15 / 05 / 2024

eskişehir ankara havacılık vadisi projesi

eskişehir ankara havacılık vadisi projesi

DÜNYA Gazetesi organizasyonu olan Eskişehir’deki savunma ve havacılık sanayinin ele alındığı sektör toplantısında markalaşma hedefleri doğrultusunda Ankara –Eskişehir bölgesindeki kümelerin birlikteliğiyle bir havacılıkvadisi oluşturulması istendi

İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Metal Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Metal Havacılık Anonim Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Metal Oto Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi 23 Nisan 2020'de açılacak!

TÜBİTAK, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğinde yapılan, Türkiye'nin uzay temalı ilk eğitim alanı Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinin 23 Nisan'da açılması planlanıyor...

AO Havacılık Sağlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

AO Havacılık Sağlık Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Andrea Ojettı ve Derya Çelik ortaklığıyla kuruldu.

Meva Şehir Ankara satılık daire!

Toplam 1800 adet daireden meydana gelen Meva Şehir Ankara projesinde teslimlerin 4 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Meva Şehir Ankara satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Kayseri'ye havacılık lisesi geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, büyükşehirin Kayseri'ye havacılık lisesi inşa edeceğini söyledi.

Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB için ilk kazma vuruluyor!

Türkiye'nin uzay ve havacılık alanındaki projelerine ev sahipliği yapacak Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB için çalışmalar ay sonunda başlayacak.

Eskişehir'deki boş arsalara yurt yapılsın!

2 Eylül Gazetesi yazarı Deniz Çağlar Kılıç, ''Eskişehir'de Havacılık Müzesi'nin yanında büyük bir boş arsa var. Bu arsanın belli bir kısmı hazineye belli bir kısmı da özel şahıslara ait. Devlet bu alana TOKİ eliyle en az 3 bin öğrenciyi içine alacak derinlikte devlet yurdu açabilir.''dedi.

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

Ankara Uzay Havacılık İhtisas OSB'de inşaat 2017'de başlayacak!

Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yer almak için müracaat eden firmaların, 60'ı bu hakka sahip olacak. Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB'de inşaat 2017'de başlayacak!

Başak Bir Organizasyon Havacılık Turizm Seyahat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başak Bir Organizasyon Havacılık Turizm Seyahat Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Murat Bayraktar Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Ataşehir, Mustafa Kemal Mahallesi, 3004 Caddesi'nde açıldı.

SSC Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SSC Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi, Serpil Çılgın Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Ataşehir, Mustafa Kemal Mahallesi 'nde kuruldu.

Vizyon Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Vizyon Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Okan Çam Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL sermaye ile 14 Ekim'de Ümraniye, Esenşehir Mahallesi'nde açıldı.

eskişehir ankara havacılık vadisi projesi Haberi

eskişehir ankara havacılık vadisi projesi


Türkiye’nin havacılık ve savunma sanayiinde marka olması için kümelerin birleşmesi, Ankara –Eskişehir odaklı bir havacılık vadisi oluşturulması gerektiği ifade edildi. Eskişehir’deki savunma ve havacılık sanayinin ele alındığı sektör toplantısı DÜNYA Gazetesi organizasyonu ile Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ev sahipliğinde gerçekleşti. DÜNYA Gazetesi yazarı Dr Rüştü Bozkurt’un moderatörlüğünü yaptığı toplantıda havacılık sektörünün özgün tasarımlara ve sinerjinin yaratılması için güdümlü teşviklere ihtiyacı olduğu vurgulandı. Sektörde nitelikli işgücü eksikliğinin aşılması için eğitimde bir metodoloji geliştirilmesi gerektiği ifade edildi. Toplantıda sektörün en önemli sorununun kalifiye iş gücü, birlikte iş yapma kültüründeki eksiklikler ve organizasyon düzensizliği olduğu dile getirildi. Eskişehir’in iyi bir kargo merkezi olabileceğini belirten sektör temsilcileri dış rekabet için makine parkının yenilenmesi gerektiğini kaydetti. 


Akşit: Şeffaflıkla bir araya gelelim ve başkaları ile birleşmekten...