03 / 05 / 2024

Eskişehir 1/25 binlik imar planı

Eskişehir 1/25 binlik imar planı

1/25 binlik imar planları ile ilgili yöneltilen soruyu cevaplayan İl Başkanı Dündar Ünlü, “Planlarla ilgili itirazlar tamamlandı. Bin 200 itiraz var ancak bunlar sadece 1-2 konu hakkında. Konut sahiplerinin itirazı belediyede komisyon tarafından incelenecek. " dedi.

Eskişehir'in 1/25 binlik imar planına yapılan itiraz karşılık buldu!

AK Parti BüyükşehirGrup Başkanı ve İl Başkanı Ünlü, 1/25 binlik planlara yapılan itirazlarda varılan sonucu açıkladı, "Mağduriyet saptanan yerlerde yeni düzenlemeler yapıldı, şehrimize hayırlı olsun" dedi

İşte Eskişehir 1/25 binlik imar planının ayrıntıları!

Eskişehir'in gelecek 30 yılını planlayacak olan 1/25 binlik imar planları geçtiğimiz ay Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi. En çok merak edilen ise planın ayrıntılarıydı. Yeni plana göre hangi alanlar ne olarak belirlendi. İşte detayları...

Planlanan küçük sanayi sitesinin Sarısu’yu kirletme ihtimali yok!

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Satılmışoğlu’na yapılması planlanan küçük sanayi sitesinin Sarısu’yu kirletmesi ihtimali yok. Büyükşehir’in bizi ihanetle suçlamasını anlamsız ve yersiz buluyoruz” diye konuştu.

Eskişehir'in 1/25 binlik imar planı onaylandı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 1/25 binlik planlar büyük çoğunluğunu AK Parti’nin talep ettiği değişikliklerin yapılması sonrasında oybirliği ile kabul edildi.

Eskişehir'in 1/25 binlik planı bugün masaya yatırılacak!

8 aydır İmar Komisyonu'nda bekletilen 1/25 binlik planlar bugün Eskieşhir Büyükşehir Meclisi'ne getirilerek masaya yatırılacak.

Eskişehir'in 1/25 binlik imar planı Meclis'e sunulacak!

Eskişehir'in gelecek 50 yılını etkileyecek olan ve yaklaşık 8 aydır imar komisyonunda bekleyen 1/25 binlik planlar bu ay içinde komisyon tarafından Meclis'e sunulacak.

Eskişehir'de 20-25 bin binanın acilen yenilenmesi gerekiyor: Olası depremde yıkım olacak caddeler tek tek açıklandı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç,   Eskişehir'de 20-25 bin binanın acilen yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti ve yıkım beklenen caddeleri açıkladı. İşte ayrıntılar...

Eskişehir Tepebaşı’nda daire imkanı! 3+1 daire sahibi olun! İşte detaylar!

Eskişehir Tepebaşı’nda bir konut sahibi olabilirsiniz 82 metrekare, 3+1 daire sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Eskişehir 2. Yapı Fuarı 25-28 Kasım'da!

İnşaat sektörünün profesyonelleri, ikinci defa Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı’nda bir araya geliyor. Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı 25-28 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 1. Etap ihalesi yarın!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 1.Etap 301 Adet Konut , 1 Adet 7 Dükkanlı Ticaret Merkezi Ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 1. Etap ihalesi 5 Mayıs'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Tepebaşı 1. Etap projesinin ihalesini 5 Mayıs'ta gerçekleştirecek.

Eskişehir'de 25 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Eskişehir 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir ili, Tepebaşı İlçesi, Eskibağlar Mahallesi, 3897 ada, 1 parselde kayıtlı, 6 bin 360,11 metrekarelik arsayı 25 milyon TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 500 adet daire inşa edilecek. İşte tüm detaylarıyla TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1...

Denizli'nin 1/25 binlik imar planı onaylandı!

Denizli'nin 1/25 binlik nazım imar planı, Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin kasım ayı oturumunda kabul gördü.

Eskişehir’deki öğrenci konutlarının fiyatları yüzde 25 arttı!

Eskişehir’deki öğrenci konutlarının kira fiyatları arttı. Yurt ve tek odalı olarak tasarlanan evleri fiyatlarında yüzde 25 artış yaşandı.

Korkuteli'de 1/25 binlik imar çalışması başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Korkuteli ve Elmalı ilçesinde 1/25.000 il bütünlüklü nazım imar plan çalışmasına başladı. Çalışmalar 30 Haziran 2017 tarihinde sona erecek.

Kaş 1/25 binlik imar planı iptal edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kaş için hazırladığı yaklaşık 40 bin nüfusu öngören 1/25 binlik plana ilişkin açılan davada mahkeme, imar planının iptaline karar verdi.

Eskişehir'de konut satışları Ocak ayında yüzde 25,9 arttı!

Eskişehir genelinde konut satışları, 2017 Ocak ayında, 2016 Ocak ayma göre yüzde 25,9 oranında arttı.

Eskişehir 1/25 binlik imar planı Haberi

Eskişehir 1/25 binlik imar planı

Divan Otel’de  AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ile basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Harun Karacan, 1 yıllık dönemini değerlendirdi. 1 yıl boyunca yaptıkları çalışmalarla ilgili bir sunum gösterisi yapan Karacan, “Makamların gelip geçici olduğunu ve görev aldığım makamların hakkını en iyi şekilde vermeye gayret eden bir yapım var” dedi. “1 yıllık milletvekili görevini aralıksız ve soluksuz bir biçimde, Eskişehir ve Eskişehirlilere hizmet etme anlamında dolu dolu yerine getirdiğimin inancını taşıyorum” diyerek sözlerine başlayan Karacan, şunları söyledi: “Eskişehir güzel bir kent. Eskişehir aynı zamanda özel bir kent. Beklentinin çok yukarılarda olduğu bu sevda dolu kentte bizler aslında çok zor bir görev üstlenmiş bulunuyoruz. Gerek şehrin ve gerekse şehirde yaşayan hemşerilerimizin bu talepleri bizleri hiçbir zaman yıldırmıyor,...