16 / 05 / 2024

Eskidji Bölge Ortaklığı

Eskidji Bölge Ortaklığı

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama, kendine özgü "Eskidji Bölge Ortaklığı" adlı franchise sistemiyle yeni şubeler açıyor. 34 ilde 90 şubeye ulaşan şirket Türkiye genelinde yeni ortaklar arıyor...

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

Evora İstanbul 2. Bölge 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evora İstanbul 2. Bölge projesi kapsamında 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 6. Bölge'nin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1.Kısım 6.Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

Eskidji Bağlıca ve Ankara Merkez Bölge Ortaklığı’na yedi ödül!

Eskidji Gayrimenkul, 2016 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 7 farklı dalda ödülün sahibi oldu.

ESKİDJİ Gayrimenkul'den yılın en başarılı bölge ortaklarına ödül!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş 2016 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdi.

Eskidji Gayrimenkul'ün Bergama bölge ortaklığı açıldı!

Türkiye genelinde ofis ağını genişleten Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş., Bergama Bölge Ortaklığı ile İzmir Ofislerine bir yenisini ekledi. Cuma günü düzenlenen Eskidji Gayrimenkul Bergama Bölge Ortaklığı açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Eskidji Gayrimenkul, bölge ortaklıklarını ödüllendirdi!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığının öncü isimlerinden Eskidji Gayrimenkul, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 8 farklı dalda ödülün sahibi oldu.

Bölge Gayrimenkul Darıca'da ofis açtı!

2011 yılında iki genç girişimci Fuat ÖZDAĞ ve Gökhan ADIGÜZEL ortaklığında kurulan Bölge Gayrimenkul, şuan 4 ofisiyle Kocaeli Gebze ve Darıca hizmet veriyor.

Eskidji 2014'ün en başarılı ofis ödülleri sahiplerini buldu!

Eskidji Gayrimenkul 2015 yılının ilk Bölge Ortaklığı toplantısını 25 Şubat 2015 Çarşamba günü Ataköy Sheraton Otel de gerçekleştirilmiştir...

Keller Williams 7. Bölge Müdürlüğü Bodrum’da!

Keller Williams 7. Bölge Müdürlüğü Bodrum’da. Ufuk Gürül ve Burak Gözüm ortaklığı ile açılan Bodrum Bölge Müdürlüğü Keller Williams’ın Türkiye’de ki 7’inci bölge müdürlüğünü olma özelliği taşıyor.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi 3. Bölge yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsmaında İstanbul Uluslararası Finans Merkezi 3. Bölge yapı ruhsatı alındı.

Evora İstanbul 1. ve 2. Bölge değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuzla'da inşa edilen Evora İstanbul 1. ve 2. Bölge değerleme raporu yayınlandı.

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge projesinde satış olmayacak! İşte son durum!

TOKİ'nin Kayaşehir 23. Bölge'de Ilgın Karakoç İş Ortaklığı'na inşa ettireceği 482 konutluk projesinde satış olmayacak. Peki uzun süredir satışa çıkması beklenen 23. Bölge'de TOKİ neden satışa çıkmıyor?

Eskidji Bölge Ortaklığı Haberi

Eskidji Bölge Ortaklığı



Eskidji Gayrimenkul Pazarlama, kendine özgü "Eskidji Bölge Ortaklığı" adlı franchise sistemiyle yeni şubeler açıyor. 34 ilde 90 şubeye ulaşan şirket Türkiye genelinde yeni ortaklar arıyor... 



ESKİDJİ 1997'de kuruldu. 2003'te Eskidji Gayrimenkul Bölge Ortaklığı sistemini kuran şirket bu tarihten sonra hızlı bir büyüme trendi yakaladı. Firma, gayrimenkul pazarında benzeri olmayan ve yatırımcılara çeşitli avantajlar sunan bölge ortaklığı sistemiyle Türkiye genelinde yeni şubeler açmaya devam ediyor. 


SİSTEMİN AVANTAJLARI 


Eskidji Gayrimenkul Bölge Ortakları Departman Başkanı Taylan Çiğvitaşlı, sistemin özelliklerini şöyle sıralıyor: "Bu sistem gelişmiş teknolojik özelliklere sahip. Bu sayede kullanıcılarına yani emlak işletmelerine çok önemli avantajlar sunuyoruz. Örneğin özel ofis yönetim sistemini de içeren etkin pazarlama, kolay yönetim, müşteri odaklı hizmet, online katalog ve raporlamalar bunlardan ilk akla gelenler." 


Eskidji Gayrimenkul, partnerlerine ücretsiz ajans hizmeti, insan...