02 / 05 / 2024

eskişehir 2016 imar planları

eskişehir 2016 imar planları

Eskişehir merkez Tepebaşı ilçe Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 1/25 binlik imar planının görüşülüp kabul edildiği dünkü Belediye Meclis Toplantısından sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşe'in sosyal medya üzerinden kendisini eleştirmesine tepki gösterdi.

Eskişehir’in imar sorunları mercek altında! 1.500 adet sosyal konut projesi yapılacak!

Eskişehir’de hayata geçirmeyi planladığı çalışmalar hakkında açıklama yapan ve bilgi veren CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, şehirdeki imar sorunun çözmekte kararlı olduklarını özellikte belirtti. 

TOKİ'den Eskişehir'deki imar planına ilişin açıklama!

TOKİ'den Eskişehir'de bazı basın yayın organlarında yer alan "Eskişehir Karapınar Gecekondu Önleme Bölgesi 2. Etap Projesiyle ilgili belediye meclisi kararına TOKİ'nin itiraz etmesi"ne ilişkin yapılan haberlere dair açıklama yapıldı.

Eskişehir İMO'dan Eskişehir Stadyumu açıklaması!

Eskişehir’de 2016 yılında yapılan yeni stadyum hava koşulları nedeniyle zarar gördü. Stadyum Valilik ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kullanıma kapatıldı.

Eskişehir Stadyumu çürük mü?

Yeni Eskişehir Stadyumu, 2016'da yoğun kar yağışı nedeniyle hasar alarak kullanıma kapatıldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Bu stat 3 yılda bu hale nasıl geldi? TOKİ bu stadı kime yaptırdı?" dedi...

Eskişehir'in imar sorunu var!

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ertuğrul Balkan, Eskişehir'in genel olarak bir imar sorunu olduğunu ifade etti...

Eskişehir Kızılyer’de tapular dağıtıldı!

Eskişehir Kızılyer’de uzun yıllar devam eden imar mağduriyeti, Kazım Kurt öncülüğündeki Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmaları ile sona erdi.

Eskişehir Büyükşehir'den imar toplantısı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 5 Şubat Salı saat 14.00 ve 6 Şubat Çarşamba günü saat 18.00'de imar toplantısı gerçekleştirecek.

Eskişehir Vadisi'nde imar planları tamamlandı!

Malatya’nın önemli turizm alanlarından biri olan Arapgir ilçesindeki Eskişehir Vadisi ile ilgili olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen planlama çalışmalarında son aşamaya doğru gelindi.

Eskişehir Odunpazarı gelişme konut alanı imar planı onaylandı!

Maliye Hâzinesine ait Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, Sultandere mahallesi gelişme konut alanı imar planı onaylandı..

Eskişehir'de konut satışları Ocak ayında yüzde 25,9 arttı!

Eskişehir genelinde konut satışları, 2017 Ocak ayında, 2016 Ocak ayma göre yüzde 25,9 oranında arttı.

Eskişehir'de 20.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, Merkez Işıklar Mahallesi'nde bulunan 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 15 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 20 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Ibis Otel Eskişehir ve İzmir Alsancak'ın değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Eskişehir'de yeni stadın parasını TDV bütçesi karşıladı!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı: Türk Dünyası Vakfı 2016 Yıllık Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Eskişehir'de Türk Dünyası Vakfı Anadolu Üniversitesi işbirliğiyle eski stat alanının yapılaşmaya açılmaması için yeni stadın parasını Türk Dünyası Vakfı bütçesinden karşıladık." diye kon

eskişehir 2016 imar planları Haberi

eskişehir 2016 imar planları

Eskişehir merkez Tepebaşı ilçe Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 1/25 binlik imar planının görüşülüp kabul edildiği dünkü Belediye Meclis Toplantısından sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşe'in sosyal medya üzerinden kendisini eleştirmesine tepki gösterdi.


Ataç, düzenlediği basın toplantısında, dün gece Büyükerşen'in bir sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla imar planı düzenlemesinde takındıkları tutuma ilişkin paylaşımın kendilerini üzdüğünü söyledi.


Bugüne kadar karşılaşmadıkları ithamlarla karşılaştıklarını ifade eden Ataç, "İhanet kavramını hiç bilmem. Hayatım boyunca böyle bir durum yaşamadığım. Söz konusu kelimeyi büyükşehir belediye başkanına iade ediyorum." yorumunu yaptı.


Ataç, tartışma yaratacak bir söylemde bulunmayacağını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: 


"Genel olarak birleştirici, insanları bir araya getiren biriyim. Bugüne kadar kimseyle tartışma yaşamadan 1999 yılından bugünlere geldik. Bunu tartışma konusu olarak kabul etmiyorum. Çünkü bu bir plandır. Teknik konudur. Bir siyasi...