30 / 04 / 2024

eskidji kocaeli stadyumu

eskidji kocaeli stadyumu

TOKİ Kocaeli Stadyumu 6 Mart tarihinde Eskidji Müzayedecilik tarafından 69 milyon liraya satışa çıkarılıyor. 120 aya kadar vadelendirme yapılan stadyumun toplam alanı 72 bin metrekare...

Kocaeli Stadyumu kapılarını açıyor!

Kocaeli'de dış cephesi pişmaniyeye benzetilen Kocaeli Stadyumu, Kocaelispor - Fatma Belediyespor maçıyla açılacak...

Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde hayata geçirilen Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı olacak şekilde tasarlandı.

Kocaeli Stadyumu tamamlandı!

Pişmaniye şekline tasarlanan Kocaeli Stadyumu tamamlandı. 89 bin metrekare alan üzerine inşa edilen stadyumda 33 bin koltuk bulunuyor...

Kocaeli Stadyumu'nun yüzde 95'i tamam!

Kocaeli İzmit'te inşaatı süren 33 bin kişilik Kocaeli Stadyumu'nun yüzde 95'i tamam. Çalışmaların sürdüğü stadyumda çim serimi işlemi başlayacak.

Kocaeli Stadyumu’nda çalışmalar son aşamaya geldi!

Tamamlandığında mimari açıdan İzmit'in simgesi olan pişmaniyeye benzeyecek olan 33 bin kişilik yeni Kocaeli Stadyumu’ndaki çalışmalarda son aşama gelindi.

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonunda açılacak!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde yapımına 2 yıl önce başlanan Kocaeli Arena Stadyumu'nun yıl sonunda açılması hedefleniyor. 33 bin kişi kapasiteli stadyum 89 bin metrekare alan üzerine kuruluyor.

Kocaeli Arena Stadyumu'nda sona doğru!

Türkiye bir stadına daha kavuşuyor. Mimarisi ile dünyada bir ilk olan Kocaeli Arena Stadyumu'nun bitimine az bir süre kaldı..

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonuna yetişecek!

İzmit'te 33 bin seyirci kapasiteli Kocaeli Arena Stadyumu inşaatında sona gelindi. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ''Yıl sonuna kadar yüzde 99 ihtimalle stadyum bitmiş olacak'' dedi.

Kocaeli Stadyumu'nun yüzde 90'ı tamam!

Kocaeli’nin yeni 33 binlik stadında sona doğru gelindi. İnşaatı yapan firma, Ocak 2017’de stadı teslim edeceğini açıkladı.

Kocaeli Arena Stadyumu'da çalışmalar hızlandı!

İnşaatı devam eden ve stadyum tamamlandığında pişmaniyeye benzeyecek Kocaeli Arena Stadyumu'nda çalışmalar sürüyor. Son olarak stadyumun çatı bölgesindeki çalışmalar hızlandırıldı.

Kocaeli Stadyumu’nda son durum!

İnşaatı devam eden ve stadyum tamamlandığında kentimizin simgesi pişmaniyeye benzeyecek Kocaeli Stadyumu’nda çalışmalar sürüyor. Son olarak stadyumun çatı bölgesindeki çalışmalar hızlandırıldı

Kocaeli Stadı'nın inşaat çalışmaları ne zaman bitecek?

Kocaeli'nin en sağlam zeminlerinden birine sahip olan pişmaniye simgeli Kocaeli Stadyumu'nun, çevresine dikilecek yaklaşık 2 bin ağaç ile birlikte de 'Yeşil Stadyum' olma özelliği taşıyacak.

Kocaeli Şehir Stadyumu’na ikinci kez haciz!

TOKİ tarafından Alikahya'da yaptırılan Şehir Stadyumu’nun kapısına yine haciz memurları dayandı. Öğle saatlerinde stadyumun inşaatına emniyet güçleriyle birlikte giden haciz memurları,haciz işlemini gerçekleştirdi.

eskidji kocaeli stadyumu Haberi

eskidji kocaeli stadyumu

TOKİ Kocaeli Stadyumu satışa çıkıyor. 33 bin kişilik stadın ihalesi 29 Mayıs 2013 tarihinde yapılmıştı. Eskidji Müzayedecilik Genel Müdürü Hakan Berktaş'tan aldığımız bilgilere göre 72 bin metrekarelik alana sahip. 4 bölünen stad kapsamında 3 alan 16 bin metrekare, biri ise 24 bin metrekare. 


Ticari emsale sahip Kocaeli Stadyumu'nun metrekaresi 900 ila 1.000 TL arasında olacak. Eskidji Müzayedecilik Genel Müdürü Hakan Berktaş; 72 bin metrekarelik stadın 69 milyon TL'ye satılacağını ve ödemelerin yüzde 25 peşinatın 36 aya kadar, kalanın ise 120 aya kadar vadeli olacağını ifade etti. 


Kocaeli Stadyumu'nda 24 bin metrekarelik 1. parselin değeri 22 milyon 200 bin TL'den, 16 bin metrekarelik 2. parselin değeri 15 milyon 200 bin TL'den, 16 bin metrekarelik 3. parselin değeri 15 milyon 600 bin TL'den...