04 / 05 / 2024

eskidiji toki gayrimenkul

eskidiji toki gayrimenkul

Eskidiji web sitesinde yayınlanan ilana göre TOKİ gayrimenkul müzayedesi düzenliyor. 22 Ekim 2013'te saat 14.00'te düzenlenecek olan TOKİ Gayrimenkul müzayedesinde 170 gayrimenkul satışa sunuluyor...

Tokiş Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tokiş Gayrimenkul Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gürkan Karabulut tarafından kuruldu.

Milli Emlak ve TOKİ 43 ilde 1.520 gayrimenkulü satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile TOKİ, 2021'in son günlerinde hazine arazilerinin satışını hızlandırdı. Her iki kurum 43 farklı şehirdeki 1.520 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

TOKİ, Park Mavera 3 için ihraç ettiği gayrimenkul sertifikalarını ödedi!

TOKİ tarafından Park Mavera 3 projesi kapsamında ihraç edilen TRNTOKI00011 ISIN kodlu Gayrimenkul Sertifikalarının tali ediminde konutların satışından elde edilen fon ve fonun getirisi, yatırım kuruluşlarının hesaplarına aktarıldı...

Üzerinde gayrimenkul kaydı olanlar TOKİ'den ev alabilir mi?

TOKİ'den ev almak isteyen vatandaşlardan bazı şartlar aranıyor. Peki Üzerinde gayrimenkul kaydı olanlar TOKİ'den ev alabilir mi?

TOKİ gayrimenkul sektörünün süper markası oldu!

TOKİ, dünyanın önde gelen bağımsız marka ölçümleme programı Superbrands'in 2016-2017 Türkiye Araştırması'nda, tüketicilerce belirlenen "süper marka"lar arasında yer alan tek kamu idaresi olmayı başardı.

TOKİ'nin 16 ildeki 159 gayrimenkulünden 93 tanesi satıldı!

TOKİ'nin 16 ilde satışa çıkardığı 159 adet gayrimenkulden 93 tanesi satıldı, kalan 66 gayrimenkul için 18 Ağustos 2017 saat 18:00'e kadar açık teklif alınacak.

TOKİ'nin 90 gayrimenkulü 11.7 milyon TL'ye satıldı!

TOKİ'nin muhammen bedel toplamı 8 milyon 150 bin 341 TL olan 90 adet gayrimenkul yüzde yüzde 43 artışla 11 milyon 687 bin TL’den işlem gördü.

TOKİ'den gayrimenkul sertifikası ihracı ile ilgili açıklama!

TOKİ, gayrimenkul sertifikası halka arzında talep toplamanın 42,50 TL'den sabit fiyatla gerçekleştirildiği ve herhangi bir yatırımcıya hiçbir şekilde fiyat iskontosu yapılmadığını duyurdu.

TOKİ ve Makro İnşaat Gayrimenkul Sertifikası toplantısı 8 Mart'ta!

TOKİ ve Makro İnşaat, sektörde bir ilke imza atarak Gayrimenkul Sertifikası projesini hayata geçiriyor. Başbakan Yardımcısı Sayın Nurettin Canikli’nin katılımıyla gerçekleşecek toplantı 8 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ heyeti Fas'ta Gayrimenkul Sempozyumu'na katıldı!

Fas'ta düzenlenen "Devletin Ulusal Gayrimenkul Politikası Sempozyumu"na katılan TOKİ Başkan Yardımcısı Bulut, "Devletlerin gayrimenkul politikası yeterli konut hakkına dayalı olması gerekir" dedi. İşte Bulut'un açıklamaları...

Toki ve Emlak Konut ofislerine yoğun ilgi!

Seçim sonuçları gayrimenkul piyasasını hareketlendirdi. Satış ofisleri kıpır kıpır, coşku dolu. Toki ve Emlak Konut ofislerinde de satış patlaması yaşanıyor.

TOKİ'nin gayrimenkul müzayedeleri 2 yıl daha TURYAP'ta!

Türkiye'nin en köklü ve yaygın emlak organizasyonu TURYAP, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin gayrimenkul açık artırma ihalesini kazanarak 2 yıl süre ile müzayedelere ev sahipliği yapacak.

TOKİ şerhli gayrimenkul satılabilir mi?

Son dönemlerde Toki şerhleriyle ilgili çok soru gelmeye başladı. Biz de bunun üzerine Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş’a Toki şerhlerini ve uygulamalarını sorduk.

eskidiji toki gayrimenkul Haberi

eskidiji toki gayrimenkul

TOKİ Gayrimenkul müzayedesi 22 Ekim'de gerçekleştiriliyor. 170 gayrimenkulün satışa çıktığı müzayede saat 14.00'te yapılacak. 


İstanbul, Şanlıurfa, Afyonkarahisa, Burdur, Edirne, Trabzon, Amasya, Düzce, Kahramanmaraş, Malatya, Trabzon, Adana, Balıkesir, Bursa, Çorum, Denizli, Gaziantep, Giresun, Tokat ve Yozgat'ta yer alan gayrimenkullerde çok farklı ödeme seçenekleri bulunuyor.


Gayrimenkuller için tıklayın...



Melek...