02 / 05 / 2024

Eskişehir Çifteler Otogarı ne zaman bitecek

Eskişehir Çifteler Otogarı ne zaman bitecek

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çifteler İlçesi’nde hayata geçireceği Yeni Otogar Binası ve Hizmet Birimleri Merkezi'nin temelini attı.

Eskişehir'de 562 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! Vakıflar tek tek duyurdu! 

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Eskişehir ili, Mahmudiye ve Çifteler ilçelerinde yer alan 562 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. Peki Eskişehir'deki gayrimenkuller için kiralama ihalesi ne zaman yapılacak? 

Arsa almak isteyenlere müjde! Milli Emlak Eskişehir'de konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Erbab Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de 108 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:20'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Eskişehir'de imarlı arsa fırsatı!  

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022  tarihinde saat 15:15'te yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor! 107 bin TL'ye!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir Çifteler Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi  düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:25'te yapılacak.

Eskişehir'de 64 bin 960 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla! 

Eskişehir Çifteler Milli Emlak Şefliği, Eskişehir ili, Çifteler ilçesinde yer alan 35 gayrimenkulü 64 bin 960 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sunulurken, 24 taksitle ödeme imkanı da bulunuyor.

TOKİ Eskişehir Çifteler 205 konut ihalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilinde yatırımlarını hızla sürdüren TOKİ, Eskişehir Çifteler'de 205 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Eskişehir Çifteler projesi için düğmeye bastı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Çifteler'de 205 yeni konut inşa edecek.

Eskişehir Çifteler hizmet kompleksi tamamlanıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmet kompleksi inşaatında sona gelindi. Yakın zamanda hizmete açılacak komplekste; otogar, itfaiye, ESMEK, eğitim ve toplantı salonları yer alacak.

TOKİ Eskişehir Çifteler kura sonucu 3 Temmuz 2020 isim listesi!

TOKİ Eskişehir Çifteler kura sonucu 3 Temmuz 2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Eskişehir Çifteler kura sonucu 3 Temmuz 2020 isim listesi ve TOKİ Eskişehir Çifteler kura sonuçları listesi 2020...

TOKİ Eskişehir Çifteler 2020 kura çekilişi bugün!

TOKİ Eskişehir Çifteler 2020 projesinde yer alan 100 adet konutun kura çekimleri bugün yapılacak.

Eskişehir Çifteler Otogarı'nın temeli atıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çifteler İlçesi’nde hayata geçireceği Yeni Otogar Binası ve Hizmet Birimleri Merkezi'nin temelini attı.

Eskişehir Çifteler doğalgaza kavuştu!

Eskişehir'in Çifteler ilçesinin en büyük projelerinden biri olan doğalgaz, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü, Çifteler Kaymakam Vekili Mehmet İcik, ilçe belediye başkanları, ESGAZ Genel Müdürü ve vatandaşların katılımlarıyla hayata geçirildi.

Eskişehir Çifteler Otogarı ne zaman bitecek Haberi

Eskişehir Çifteler Otogarı ne zaman bitecek


Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çifteler İlçesi’ne yapılacak olan Yeni Otogar Binası ve Hizmet Birimleri Merkezi'nin temelini attı.


Konuyla ilgili açıklama yapan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen “Bugün burada, Çifteler’in en temel ihtiyaçlarından bir kısmını daha çözecek olan önemli bir yatırımın ilk temel harcını atmak için toplanmış bulunuyoruz. Tüm sıkıntılara rağmen ilçelerimizin, yıllar boyu birikmiş sorunlarını da birer birer çözüme kavuşturmaya başladık. Çifteler İlçemizde önemli altyapı yatırımları gerçekleştiriyoruz. İlçemizin insan sağlığına zararı olan asbest içeren eski içme suyu hatlarını yeniledik. Çiftelere son 1 yıl içinde 13 kilometre içme suyu 5 kilometre de kanalizasyon hattı yaptık. Siz değerli Çiftelerli kardeşlerimize kaliteli ve sağlıklı içme ve kullanma suyu verebilmek için iki bin tonluk yeni su deposunun ve yeni...