27 / 04 / 2024

eski yazlık evleri

eski yazlık evleri

1988 yılında İstanbul'da yazlıkların sezonluk ve satılık fiyatları 1987 yılına göre, yüzde 100 artmış. En mütevazi yazlığın sezonluk kirası 1 milyon liraymış. Silivri'de bir yazlık evin fiyatı ise 20 milyon liradan başlıyormuş.

Seba Küçükbük Evleri Mayıs 2019'da teslim edilecek!

Seba Küçükbük Evleri sadece yazlık bir proje değil. 4 mevsime uygun mimarisi, yerleşime yakınlığı ve hizmetleriyle her zaman keyifle yaşanabilecek bir hayat sunuyor. 

Eskişehir Flora Evleri satılık daire!

ESOTO AŞ imzası taşıyan Flora Evleri, birbirinden bağımsız 12 blokta 72 daireden oluşuyor. Eskişehir Flora Evleri satılık daire fiyatları ise 725 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Eskişehir TOKİ Evleri Odunpazarı!

Eskişehir TOKİ Evleri Odunpazarı 'nda yer alan 23 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Başvuruları devam eden projede daire fiyatları 150 bin 168 TL'den başlangıç gösteriyor.

Dünyanın en eski tatil köyü misafirlerini ağırlayacak!

Dünyanın "en eski tatil köyü" olarak nitelendirilen Sığacık büyük bir dönüşüme hazırlanıyor. Tüm evleri kapsayacak ev pansiyonculuğuyla, 600 yataklı, dünyanın en eski tatil köyü Kaleiçi'nde oluşturulacak.

Twinstar Yakacık Evleri'nde Haziran 2015'te teslim! 2.300 TL taksitle!

Twinstar Yakacık Evleri'nde yer alan daireler 2015 yılının Haziran ayında sahiplerine teslim edilecek. Proje kapsamında daire sahibi olmak için 2 bin 300 TL'den başlayan taksit ödemeleri yapılıyor.

Kalebodur Yazlık: Şehirlinin Kolonisi sergisi açıldı!

Marmara, Ege ve Akdeniz kıyılarındaki geçici şehirli evleri ile bu evler çevresinde oluşan hayatın günlük dilde bir adı var: Yazlık. Yılda taş çatlasa üç ay kullanımda olan bu ortam, 1980’lerden itibaren modalaştı.

Kalebodur Yazlık: Şehirlinin Kolonisi sergisi yarın açılıyor!

Kalebodur’un desteğiyle; Salt Beyoğlu'nda 4 Eylül Perşembe akşamı gerçekleştirilecek. "Yazlık: Şehirlinin Kolonisi" sergisinin basın ön gösterimi ve açılışı yarın saat 17:30'da başlayacak.

YAZLIK: Şehirlinin Kolonisi sergisi SALT Beyoğlu'nda açılıyor!

Müstakil evlerden sitelere, Türkiye kıyılarındaki yazlık ortamına dair detaylı araştırma sunan YAZLIK: Şehirlinin Kolonisi sergisi SALT Beyoğlu' nda açılıyor. Şehirlinin Kolonisi sergisi Kalebodur desteğiyle gerçekleşiyor...

Antalya'da yazlık sinema günlerinin son durağı Kumluca!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçeleri sinema ile buluşturmaya devam ediyor. Açık Hava Sinema etkinliğinin son durağı Kumluca oldu. Mandıra Filozofu filmini izleyen Kumlucalılar yazlık sinema keyfi yaşadı.

Gaziantep'te eski hükümet konağı yaşayan kültür ve sanat merkezi oluyor!

Daha önce ‘ Mimarlık Fakültesi ’ olarak kullanılmak üzere Gaziantep Üniversitesi’ ne verilmesi düşünülen Eski Hükümet Konağı “ Yaşayan Kültür ve Sanat Merkezi ” olarak restore edilecek...

Yazlık ev alırken nelere dikkat edilmeli?

Her yıl bahar aylarından itibaren yazlık evlerle ilgili sorular almaya başlıyorum. Yazlık ev almak için doğru zaman mı? Bodrum mu, Çeşme mi daha doğru bir yatırım? İstanbul’a yakın lokasyonlardan hangisini önerirsiniz?

Türkiye'de yazlık, köy evi, yayla evi gibi konutlarda yaşayanların oranı yüzde 20!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, ''Türkiye'de Aile Yapısı Araştırmaları İleri İstatistik Analizi Araştırması- 2013'' hazırladı. Buna göre Türkiye'de yazlık, köy evi, yayla evi gibi konutlarda yaşayanların oranı yüzde 20.

Kadıköy'de yazlık sinema günleri başlıyor!

Kadıköy Belediyesi Yazlık Sinema Günleri başlıyor... İşte İstanbul'un Anadolu yakasındaki ilçesi Kadıköy'ün çeşitli parklarında gerçekleştirilecek yazlık sinema etkinliğinin tarihleri ve yazlık sinema kurulacak parkların adları...

eski yazlık evleri Haberi

eski yazlık evleri



GEÇEN YILA ORANLI YÜZDE 100 ARTTI


Kiralık yazlıklar 1-10 MİLYON


Bir zamanların gözde tatil yerleri Kumburgaz, sahili kuşatan beton yığınları, aşırı kalabalığı, akmayan suyu ve kirli denizi ile gözden düştü. 1 milyona kiralık yazlık bulmak mümkün


Aydın ÖZDALGA


   YAZLIK satın almayı ''telaffuz dahi edemeyen'' ortadirek için yazlık kiralamak da hayal. Yazlık fiyatları geçen yıla göre yüzde 50-100 arası artarken, en mütevazi yazlığın sezonluk fiyatı 1 milyon lira. Yazlık satın almak isteyenlerin ise cebine en az 25 milyon lira koyması gerekiyor. 

   İstanbul ve çevresinde; Kumburgaz'dan Selimpaşa'ya, Bayramoğlu'ndan Çınarcık'a yazlıkların satılık ve sezonluk fiyatları geçen yıla göre yüzde 50-100 arası arttı....