06 / 05 / 2024

Eski Sabit Pazarı otopark

Eski Sabit Pazarı otopark

Kadıköy Caferağa Mahallesi'nde yer alan ve de Kadıköy Kaymakamlığı tarafından afet toplanma bölgesi ilan edilen Moda Eski Sabit Pazarı'nın otopark yapımıyla ilgili son karar verildi....

TOKİ Eskişehir mağdurlarından açıklama: Yüzde 1 KDV ile 0,49 faizli sabit ödeme hakkımızı geri istiyoruz!

TOKİ Eskişehir mağdurları ve CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'den konut teslimlerinde ve ödemelerde yaşanan sorunlarla ilgili son dakika açıklamaları geldi. İşte o açıklamalar...

AK Parti, İBB Başkan adayını pazar günü açıklayacak: Kulislerde konuşulan isim Murat Kurum! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti'nin İBB Başkan Adayını Pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. AK Parti kulislerine göre, partinin İstanbul adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum olacak...

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, eski hal pazarında TOKİ tarafından hayata geçirilen ticaret merkezini inceledi.

OMM Odun Pazarı Modern Müze 7 Eylül'de açılıyor!

Eskişehir'de Polimeks Holdin'in sahibi, koleksiyoner Erol Tabanca'nın kurduğu OMM Odun Pazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de kapılarını açıyor.

Beylikdüzü Beylik Pazarı eski yerine taşınacak!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylik Pazarı’nın eski yerine taşınacağını müjdeledi.

Eskişehir Odun Pazarı'na ticari kompleks inşa ediliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde ‘Tarihi Odunpazarı Bölgesi Kentsel Gelişim Projesi’ kapsamında Sanat Sokağı, Hamam ve Hamam Müzesi, Kitabevi, Modern Sanatlar Müzesi, Avlu Odunpazarı ve ticari kompleksleri inşa ediyor.

Ela Quality Resort Hotel yıllık sabit kirası TL'ye döndü!

Aktay Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından kiracı sıfatı ile işletilmekte olan Ela Quality Resort Hotel yıllık sabit kirası için döviz cinsinden eski tutarına döndü....

Eskişehir yeni kent meydanına kavuştu!

Büyük Park önünde atıl durumda bulunan ve saman pazarı olarak bilinen alan, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilerek modern bir meydana dönüştürüldü.

Gebze Belediyesi'nden 13 milyon TL'ye satılık 10 dükkan!

Gebze Belediye Başkanlığı Tatlıkuyu Mahallesi'nde bulunan kapalı sabit pazarı yanındaki 10 adet iş yerini pazarlık usulü artırma sureti ile satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 13 milyon TL olarak belirlendi.

Essenora'da Eski Evini Getir Yeni Evinde Otur kampanyası!

Gaziosmanpaşa Essenora projesinde yabancı ve gurbetçilere gayrimenkul satışında KDV muafiyetinden sonra hareketlenen emlak pazarında 'Eski Evini Getir Yeni Evinde Otur, Bugün Al Bugün Otur' kampanyasıyla konut alacaklara fırsat sunuluyor.

Ünye Eski Pazar Yeri'nde yıkımlar başladı!

Ünye’de, Kültür Sarayı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nın hayata geçirileceği eski Pazar Yeri alanında yıkım işlemlerine başlandı.

Eski Sabit Pazarı otopark Haberi

Eski Sabit Pazarı otopark

Kadıköy Caferağa Mahallesi'nde yer alan Moda Eski Sabit Pazarı hakkında daha önceden özel bir firmanın otopark yapacağına ilişkin bilgiler gelmişti. Twitter'dan gelen tepkilerle Kadıköy Belediyesi Twitter sayfasından konuyla ilgili açıklama yapmış ve iptal için talepte bulunduklarını bildirmişti. 


Kadıköy Moda’daki önemli yeşil alanlardan biri olan alana İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin izniyle şirket dozerlerle giriş yapmış ve Kadıköylüler'in tepkisini toplamıştı. Hemen ardından Kadıköy Belediyesi’ne bağlı zabıtalar alana gelerek inşaat çalışmalarını durdurmuştu. 


Kadıköy Kaymakamlığı tarafından afet toplanma bölgesi ilan edilen alanda otopark ruhsatı Kadıköylüler'in ve Kadıköy Belediyesi'nin itirazıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından iptal edildi...


İşte Kadıköy Belediyesi tarafından Twitter'da yapılan açıklama:



Kadıköy Belediyesi'nin itirazı için tıklayınız


Kübra...