03 / 05 / 2024

Eskidji semineleri

Eskidji semineleri

Gayrimenkul Sektöründe, müşteri odaklı hizmetin en önemli unsurlarından birinin sürekli eğitim olduğu bilinciyle hareket eden Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş, Ege bölgesi ofislerine özel 2 günlük eğitim semineri için İzmir’deydi.

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi 44 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Acar tarafından açıldı.

Eskidji, Şekerbank'ın 262 gayrimenkulünü 26 Eylül’de satışa çıkarıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde 262 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü 26 Eylül 2019 Perşembe günü satışa çıkarıyor...

Eskidji, Şekerbank’ın 251 gayrimenkulünü satıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde bulunan 251 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü bugün saat 14.00'te açık artırma ile satıyor.

Eskidji, Şekerbank’ın 251 gayrimenkulünü 26 Mart’ta satacak!

Şekerbank’ın 54 ilde 251 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulü Eskidji Müzayedecilik tarafından 26 Mart Salı saat 14.00'te açık artırma ile satışa çıkarılıyor...

Eskidji, Şekerbank'ın 52 ildeki 250 gayrimenkulünü bugün satıyor!

Eskidji, Şekerbank'ın ihtiyaç fazlası olan 250 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı. Açık artırma yöntemiyle satılacak gayrimenkullerin ihalesi bugün saat 14:00'da gerçekleşecek.

Eskidji, Şekerbank'ın 266 gayrimenkulünü 27 Eylül'de satıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde 266 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü açık artırma ile satışa çıkarıyor...

Eskidji, Fortis İstanbul'un gayrimenkullerini satacak!

Yiğit Group tarafından inşa edilen Fortis İstanbul projesinde yer alan gayrimenkuller, Eskidji Müzayedecilik tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. 

Eskidji, Özyurtlar'ın ticari gayrimenkullerini satacak!

Özyurtlar’ın konutta satış başarısını yakalamış projelerinde yer alan ticari gayrimenkullerini,Eskidji Müzayedecilik açık artırma ile satışa çıkaracak.

Dumankaya'nın stoktaki gayrimenkullerini Eskidji satacak!

İnşaat çalışmaları yeniden başlayan Dumankaya İnşaat, stoklarında bulunan gayrimenkullerin satışı konusunda ESKIDJI Müzayedecilik A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

Eskidji, Şekerbank'ın gayrimenkullerini 20 Haziran'da satacak!

Eskidji Müzayedecilik ’in, 20 Haziran Salı Saat 14.00'te düzenleyeceği açık srtırmada, Şekerbank’ın 62 ilde 583 adet İhtiyaç Fazlası Gayrimenkulü satışa sunuluyor.

Eskidji Bağlıca ve Ankara Merkez Bölge Ortaklığı’na yedi ödül!

Eskidji Gayrimenkul, 2016 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 7 farklı dalda ödülün sahibi oldu.

ESKİDJİ Gayrimenkul'den yılın en başarılı bölge ortaklarına ödül!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş 2016 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdi.

Eskidji Gayrimenkul’den, Değer&İkna semineri!

Dün Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin sponsorluğunda düzenlenen , Kürşat Tuncel’in eğitimci olarak katıldığı “Satışın Altın Anahtarları: Değer&İkna ” konulu seminere ilgi yoğun oldu.

Eskidji semineleri Haberi

Eskidji semineleri

Gayrimenkul Sektöründe, müşteri odaklı hizmetin  en önemli unsurlarından birinin sürekli eğitim olduğu bilinciyle hareket eden   Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş, Ege bölgesi ofislerine özel  2 günlük eğitim semineri için İzmir’deydi.


25-26 Kasım tarihlerinde düzenlenen Pazarlama Stratejileri ve Marka Yönetimi konularının işlendiği eğitim, yoğun bir ilgi ile karşılandı. Katılım sağlayan Bölge Ortakları, oldukça verimli geçen eğitim ile ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler.


İzmir Ekonomi Üniversitesi eski rektörü, Prof. Dr. Tunçdan  Baltıcıoğlu, Doç. Dr. Melike Demirbağ Kaplan ve Öğr. Gör. Taylan Demirkaya’nın eğitimci olarak katıldığı seminerde, Gayrimenkul değerleme, Müşteri ilişkileri yönetimi,  Pazarlamanın özü: Değer  yaratmak ve ürün kurgusu, Dijital Strateji Planlama ,Sosyal Medya Kullanımı gibi çeşitli konulara yer verildi. 


Eskidji Gayrimenkul tarafından  ücretsiz olarak düzenlenen, bu tarz eğitim toplantılarının, hem danışmanların bilgilerini pekiştirmek, vizyonlarını genişletmek,...