29 / 04 / 2024

Eskişehir Alpu İtfaiyesi yeni bina

Eskişehir Alpu İtfaiyesi yeni bina

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Alpu’da yer alan ve kırsalda çıkan yangınlara erken müdahale edebilen İlçe İtfaiye Grubu için yeni hizmet binasını hizmete açtı.açtı.

Eskişehir'de 328 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Eskişehir Alpu Belediyesi, Eskişehir ili, Alpu ilçesi, Ağaçhisar ve Yunusemre mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Eskişehir'de 58 bin metrekarelik arsa satılacak! İhalesi 30 Mayıs'ta!

Eskişehir İli Alpu Belediye Başkanlığı, Eskişehir Alpu'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 30 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Eskişehir Alpu için acele kamulaştırma kararı!

Eskişehir ili sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Eskişehir termik santral ihalesi iptal edildi!

Eskişehir Alpu ilçesindeki tarım arazilerinin üzerine kurulması planlanan kömürlü termik santrale ilişkin açıklanan ihale şartnamesi iptal oldu. 

Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolu projesiyle ilgili 4 soru TBMM'de!

Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolu projesi TBMM gündemine taşındı. MHP'li Sazak, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eskişehir-Alpu yolunun yapımı mecliste!

Eskişehir-Alpu yolunun yapımına başlanmama nedeni TBMM gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eskişehir Alpu İtfaiyesi'ne yeni bina!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Alpu’da yer alan ve kırsalda çıkan yangınlara erken müdahale edebilen İlçe İtfaiye Grubu için yeni hizmet binasını hizmete açtı.açtı.

Eskişehir Alpu PTT Hizmet ve Santral Binası satılıyor!

Eskişehir Alpu PTT Hizmet ve Santral Binası ihale usulü ile satışa sunuluyor. Binanın satış ihalesi 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

Eskişehir URAYSİM inşaatı başladı!

Anadolu Üniversitesi (AÜ) tarafından yürütülen ve "Raylı Sistemler Mükemmeliyet Merkezi Projesi" kapsamında Eskişehir'in Alpu ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan Ulusal Raylı Sistemler Araştırma ve Test Merkezi'nin (URAYSİM) inşaatı başladı.

Eskişehir Alpu'nun yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Alpu İlçesine bağlı Gökçeoğlu, Karaçay, Fevziye, Mamure, Aktepe, Esence, Uyuzhamam, Koşmat ve Yeşildon Mahalleri arasında asfalt sathi kaplama işlemlerini sürdürüyor.

Eskişehir'de yol yapım çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Alpu ilçesine bağlı Yumaklıca ve Otluk mahallesi sakinlerinin yüzünü güldürüyor. Kırsal mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler Yumaklıca ve Otluk mahalleri arasında yol yapım çalışmalarına başladı.

TANAP-Eskişehir Doğal Gaz Bağlantı Hattı için acele kamulaştırma!

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP)-Eskişehir Doğal Gaz Bağlantı Hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Eskişehir İli, Seyitgazi, Odunpazarı ve Alpu'da yer alan bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Eskişehir'in yatırım merkezi: Alpu!

Ulusal Raylı Sistemler ve Test Merkezi'nin yanı sıra bin hektarlık üniversite yerleşkesine ev sahipliği yapmaya hazırlanan Eskişehir'in Alpu ilçesi cazibe merkezine dönüşüyor.Eskişehir'in yatırım merkezi: Alpu!

Eskişehir Alpu İtfaiyesi yeni bina Haberi

Eskişehir Alpu İtfaiyesi yeni bina

Her yıl birçok yangına müdahale ederek onlarca hayat kurtaran, ayrıca başta öğrenciler olmak üzere binlerce kişiye yangın söndürme ve tatbikat eğitimleri veren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, kırsalda çıkan yangınlara daha hızlı müdahale edebilmek için ilçelerde hizmet binalarını yenilemeye devam ediyor.

Eskişehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, daha önce Alpu Belediyesi’ne ait 1 oda ve 1 araçlık kapalı alanda hizmet veren Büyükşehir Belediyesi İlçe İtfaiye Grubu, yeni grup hizmet binasında daha modern bir görünüm ile çalışmalarını...