan Samsun Yolu, modern binaları ile Ankara’nın Manhattan’ı olarak bilinen Eskişehir Yolu gibi başkentin cazibe merkezine dönüşecek.

Eski Manisa Yolu modernleşiyor!

Yatırımlarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, daha önce asfaltlama yaptığı Turgutlu ile Manisa'yı birbirine bağlayan Eski Manisa Yolu'nda ışıklandırma çalışması başlattı.

Balat Kavşağı kapandı, Mudanya Yolu felç oldu!

Bursa – Mudanya yolunda günün büyük kısmında trafik yoğunluğu yaşanan Geçit Kavşağı’nın doğu–batı aksı UKOME kararıyla trafiğe kapatıldı. Uygulamanın ilk gününde bölgede trafik felç oldu.

Erzurum Eski Havaalanı Yolu’na yeni mesire alanı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde yeni bir sosyal donatı alanı oluşturuyor. Yeşil ve doğa konseptli çalışma kapsamında Büyükşehir’in mimar ve mühendisleri, bütün hünerlerini bu kez de Eski Havaalanı Yolu’nda kullanıyorlar.

Eskişehir Yolu yaşam ve iş merkezlerine ayrıcalık sunuyor!

Büyüyen Ankara yeni yerleşim yerlerinin ortaya çıkmasını sağlarken, bu gelişimden iş dünyası da nasibini alıyor. Sunduğu çok sayıda avantaj nedeniyle Eskişehir Yolu hem yaşam hem de iş merkezi ayrıcalıkları sunuyor.

Muş'taki Eski Kale Yolu'nda yenileme çalışmaları başladı!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eski Kale Yolu'nda asfaltlama çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Feyat Asya , bazı yollarda da yeniden asfalt çalışması yaptıklarını açıkladı.

Turgutlu'da eski Manisa yolu yenileniyor!

Manisa Turgutlu’da uzun yıllardır bakıma alınmayan yollar yenileniyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla, İzmir-Ankara arasındaki trafik yoğunluğunun azalması bekleniyor. Turgutlu'da yapılması planlanan yeni yolların geçiş noktaları da belirlendi.

Erzurum Sarıkamış Arıtma Tesisleri'nin inşaatına başlandı!

Sarıkamış Belediyesi, Su Kanalizasyon ve Altyapı Projesi (SUKAP) kapsamında, eski Kars yolu girisinde Atık Su Arıtma Tesisleri yapımına başladı.

Eski Mudanya Yolu asfalt çalışması Haberi

Eski Mudanya Yolu asfalt çalışması


Daha önce Bademli’den Tepe Devrent’e kadar yenilenen Eski Mudanya Yolu’nun Güzelyalı girişine kadar uzanan 7 kilometrelik kısmı da sıcak asfaltla kaplandı. Böylelikle Eski Mudanya Yolu’nun Bademli girişinden Mudanya’ya kadar stabil yola kavuştuğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Ayrıca 4.5 metrelik yol genişliği yeni çalışmada 8 metreye çıkartıldı. Her şey Bursalıların rahat ve kolay ulaşımı için” dedi.


Başkan Altepe, Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte Mudanya’nın Aydınpınar bölümünde yapılan asfalt çalışmalarını inceledi. Sıkıntılı olan tüm yolların bir bir Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendiğini belirten Başkan Altepe, Bursa’daki en büyük yatırım kalemini yeni yolların oluşturduğunu söyledi. Onlardan birinin de uzun yıllar sıkıntılı bir ulaşıma sahip olan Eski Mudanya Yolu olduğunu kaydeden Başkan Altepe, mevcut Mudanya Yolu’nun yenilenmesinin ardından Eski Mudanya Yolu’nun da kolay ve rahat...