02 / 05 / 2024

Eskişehir Atatürk Bulvarı düzenleme

Eskişehir Atatürk Bulvarı düzenleme

Eskişehir’in en önemli ulaşım akslarından biri olan Atatürk Bulvarı’nda asfaltlama çalışmaları sürüyor. Yetkililer yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının kentin tamamını kapsayacak şekilde tüm hızıyla devam ettiğini belirttiler.

Şinasettin Atalan kaç yılında doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi alanda çalışıyor?

Şinasettin Atalan, 1969 yılında dünyaya geldi. Lise eğitimini Eskişehir Atatürk Lisesinde tamamlayan Şinasettin Atalan, 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden başarı ile mezun oldu.

Başakşehir Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etabı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Ataşehir Atatürk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Atatürk Mahallesi, 3387 ada, 1 parselin bitişiğindeki alana ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Atatürk Evi’ni onardı!

Atatürk’ün talimatıyla 1936’da hizmete alınan Çubuk Barajı ve Atatürk Evi’nin eski görüntüsünden eser kalmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi mirasa sahip çıktı, 26 yılın çöpünü temizledi ve onardı.

Eskişehir Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binaları yıkıyor.

Şanlıurfa'daki eski hizmet binasının yıkımında sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki Eski Ek Hizmet Binasının yıkımında sona geldi.

Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesi Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketinin!

Ankara Büyükşehir Metropol İmar A.Ş., Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla girdiği Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesini kazandı...

Eskişehir Millet Bahçesi'nin plan notları değiştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yıkılan Eskişehir Atatürk Stadı’nın bulunduğu 52 bin 270 metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi projesinde yapılaşmaya yol açacak plan notları değiştirildi.

Ataşehir Atatürk Mahallesi plan tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, Atatürk Mahallesi, 1885 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Eskişehir Millet Bahçesi için ne kadar harcanacak?

Eskişehir Atatürk Stadı yerine millet bahçesi yapılacak. Bugüne kadar millet bahçesi için 48 milyon 250 bin lira harcanacağı iddia edildi...

Ataşehir Toplu Konut Alanı Atatürk Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, Toplu Konut Alanı Atatürk Mahallesi, 3386 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Eski Sakarya Atatürk Stadyumu'nda yıkım başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, eski Sakarya Atatürk Stadyumu’nun ‘Millet Bahçesi’ yapılacağı müjdesini vermesi sonrasında statta yıkım çalışmaları hızla başladı. 

Eskişehir Atatürk Bulvarı düzenleme Haberi

Eskişehir Atatürk Bulvarı düzenleme

Büyükşehir Belediyesine bağlı Yol İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri ilçelerde yapmış oldukları asfalt kaplama çalışmalarına paralel olarak kent merkezinde zaman içerisinde yıpranan ve altyapı çalışmaları sonucu deformasyona uğrayan ana caddelerde asfalt yenileme çalışmalarına devam ediyor.


Yapılan çalışmalar kapsamında birçok cadde ve sokağa Bitümlü Sıcak Asfalt (BSK) aşınma tabakası serilirken, ekipler son olarak Atatürk Bulvarında asfaltlama çalışmalarına başladı.


Yetkililer yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının kentin tamamını kapsayacak şekilde tüm hızıyla devam ettiğini belirttiler.

Eskişehir Büyükşehir...