23 / 07 / 2024

eskişehir 7 mahalle

eskişehir 7 mahalle

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Eskişehir'deki 770 hektarlık Kocakır mevkii, afet riskli alanların kentsel dönüşümü için rezerv alanı olarak ilan edildi. Bu alanda 7 yeni mahalle kurulacak...

Eskişehir Odunpazarı'nda 22.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Eskişehir 2. Satış Memurluğu, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, Sultandere mahallesi, 505 parselde yer alan arsayı 22 milyon 750 bin TL'ye satıyor...

Eskişehir Atılgan Düğün Salonu icradan 10.5 milyon TL'ye satılıyor!

Eskişehir 7. İcra Dairesi, Odunpazarı ilçesinde bulunan  Atılgan Düğün Salonu'nu icradan satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 10 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 1. Etap ihalesi yarın!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 1.Etap 301 Adet Konut , 1 Adet 7 Dükkanlı Ticaret Merkezi Ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 301 konut ihalesi 5 Mayıs'ta!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 1.Etap 301 Adet Konut , 1 Adet 7 Dükkanlı Ticaret Merkezi Ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Mayıs 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2. Etap ihalesi 5 Mayıs'ta!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 1.Etap 301 Adet Konut , 1 Adet 7 Dükkanlı Ticaret Merkezi Ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Eskişehir Madame Tadia Otel binası 10.2 milyon TL'ye icradan satılacak!

Eskişehir 7. İcra Dairesi Müdürlüğü,Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Hoşnudiye Mahallesi, 436 ada, 33 parselde yer alan Eskişehir Madame Tadia Otel binasını 10 milyon 250 bin TL'y icradan satıyor...

Yatırımcıların yeni gözdesi Eskişehir Sivrihisar!

Ankara-İzmir otobanı Eskişehir'in Sivrihisar bölgesindeki arazilerin fiyatlarını yükseltiyor. Otobanın güzergahında otobona vuran yerlerde metrekaresi 7-8 liralara kadar talep görüyor. 

Eskişehir Millet Bahçesi 7 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Eskişehir İli Millet Bahçesi Millet Bahçesine Ait Kapalı Otopark ve Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Eskişehir Millet Bahçesi'nin ihalesi 7 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Millet Bahçesi projesinin ihalesini 7 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Reysaş GYO Eskişehir'deki arsasını 3,7 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Kurşunlu Mahallesi 237 ada 1 parsel üzerindeki 11 bin 254,26 metrekare büyüklüğündeki arsasını aylık yaklaşık KDV dahil 12 bin TL'den 10 yıllığına kiraya verdi...

Eskişehir'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Yassıhüyük Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 7 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Eskişehir'de icradan 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Eskişehir 7. İcra Dairesi tarafından Eskişehir'in Tepebaşı İlçesi Batıkent Mahallesi'ndeki arsa satışa çıkarıldı. Arsanın satış bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Eskişehir Fuar Merkezi şehre 600 milyon lira kazandıracak!

ETO Başkanı Güler: "Eskişehir Fuar Kongre Merkezi'nde 2019 yılında en az 7 fuar yapılacak. Merkez tam kapasite ve tempo ile çalışmaya başladığında Eskişehir ekonomisine, merkezden yılda 600 milyon lira getiri bekliyoruz" dedi.

eskişehir 7 mahalle Haberi

eskişehir 7 mahalle

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Eskişehir'deki 770 hektarlık Kocakır mevkii, afet riskli alanların kentsel dönüşümü için rezerv alam olarak ilan edildi. 7 yeni mahallenin kurulacağı rezerv alanının planlaması ve tasarım çalışmalarının bir yıl da tamamlanması öngörülüyor.


Eskişehir'i tek merkezli bir kent olmaktan kurtarmaya yönelik önemli bir adım olan rezerv alam hakkında bilgi veren Çevre Şehircilik Eskişehir İl Müdürü Hamza Yıldız, yapılan planlamayla bölgede 7 tane mahalle kurulmasının öngörüldüğünü belirtti. 


Yıldız," Bu alanda yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılması üzerine bazı temel tasarım ilke ve öğeleri standartlaştırılmaya çalışılacak ve bunlar planlama ilkeleri olarak hayata geçirilecek. Yani enerji verimliliği olan ve etkin kullanımının sağlandığı, konutlardaki atıkların merkezi bir sistem ile değerlendirildiği, mahalle bazında ısıtma sistemlerinin kurgulandığı, bisiklet yollan olan, örnek bir yaşam alam oluşturulacak" dedi. 


Eskişehir'in...