04 / 05 / 2024

Eskişehir Çifteler doğalgaz

Eskişehir Çifteler doğalgaz

Eskişehir'in Çifteler ilçesinin en büyük projelerinden biri olan doğalgaz, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü, Çifteler Kaymakam Vekili Mehmet İcik, ilçe belediye başkanları, ESGAZ Genel Müdürü ve vatandaşların katılımlarıyla hayata geçirildi.

Eskişehir'de 562 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! Vakıflar tek tek duyurdu! 

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Eskişehir ili, Mahmudiye ve Çifteler ilçelerinde yer alan 562 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. Peki Eskişehir'deki gayrimenkuller için kiralama ihalesi ne zaman yapılacak? 

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

BOTAŞ deprem bölgesine doğalgaz verildiğini duyurdu! İşte doğalgazın verildiği yerler

Türkiye'yi sarsan Merkezüssü Kahramamaraş olan 7.5 ve 7.7'lik depremin ardından BOTAŞ, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay şehir giriş istasyonlarına doğalgaz verildiğini duyurdu.

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Zeynep Mutlu ortaklığında kuruldu.

Arsa almak isteyenlere müjde! Milli Emlak Eskişehir'de konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Erbab Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de 108 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:20'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Eskişehir'de imarlı arsa fırsatı!  

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022  tarihinde saat 15:15'te yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor! 107 bin TL'ye!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir Çifteler Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi  düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:25'te yapılacak.

Eskişehir'de 64 bin 960 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla! 

Eskişehir Çifteler Milli Emlak Şefliği, Eskişehir ili, Çifteler ilçesinde yer alan 35 gayrimenkulü 64 bin 960 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sunulurken, 24 taksitle ödeme imkanı da bulunuyor.

TOKİ Eskişehir Çifteler 205 konut ihalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilinde yatırımlarını hızla sürdüren TOKİ, Eskişehir Çifteler'de 205 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Eskişehir Çifteler projesi için düğmeye bastı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Çifteler'de 205 yeni konut inşa edecek.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun davasında yeni gelişme! İstinaf yoluna gidilecek!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun tarafından eski haline getirilen toprak ve stabilize zeminler için zemin tahrip bedeli tahsil edilmemesine dair açtığı davada yeni gelişme yaşandı....

Eskişehir Lokantacılar Odası'ndan esnaf kiralarına ilişkin açıklama!

Kovid-19 salgını sürecinde esnafın borçlarının biriktiğine vurgu yapan Eskişehir Lokantacılar Oda Başkanı Bahar Bilen, "Paket servisi haricinde iş yerini kapatmak zorunda kalan esnafın kira, elektrik, doğalgaz ve çalışanların maaşlarını devlet karşılamalı" dedi.

Eskişehir Çifteler doğalgaz Haberi

Eskişehir Çifteler doğalgaz


Eskişehir'in Çifteler ilçesinin en büyük projelerinden biri olan doğalgaz, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü, Çifteler Kaymakam Vekili Mehmet İcik, ilçe belediye başkanları, ESGAZ Genel Müdürü ve vatandaşların katılımlarıyla hayata geçirildi. 

Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen’in ev sahipliğiyle Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen törende konuşan AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, “İşte bugün açılışını yaptığımız doğalgaz hattının yapımı 2004’de yerel yönetimleri devraldığımızda önümüze koymuş olduğumuz hedeflerden bir tanesiydi. Eğer önümüzdeki uzun yılların hedefini belirlemezsek, uzun yılların programını, projesini yapmazsak biz ancak başkaları tarafından gündemi belirlenen ülke konumuna geliriz. Ve devler liginde değil ancak ikinci lig hatta ve hatta üçüncü ligde mücadele eden ülkeler arasına gireriz. Biz o devler liginde yarışacak program ve projeleri yapmasaydık bugün bulunduğumuz konumda...